Rigtig Kaffe Dianora 3kg Hele kaffebønner

Leveringstid: 1-2 hverdage

695,00 DKK

-204,70 DKK 899,70 DKK

231,67 DKK pr. kg


Ref: A1864
EAN: 5701115382498

Rigtig Kaffe Dianora er en hyldest til den norditalienske region Lombardiet og er en high end kaffe bestående af 100% arabica fra Guatamala.

 

Er du vild med Rigtig Kaffe Dianora? Køb 3kg her!

 

Du får en mørkristet kaffeblend med en god fylde og medium syrlighed - en kaffe, der smages forrest i munden. Dianora har en utroligt lækker, fin smag med noter af mørk chokolade, mandler og marcipan samt en karakteristisk duft af nybagt rugbrød.

 

Som espresso er Rigtig Kaffe Dianora en kop kaffe med bid, karakter og en flot crema. Med mælk får du en meget fyldig og cremet cappuccino eller latte med en gyldenbrun farve og en eftersmag af chokolade.

 

Dianora er et italiensk pigenavn, som betyder guddommelig, og denne kaffe har fået navnet takket være den utroligt ekstravagante og sofistikerede smag. Dette er en hyldest til Lombardiet og hovedstaden Milano - en moderne by, der altid er i fremdrift og med fart på. Her går man op i kvalitet og finesse og kaffen, der drikkes består primært af arabica fra bl.a. Brasilien. Her nydes en fin og lettere kop kaffe efter en hurtig frokost.

 

Rigtig Kaffes italienske serie består af fem forskellige kaffeblends, der alle er en hyldest til Italien og den italienske kaffehistorie. Hver kaffeblend symboliserer et område i Italien og dets tradition for kaffesmag og ristning.

Ristning: 5/6

Syre: 3/6

Krop/fylde: 4/6

Kaffen er ristet i Danmark.

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Mørk
  KaffestyrkeMørk
  Arabica100%
  Robusta0%
  KaffetypeHele kaffebønner
  NoterMarcipan
  NoterChokolade
  NoterMandler
  OprindelseGuatemala
  Vægt3 kg

  Om Rigtig Kaffe

  Rigtig Kaffe
  Vis alle produkter fra Rigtig Kaffe

  0 anmeldelser af Rigtig Kaffe Dianora 3kg Hele kaffebønner

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Relaterede blogindlæg

  Andre produkter i samme kategori: