countdownmail.com

Singles Days tilbud den 11/11 hos Rigtig Kaffe

Singles Days er Verdens største udsalgsdag! Dagen er kommet for at blive. Sidste års salgstal på Black Friday verden over var peanuts sammenlignet med salget på Singles day. Et kinesisk fænomen som langsomt er ved at vinde indpas blandt de danske webshops.

Hos Rigtig Kaffe har vi på Singles Days den 11/11 masser af skarpe priser på espressomaskiner, kaffemaskiner, kaffebryggere, plejeprodukter, tilbehør, isenkram og kaffe.

Hvad er Singles Day?

Idéen med Singles Days er, at man fejrer alle verdens singler med vanvittige rabatter på alle typer af varer. I år 2017 blev der globalt set solgt for 124 milliarder danske kroner! 124 milliarder kroner, det er altså 66 milliarder danske kroner mere end både Black Friday og Cyber Monday tilsammen. Det er altså en udsalgsdag til gavn for dig som kunde og tilbudsjæger.

Ikke kun for singler

Du behøver ikke være single for at få fat i de vilde rabatter. På trods af at tilbuddene i første omgang var ment til singler – kort sagt til alle dem, som sad hjemme til Valentines Day - så er Singles Day blevet et massivt hit for alle. 2017 var året hvor Singles Day for alvor kom til Danmark, da store butikker som Elgiganten og Power introducerede konceptet til danskerne. Singles Day er kort og godt verdens største handelsdag. Flere og flere webshops i Danmark har taget Singles Days til sig og gør dagen til en tilbudsfest for kunderne.

Få Singles Days tilbud direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær helt i front, når de gode tilbud til Singles Days skal shoppes. Så går du ikke glip af noget!

Hos Rigtig Kaffe kan du bl.a. købe produkter fra:

Modtag nyheder fra Mr. Barista

Tilmeld vores nyhedsbrev her