Her finder du julens bedste tilbud

Hos Rigtig Kaffe finder et kæmpe udvalg af super fede julegaver. Vi har alt indenfor kaffe og kaffebrygning, så kender du en rigtig kaffeelsker, som du skal glæde med en adventsgave eller julegave, så finder du den hos os.

Du finder også et stort udvalg af isenkram og tilbehør, såsom glas, kopper, krus, bartilbehør, elkedler, blendere mv., så her er der rig mulighed for at finde den perfekte julegave til en som du holder af.

Husk at julegaven kan byttes til et tilgodebevis helt frem til 31. januar. Du vedlægger blot byttekortet i pakken og noterer ordrenummeret. Simpelt og nemt!  

Julegaven kan nemt byttes

Når du ønsker at forære en julegave til en, som du holder af, så skal du blot vedlægge byttekortet til modtageren og udfylde ordrenummer.

Så kan modtageren af gaven nemt få gaven byttet og modtage et tilgodebevis på e-mail.

Vi tilbyder udvidet bytteret på køb af julegaver. Hvis du foretager et køb fra 1. november frem til 23. december kan varen byttes helt frem til og med 31. januar.
Husk at vedlægge byttekortet til modtageren (du skal kun udfylde ordrenummer).

Giv et gavekort i julegave

Er du i tvivl om, hvilken gave du skal give, så kan svaret være et gavekort. Når du køber et gavekort hos os, fremsendes dette til den oplyste e-mail, som herefter kan printes. Husk at kontrollere, at indholdet i e-mailen stemmer overens med din bestillingsanmodning.

Du kan købe et gave fra 150 kr. op til 5.000 kr. Så kan den heldige modtager selv vælge sin gave i vores store sortiment af kaffe, espressomaskiner, kaffebryggere, elkedler og baristaudstyr.

Du kan benytte gavekortet som betaling både på vores webshop og i vores fysiske butik i Skanderborg.

Find julegaver blandt vores mange mærker