Lavazza hele kaffebønner

Hos Rigtig Kaffe har vi et stort udvalg af hele kaffebønner fra italienske Lavazza. De producerer kaffeblends i bedste italienske kvalitet, og uanset om du vil have en mild kaffe eller en fyldig, cremet espresso, har Lavazza et bredt sortiment af hele kaffebønner.

Produkter
There are 42 products.

42 produkter i alt

De bedste hele kaffebønner fra Lavazza

Hos Rigtig Kaffe har vi et stort udvalg af hele kaffebønner fra italienske Lavazza. De producerer kaffeblends i bedste italienske kvalitet, og uanset om du vil have en mild kaffe eller en fyldig, cremet espresso, har Lavazza et bredt sortiment af hele kaffebønner.

Kaffebønnerne er ristet med stor omhu efter italiensk tradition for at få den perfekte balance mellem smag og aroma. De forskellige risteprofiler bringer anderledes aroma og smagsoplevelser til kaffebønnerne. En lys rist giver kaffen en mild smag og er ofte rig på aromaer, mens en medium til mørk rist vil give en kraftfuld og fyldig smag med mere bitterhed. 

Du finder altid et spændende sortiment af Lavazza hele kaffebønner - blandt andet Lavazza Qualità Oro, der er et af deres ældste blends og egner sig perfekt til alle bryggemetoder, hvilket er grunden til, at den af en af italienernes favoritter.

Hele kaffebønner skal selvfølgelig males, inden de kan bruges, og til det formål skal du bruge en kaffekværn. Vi har et stort udvalg af kaffekværne til både den erfarne kaffeconnoisseur og nybegynderen.

Mange faktorer i forarbejdningsprocessen spiller ind i at give de færdigristede bønner deres specifikke smag. For eksempel har vaskede kaffebønner gennemgået en gæringsproces, som giver en anderledes smag og mere udpræget aroma. 

Vi kan desværre ikke give et endegyldigt svar på, hvad er de bedste hele kaffebønner. Det er en smagssag, hvordan man kan lide sin kaffe, men vi har et stort sortiment fyldt med hele bønner af højeste kvalitet, som vi mener vil falde i danskernes smag.

Det bliver mere og mere populært at købe hele kaffebønner, fordi du får friskmalet kaffe til hver eneste kop. Formalet kaffe mister smag og karakter hurtigt, mens hele kaffebønner bevarer aromastofferne meget længere, da ilten ikke trænger gennem bønnernes overflade. 

Lavazza hele kaffebønner egner sig til alle typer brygning; det mest afgørende er, hvor fint du maler kaffen. Lavazza Super Crema er helt perfekt at fylde i din vidunderlige fuldautomatiske espressomaskine, så du kan føle dig som en rigtig barista, mens Filtro er udviklet til gammeldags filterbryg, pour-over og lignende bryggemetoder.

Hurtig levering af Lavazza hele kaffebønner

Du får du altid lynhurtig levering, fordi vi sender varerne fra eget lager - tit samme dag, som du bestiller. Derfor har du din kaffe allerede 1-2 dage efter bestilling. Vi giver altid gratis fragt på alle ordrer over 699,- 

Ofte stillede spørgsmål om Lavazza hele kaffebønner

Hvad er forskellen på formalede og hele kaffebønner?
Smag og aroma bibeholdes meget længere i hele bønner end formalet kaffe, selvom det opbevares mørkt og lufttæt. Derfor bør du kun kværne det kaffe, du skal bruge her og nu.

Får jeg rabat ved køb af større mængder Lavazza hele kaffebønner?
Ja - vi har altid mængderabatter ved køb af flere ens poser hele kaffebønner. Vi har også gode tilbud på kaffepakker i mange størrelser til gode priser.