Lavazza Crema

Crema er den gyldne, cremede skum, du kan se på toppen af din espresso, og Lavazza Crema E Aroma og Super Crema er nogle af de bedste kaffeblends til at brygge cremede og fyldige espressoer.

Produkter
There are 9 products.

9 produkter i alt

Lækker Crema i din espresso kaffe fra Lavazza

Lavazza Super Crema og Crema E Aroma er nogle af de bedste kaffeblends til cremede og fyldige espressoer. 

Crema er den gyldne, cremede skum, du kan se på toppen af din espresso, og kommer fra kaffeolier, som kun kan blive blandet med vandet ved brygning over 9 bars tryk. Derfor er espresso typisk fyldigere og mere cremet, men det har mere at gøre med bryggemetoden end kaffebønnerne. 

Både Crema E Aroma og Super Crema er velegnet til espresso, men også alle dine yndlings kaffedrikke som Cappuccino, Cafe Latte og Macchiato, du kender fra caféerne, så du kan lege barista hjemme hos dig selv.

Lavazza laver kaffeblends med stor respekt for råvarerne, og det kan smages. De har 125 års erfaring med ristning af kaffebønner og stor passion for kaffe og sammensætninger. Risteriet er verdens 7.-største kafferisteri og ligger stadig i Torino, hvor det blev grundlagt. 

I dag er det ejet af 4. generation, og mange års erfaring har sikret Lavazza pladsen som den mest solgte kaffe i Italien - hvorfor de har sloganet “Italy’s Favourite Coffee”. Det er i høj grad den italienske kaffekultur, der har påvirket måden, vi brygger og drikker kaffe, og derfor er det helt naturligt at vælge kaffebønner fra et italiensk risteri som Lavazza. 

Hvis du ikke har en fuldautomatisk espressomaskine, der klarer brygning fra bønne til kop, får du brug for en god kaffekværn, som kan male de hele kaffebønner. Friskkværnede bønner giver nemlig den bedste smagsoplevelse, fordi de hele bønner holder bedre på kaffens aromastoffer. Derfor anbefaler vi altid, at du maler dine hele kaffebønner umiddelbart inden brug.

Altid hurtig levering af Lavazza Crema

Vi sender varerne fra eget lager, så du altid får lynhurtig levering på Lavazza Crema og alle vores andre lækre kaffeblends . Du finder løbende gode tilbud på vores bedste kaffe. Vi sender typisk din pakke allerede samme dag, som du bestiller, så du har din kaffe 1-2 dage efter bestilling. Og husk, at vi altid har gratis fragt på alle ordrer over 699,- 

Ofte stillede spørgsmål om Lavazza Crema

Hvad er Crema?
Crema er den gyldne skum på toppen af din espresso. Den kommer af kaffeolier, der kommer med ved brygning over 9 bars tryk, og det giver espressoen en cremet og fyldig smag.

Kan Lavazza Crema bruges til espresso?
Ja! Både Super Crema og Crema E Aroma er gode at bruge til espresso, og de kan bruges til de fleste bryggemetoder.