Fra Alessi
Alessi 50 Sukkerskål
Alessi Sukkerskål i mat rustfrit stål. Den klassiske italienske sukkerskål.
i alt varer:
Forsendelse i alt: Bliver udregnet i checkout
Din kurv i alt:
Fra Alessi
Availability date:
Ref: 11-50
- EAN: 8003299000098
Alessi Sukkerskål i mat rustfrit stål. Den klassiske italienske sukkerskål.
Produktbeskrivelse
Alessi Sukkerskål i mat rustfrit stål. Den klassiske italienske sukkerskål.
Sukkerskålen er at finde på de fleste italienske kaffebarer, og er derfor perfekt, hvis man ønsker et autentisk kaffebarudtryk. Sukkerskålen er også fast inventar på diverse hoteller og barer i italien - og rundt om i verden - og er derfor en af Alessis mest ikoniske og genkendte varer.
Dette er den ovale version, der har hul i siderne, så du kan sætte din ske i sukkerskålen - også selvom låget er lukket.
Carlo Mazzeri og Anselmo Vitale er designerne bag det ikoniske værk. Carlo Mazzeri er en italiensk designer, der i 1957 designede cocktail shakeren “Alessi 850”, som er et af de første Alessi produkter, der blev designet af en ekstern designer, og som stadig produceres i dag.
Anselmo Vitale var en italiensk designer, som sammen med Mazzeri åbnede designstudiet Standard, hvor de i samarbejde designede en række husholdningsartikler for bl.a. Alessi.
Tilbehør passer til Alessi 50 Sukkerskål
Alessi Hjerteformede Kaffeskeer 4 stk
204,00 DKK
Tilføj til kurv |
||
Alessi Honningkrukke
820,00 DKK
Tilføj til kurv |
Diameter | 21 cm |
Alessi honningkrukke er udført i krystal glas med låg og stav i rustfrit stål.
Alessi Cha flødekanden er en minimalistisk og stilren flødekande udført i blankpoleret rustfrit stål.
Alessi Cha sukkerskålen er en minimalistisk og stilren sukkerskål udført i blankpoleret rustfrit stål.
Alessi 9097 sukkerskålen er en del af Michael Graves fantastiske serie, baseret på den ikoniske kedel.
Alessi Gino Zucchino Sukker Dispenser Rød
Alessi Gino Zucchino er en sjov lille sukker dispenser i rødt plastik.
There are no available reviews. Skriv din anmeldelse
There are no available questions. Ask your question.