Miele

Miele historien

Miele - Immer BesserMiele er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1899 i et gammelt savværk i Herzebrock af Carl Miele og Renhard Zinkann. Her startede man med at fremstille mælkecentrifuger ved hjælp af i alt 11 medarbejdere og en virksomhedsfilosofi, der stadig er aktuel i dag: “Immer besser”.

I dag er Mieles fokus på at fremstille husholdningsapparater til bl.a. køkkenet med høje standarder indenfor holdbarhed, ydeevne, brugervenlighed, energieffektivitet, design og service, præcis som hovedprincippet “Immer besser” indikerer.

Miele er et af branchens mest populære mærke i mange lande, fx er de i Tyskland blevet kåret som det bedste produktmærke nogensinde - “Best Brand Ever”. Mieles kunder er kvalitetsbevidste og har høje krav til teknologi og bæredygtighed.

Mærket Miele

Miele er en tysk virksomhed, der producerer hvidevarer og husholdningsapparater af særdeles høj kvalitet. I mange lande er Miele et af de førende mærker indenfor sin branche og kunder, der køber et Miele produkt, er kvalitetsbevidste med høje forventninger til ydeevne, brugervenlighed, design og miljø

Miele kvalitet

Med mere end 100 års erfaring, kan du med sikkerhed stole på Miele samt deres produkter og service - du bliver ikke ladt i stikken. Miele tester sine produkter med henblik på en lang levetid, fordi én gang Miele, altid Miele. I Tyskland er 90% af Mieles kunder tilbagevendende - de er tro overfor brandet og vil anbefale produkterne til andre. Miele lover, at de ikke går på kompromis med hverken pålidelighed eller holdbarhed.

Miele komfort

Livet er lettere med Miele - her er komforten i højsæde, uanset om der er tale om betjening via en klassisk drejeknap, en sensor eller et knivskarpt touchdisplay. Det skal være nemt og sjovt at betjene dit Miele produkt ved hjælp af de komfortable og pålidelige programmer med “succesgaranti” og mange detaljer.

Miele design

Tidløst design og elegance er nøgleord ved et Miele produkt, og intet andet sted finder man et så omfattende udvalg af bl.a. indbygningsprodukter til køkkenet med klare, stilfulde linjer og farvenuancer. Alle produkter er designet, så de passer perfekt til hinanden, uanset hvilken stil, du foretrækker.

Miele teknologi

Med innovative løsninger og en teknologi i konstant udvikling, er Miele nogle af de førende på markedet, når det kommer til de bedste resultater og alsidige anvendelsesmuligheder med et minimalt energiforbrug. Miele har vundet utallige førstepladser ved internationalt anerkendte produkttests.

Miele holdbarhed

Miele er den eneste i branchen, der udvikler og tester sine produkter til en holdbarhed på op til 20 år - ved en espressomaskine betyder dette eksempelvis, at den er bygget til at kunne brygge hele 25.000 kopper i sin levetid.

Miele espressomaskiner & tilbehør

Hos Rigtig Kaffe finder du Mieles store udvalg af brugervenlige, fuldautomatiske espressomaskiner samt plejeprodukter og tilbehør, som er udviklet specielt til Mieles maskiner.

Fælles for alle Mieles espressomaskiner er brugervenligheden - det centrale display, gør det nemt at vælge mellem de forskellige kaffedrikke, ændre indstillinger samt vedligeholde maskinen i form af eksempelvis afkalkning og rengøring.

Med en Miele espressomaskine opnår du den bedste kaffeoplevelse og kaffenydelse, du kunne ønske dig. Hver enkelt kaffe- og mælkedrik er nøje afstemt og kan indstilles, så du får præcist den drik, du foretrækker, fx i forhold til mængden af mælk kontra kaffe, kaffestyrke, preinfusion og meget mere.

CM5.png