Alessi Ossidiana 1 Kop. Espressokande

Leveringstid: 1-2 hverdage

370,00 DKK


Ref: 11-MT18/1
EAN: 8003299377367

Alessi Ossidiana er en skulpturel og ergonomisk espressokande fra legendariske Alessi. Kanden er udført i poleret aluminium og har en kapacitet på 1 kop svarende til ca 7 cl.

 

Ossidiana espressokanden er designet som nyfortolkning af den traditionelle 8 kantede espressokande kombineret med formen på den vulkanske sten Obsidian, som kanden er opkaldt efter. Espressokanden er formet, så den ligger godt i hænderne, når top og bund skal skrues af eller på hinanden.

 

Håndtaget og lågets knob er udført i sort varmeafvisende plast, så du kan servere kaffen lige efter brygning. Håndtaget er placeret, så det sidder langt nok fra kanden til, at man ikke brænder sig.

 

Alessi Ossidiana er designet af Mario Trimarchi og er en del af efterår/vinter kollektionen 2014. Mario Trimarchi er en siciliansk designer og arktiekt, som står bag en række lækre prisvindende Alessi produkter - Ossidiana vandt i 2015 en Red Dot Award.

 

Espressokanden er udført i aluminium og kan anvendes på alle komfurtyper - dog ikke induktion. Hvis den benyttes på et gaskomfur må man forvente, at kanden bliver misfarvet, og dette dækkes ikke af reklamationsretten. Bør kun vaskes op i hånden, da aluminium ikke tåler opvaskemaskine!

Fås også i følgende størrelser: 3 kop6 kop

  Sådan bruger du en espressokande


  Hæld vand i bunden
   
  Indsæt filteret og fyld det med malet kaffe


  Sæt toppen af espressokande på og skru den fast
   

  Varm kanden på kogepladen indtil den øverste del er fyldt med kaffe. Servér med det samme.
  Antal kopper1 kop
  Virker til induktionNej
  FarveAluminium
  MaterialeAluminium
  Diameter7 cm

  Om Alessi

  Alessi
  Vis alle produkter fra Alessi

  0 anmeldelser af Alessi Ossidiana 1 Kop. Espressokande

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Andre produkter i samme kategori: