Ref: 11-MT18/3

- EAN: 8003299377374

Alessi Ossidiana Espressokande 3 Kop.

Fra Alessi

Alessi Ossidiana 3 Kop. Espressokande

Leveringstid 1-2 hverdage

420,00 DKK

Alessi Ossidiana er en skulpturel og ergonomisk espressokande fra legendariske Alessi. Kanden er udført i poleret aluminium og har en kapacitet på 3 kopper svarende til ca 15 cl.

Produktbeskrivelse

Alessi Ossidiana er en skulpturel og ergonomisk espressokande fra legendariske Alessi. Kanden er udført i poleret aluminium og har en kapacitet på 3 kopper svarende til ca 15 cl.

Ossidiana espressokanden er designet som nyfortolkning af den traditionelle 8 kantede espressokande kombineret med formen på den vulkanske sten Obsidian, som kanden er opkaldt efter. Espressokanden er formet, så den ligger godt i hænderne, når top og bund skal skrues af eller på hinanden.

Håndtaget og lågets knob er udført i sort varmeafvisende plast, så du kan servere kaffen lige efter brygning. Håndtaget er placeret, så det sidder langt nok fra kanden til, at man ikke brænder sig.

Alessi Ossidiana er designet af Mario Trimarchi og er en del af efterår/vinter kollektionen 2014. Mario Trimarchi er en siciliansk designer og arktiekt, som står bag en række lækre prisvindende Alessi produkter - Ossidiana vandt i 2015 en Red Dot Award.

Espressokanden er udført i aluminium og kan anvendes på alle komfurtyper - dog ikke induktion. Hvis den benyttes på et gaskomfur må man forvente, at kanden bliver misfarvet, og dette dækkes ikke af reklamationsretten. Bør kun vaskes op i hånden, da aluminium ikke tåler opvaskemaskine!

Fås også i følgende størrelser: 1 kop og 6 kop

Tekniske specifikationer

Antal kopper 3 kopper
Virker til induktion Nej
Farve Aluminium
Materiale Aluminium
Diameter 8,5 cm

Udvidet beskrivelse

Sådan bruger du en espressokande


Hæld vand i bunden
 
Indsæt filteret og fyld det med malet kaffe


Sæt toppen af espressokande på og skru den fast
 

Varm kanden på kogepladen indtil den øverste del er fyldt med kaffe. Servér med det samme.
Alessi
Alessi
[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi Stempelkander   [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi Elkedler [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi  Tekander [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator...

Se flere produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi Ossidiana 3 Kop. Espressokande

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse