Spar 2%
Jura E4 (EA) Piano White Espressomaskine Billigst på PriceRunner
Jura
Officiel Jura forhandler i Danmark

Rigtig Kaffe er autoriseret Jura forhandler med uddannet personale og showroom med mulighed for at få demonstreret maskinerne.

Fra

Jura E4 (EA) Piano White Espressomaskine Inkl. Startpakke

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

6.870,00 DKK

6.999,00 DKK

Spar 129,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Delbetaling
197 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.870 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 197 kr. Samlede kreditomk. 2.573 kr. Samlet tilbagebetaling 9.443 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,88%. Der er fortrydelsesret.

  • Professional Aroma Grinder
  • 3D bryggeteknologi
  • Intelligent forvarmning af bryggekammeret
  • Smart P.E.P teknologien
  • 4 kaffespecialiteter
  • WiFi kompatibel J.O.E
  • Energy Save Mode & Zero Energy Switch
Delbetaling
197 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.870 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 197 kr. Samlede kreditomk. 2.573 kr. Samlet tilbagebetaling 9.443 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,88%. Der er fortrydelsesret.

One-touch kaffedrikke

Andre funktioner

Produktbeskrivelse

Jura E4 (EA) er en kompakt og elegant automatisk espressomaskine til servering af kaffe og espresso. 

Maskinen er designet med lækre og funktionelle designdetaljer såsom symbol display, hvorfra du nemt og enkelt kan navigere rundt i menuen og produkterne. 

E4 (EA) indeholder de nyeste kaffeteknologier og er udviklet til at brygge aromatiske og fyldige sorte kaffe-varianter. Maskinen er nemlig udstyret med den professionelle aroma kværn med 3D bryggeteknologi, som giver op til ca. 12% mere aroma.

Derudover er Jura E4 udstyret med en software, som aktiverer en helt ny feature kaldet intelligent forvamning af bryggekammeret. Dette betyder, at bryggekammeret (såfremt den forudsatte temperatur er sat til høj og at der er gået mere end 5 min. siden sidste brygning) opvarmes med varmt vand inden brygningen af en espresso eller kaffe. Dette sikrer en optimal temperatur samt en endnu bedre aroma.

Vælg mellem hele 4 forskellige kaffevarianter (Espresso, 2 x espresso, kaffe, 2 x kaffe). Du har desuden mulighed for at justere kaffestyrken i 3 niveauer på alle drikkene.

Maskinen er desuden udstyret med P.E.P (Pulse Extraction Process) teknologi, som giver en længere ekstraktionstid og dermed en endnu bedre espresso. Ved P.E.P teknologien pumpes vandet igennem kaffe med små hurtige pulseringer, således vandet og kaffen er i berøring med hinanden i længere tid og dermed skaber mere aroma ud af bønnerne. Jura E4 (EA) lanceres med smart P.E.P, hvor alle kaffespecialiteter med en volumen på mellem 15-75 ml automatisk brygges med P.E.P.

E4 (EA) er optimeret i forhold til håndteringen af tømning af drypbakke og grumsbakke, som selvfølgelig kan rengøres i opvaskemaskinen. Grumsbakken skal tømmes efter ca. 16 serveringer.

Jura E4 (EA) er ligeledes kompatibel med Juras app: J.O.E, hvor du kan få det optimale ud af din Jura espressomaskine. J.O.E appen giver dig mulighed for at styre og programmere din maskine via displayet på din smartphone. Betjening via J.O.E kræver Jura Wifi Connect

Smart P.E.P funktion

Jura E4 (EA) lanceres med smart P.E.P, hvor alle kaffespecialiteter med en volumen på mellem 15-75 ml automatisk brygges med P.E.P.. Dette giver en længere ekstraktionstid og dermed en endnu bedre espresso. Dette opnåes ved, at vandet pumpes gennem kaffen med små hurtige pulseringer, så kaffen og vandet er i berøring i længere tid - dette betyder, at der trækkes endnu mere aroma ud af bønnerne.

Jura Professionel Aroma kværn

Jura E4 er udstyret med Juras nye og forbedrede professionel Aroma kværn med 3D bryggeteknologi, der er langt mere lydsvag end tidligere, og som leverer kaffe med op til ca. 12% mere aroma - du får derfor en fantastisk kop kaffe hver gang!

3D Bryggeteknologi

Jura E4 er udstyret med 3D bryggeteknologi, og bryggeenheden er den vigtigste del i en automatisk kaffemaskine. Den ottende generation af Jura's bryggeenhed brygger kaffe med en helt unik 3D-bryggeteknologi. Vandet presses gennem bryggekammeret og den kværnede kaffe i 3 niveauer, og den flyder dermed jævnt og sikrer den bedste aroma, både i de varme og de kolde kaffespecialiteter.

Wifi Kompatibel

Maskinen er WiFi kompatibel og du kan dermed betjene den med JURA’s app J.O.E. (JURA Operating Experience) via WiFi. Med J.O.E.® kan du nemt og intuitivt via din mobil eller tablet betjene og hermed udnytte alle mulighederne på din maskine - du kan bl.a. redigere og indstille de forskellige drikke, som maskinen kan lave.

Du kan derudover anvende SIRI shortcuts, bestille din kaffespecialitet, via billeder og tekst blive guidet igennem hele vedligeholdelsesprogrammet, trin for trin. Du kan endda også se korte instruktionsvideoer, som giver dig de bedste tips og råd. Med Jura J.O.E.® har du også direkte adgang til manualer, vejledninger, statistikker og meget mere.

Variabel kaffestyrker

Jura E4 har 3 kaffestyrker, så du kan vælge, hvor stærk eller mild din kaffe skal være. Bryggekammeret kan rumme 5-16 gram kaffe, hvilket giver dig mulighed for ret præcist at indstille din styrke.

Justerbart kaffeudløb

Kaffeudløbet kan justeres til en kophøjde på 6,5 - 11 centimeter, så der er rig plads til både de små og store krus.

Vedligeholdelse

Jura E4 er optimeret i forhold til håndteringen af tømning af drypbakke og grumsbakke, som selvfølgelig kan rengøres i opvaskemaskinen. Grumsbakken skal tømmes efter ca. 16 serveringer.

Claris Smart - Helt nyt filtersystem!

Jura E4 er udstyret med det intelligente Jura Claris Smart-filtersystem. Filteret er udstyret med en lille chip, så maskinen får følgende features:

  • Filtergenkendelse - maskinen registrerer, at der anvendes filter. Filtrene skylles automatisk ved i sætning
  • Jura E4 kan aflæse, når et filter er opbrugt
  • Når filteret tages ud registerer maskinen, at den skal afkalkes - og beder om det
  • Skiftes filteret ikke, når maskinen beder om det, vil den bede om afkalkning
  • Der kan ikke afkalkes, hvis der sidder et filter i vandtanken
  • Vandets hårdhed indtastes i maskinen, hvorefter filterkapaciteten beregnes - mellem 40-60 liter

Afkalkning af maskinen

Vi anbefaler at bruge et kalkfilter i vandtanken på din maskine, for at beskytte din maskine imod kalk. På grund af det meget kalkholdige vand i Danmark anbefaler vi dog at man afkalker espressomaskinen 4-6 gange om året.

Maskinkategori Automatisk
Serie Jura E4
Kaffedrikke Lungo
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Kaffedrikke Espresso
Mælkesystem Nej
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Programmerbare kaffestyrker 3
Programmerbare kaffemængder Ja (15 - 240 ml)
Maks. Glas- & Kophøjde 11 cm
Display type Med knapper
Display Nej - Ikoner
Kværn/ indstillinger Professional Aroma Grinder
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 280g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Kopvarmer Nej
Vandtank / sensor (tom vandtank) 1,9L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Ja - Købes som tilbehør
Grumsbeholder kapacitet ca. 16 kopper
Pumpetryk 15
App-funktion Købes som tilbehør
Automatisk rense program Ja
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front / kabinet Piano White
Strømforbrug (Effekt) 1450 W
Strømforbrug i standby 0 watt
Bredde 28 cm
Højde 34,6 cm
Dybde 44,4 cm
Vægt 9,8 kg
Jura
Jura
Officiel Jura forhandler i Danmark

Autoriseret Jura forhandler & uddannet personale Fysisk butik med mulighed for at prøve maskinerne

0 anmeldelser af Jura E4 (EA) Piano White Espressomaskine Inkl. Startpakke

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Skriv anmeldelse