Spar 32%
Alessi 50 Sukkerskål Billigst på PriceRunner

Fra Alessi

Alessi 50 Sukkerskål

Leveringstid 1-2 hverdage


699,95 DKK

1.025,00 DKK

Spar 325,05 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Eksempler

Alessi Sukkerskål i mat rustfrit stål. Den klassiske italienske sukkerskål. 


Produktbeskrivelse

Alessi Sukkerskål i mat rustfrit stål. Den klassiske italienske sukkerskål. 

Sukkerskålen er at finde på de fleste italienske kaffebarer, og er derfor perfekt, hvis man ønsker et autentisk kaffebarudtryk. Sukkerskålen er også fast inventar på diverse hoteller og barer i italien - og rundt om i verden - og er derfor en af Alessis mest ikoniske og genkendte varer. 

Dette er den ovale version, der har hul i siderne, så du kan sætte din ske i sukkerskålen - også selvom låget er lukket. 

Carlo Mazzeri og Anselmo Vitale er designerne bag det ikoniske værk. Carlo Mazzeri er en italiensk designer, der i 1957 designede cocktail shakeren “Alessi 850”, som er et af de første Alessi produkter, der blev designet af en ekstern designer, og som stadig produceres i dag.

Anselmo Vitale var en italiensk designer, som sammen med Mazzeri åbnede designstudiet Standard, hvor de i samarbejde designede en række husholdningsartikler for bl.a. Alessi.

Diameter 21 cm
Alessi
Alessi
Danmarks største udvalg af Alessi! Alessi er italiensk design, når det er allerbedst! Firmaet er grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi, og startede som et lille værksted, der fokuserede på at producere service af messing, nikkel og sølv. I dag er firmaet drevet af 3. generation af Alessi-familien og der skabes stadig unikke designklassikere, som er kendt og elsket verden over.

Se flere produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi 50 Sukkerskål

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse