Ref: 11-NF03

- EAN: 8003299388783

Spar 25%
Alessi Cha Sukkerskål

Fra Alessi

Alessi Cha Sukkerskål

Leveringstid 1-2 hverdage

399,95 DKK

530,00 DKK

Spar 130,05 DKK

Alessi Cha sukkerskålen er en minimalistisk og stilren sukkerskål udført i blankpoleret rustfrit stål. Sukkerskålen har en kapacitet på 0,21 liter.

Produktbeskrivelse

Alessi Cha sukkerskålen er en minimalistisk og stilren sukkerskål udført i blankpoleret rustfrit stål. Sukkerskålen har en kapacitet på 0,21 liter.

 

Sukkerskålen er designet i 2015 af japanske Naoto Fukasawa og er udført i 18/10 rustfrit stål, der fremhæver de flydende kurver. Formen giver desuden et fantastisk greb om skålen, og låget sikrer, at indholdet holder sig friskt. Der er selvfølgelig lavet et lille hul, så der er plads til en ske.

 

Cha sukkerskålen matcher tekanden og flødekanden med samme navn, og fælles for serien er den perfekte kombination af design og funktion. Her er fokuseret på et strømlinet design uden overflødige elementer.

 

Naoto Fukasawa er en japansk industriel designer, der har mere end 50 designpriser bag sig. Fukasawa har bl.a. arbejdet for Seiko-Epson, ID-two og Alessi, og står bag brandet “plus minus zero”, som designer ting til hjemmet.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 0,2 L
Farve Stål
Materiale Rustfrit stål
Materiale Plastik
Diameter 8 cm
Højde 7 cm
Alessi
Alessi
Danmarks største udvalg af Alessi! Alessi er italiensk design, når det er allerbedst! Firmaet er grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi, og startede som et lille værksted, der fokuserede på at producere service af messing, nikkel og sølv. I dag er firmaet drevet af 3. generation af Alessi-familien og der skabes stadig unikke designklassikere, som er kendt og elsket verden over.

Se flere produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi Cha Sukkerskål

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse