Spar 15%
Alessi Ossidiana Espressokande 1 Kop. Billigst på PriceRunner

Fra Alessi

Alessi Ossidiana 1 Kop. Espressokande Alu

Leveringstid 1-2 hverdage


Andre varianter

391,00 DKK

460,00 DKK

Spar -15%

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Alessi Ossidiana er en skulpturel og ergonomisk espressokande fra legendariske Alessi. Kanden er udført i poleret aluminium og har en kapacitet på 1 kop svarende til ca 7 cl.


Produktbeskrivelse

Alessi Ossidiana er en skulpturel og ergonomisk espressokande fra legendariske Alessi. Kanden er udført i poleret aluminium og har en kapacitet på 1 kop svarende til ca 7 cl.

Ossidiana espressokanden er designet som nyfortolkning af den traditionelle 8 kantede espressokande kombineret med formen på den vulkanske sten Obsidian, som kanden er opkaldt efter. Espressokanden er formet, så den ligger godt i hænderne, når top og bund skal skrues af eller på hinanden.

Håndtaget og lågets knob er udført i sort varmeafvisende plast, så du kan servere kaffen lige efter brygning. Håndtaget er placeret, så det sidder langt nok fra kanden til, at man ikke brænder sig.

Alessi Ossidiana er designet af Mario Trimarchi og er en del af efterår/vinter kollektionen 2014. Mario Trimarchi er en siciliansk designer og arktiekt, som står bag en række lækre prisvindende Alessi produkter - Ossidiana vandt i 2015 en Red Dot Award.

Espressokanden er udført i aluminium og kan anvendes på alle komfurtyper - dog ikke induktion. Hvis den benyttes på et gaskomfur må man forvente, at kanden bliver misfarvet, og dette dækkes ikke af reklamationsretten. Bør kun vaskes op i hånden, da aluminium ikke tåler opvaskemaskine!

Sådan bruger du en espressokande


Hæld vand i bunden
 
Indsæt filteret og fyld det med malet kaffe


Sæt toppen af espressokande på og skru den fast
 

Varm kanden på kogepladen indtil den øverste del er fyldt med kaffe. Servér med det samme.
Kapacitet 0,08 L
Antal kopper 1 kop
Virker til induktion Nej
Farve Aluminium
Materiale Aluminium
Diameter 7 cm
Alessi
Alessi
Danmarks største udvalg af Alessi! Alessi er italiensk design, når det er allerbedst! Firmaet er grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi, og startede som et lille værksted, der fokuserede på at producere service af messing, nikkel og sølv. I dag er firmaet drevet af 3. generation af Alessi-familien og der skabes stadig unikke designklassikere, som er kendt og elsket verden over.

Se flere produkter fra Alessi

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde