Siemens TE657313RW EQ6 s700 Espressomaskine

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

6 499,00 DKK

-5 500,00 DKK 11 999,00 DKK
Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Sparxpres


Ref: 35-TE657313RW
EAN: 4242003806364

Siemens TE657313RW EQ6 er en fuldautomatisk espressomaskine med rustfrit stål front, stort touch display og en lang række indstillingsmuligheder.

Maskinen giver dig mulighed for at brygge espresso, kaffe, espresso macchiato, cappuccino, latte macchiato og cafe au lait ved blot et tryk på den knivskarpe touch skærm. “Special”-knappen åbner desuden op for muligheden for at brygge cortado, americano og flat white.


Inden brygning har du muligheden for at indstille din drik, så den bliver præcis som du ønsker den, og du har mulighed for at indstille både kaffestyrke, -mængde samt forhold mellem kaffe og mælk. Indstillingerne kan naturligvis også gemmes som standard, så du blot kan trykke på start.

Maskinens one touch DoubleCup funktion gør det muligt at brygge to kopper på samme tid - både med og uden mælk.

EQ6-serien har 7 kaffestyrker at vælge mellem - tryk blot på bønne-ikonet og vælg derefter styrke fra meget mild til AromaDouble shot+. AromaDouble Shot er til dig, der er vild med en kaffe med power - her kværner maskinen to gange på en brygning, så du får mest muligt smag med ud uden bitterhed. 

Siemens TE657313RW EQ6 er en del af Siemens’ EQ6 serie generation 2, som er lanceret i begyndelsen af 2018. Her får du den klassiske EQ6’er, men med endnu flere drikke, MyCoffee funktion, autoMilk Clean og helt nye indstillingsmuligheder.

Med Siemens TE657313RW EQ6 får du en utroligt elegant og stilren fuldautomatisk espressomaskine, hvor brugervenligheden er i top. Du bliver guidet igennem alle processer uanset om det gælder kaffebrygning eller rengøring af maskinen. Rengøringen foregår ved hjælp af de indbyggede programmer, som guider dig igennem hele forløbet - det bliver faktisk ikke lettere!

S700 er EQ6-seriens topmodel med en front i rustfrit stål samt komfort-pakke bestående af kopbelysning ved brygning og fire individuelle favoritter, hvor du selv kan programmere ekstra drikke baseret på de eksisterende opskrifter.

 

Pas godt på din Siemens espressomaskine. Læs vores guide her

  Siemens 100 dages tilfredshedstilbud

  siemens-tilfredshed.jpgSiemens tilbyder dig et 100 dages tilfredshedstilbud, der giver dig mulighed for at prøve espressomaskinen i op 100 dage efter leveringsdatoen. Dette træder i kraft, hvis du registrerer dig og din Siemens espressomaskine på “My Siemens” senest to uger efter købet.

  Fordelsprogrammet giver dig som kunde mere service, mere inspiration og mere tryghed - lever produktet ikke op til dine forventninger, får du pengene retur fra Siemens.

  Du skal sørge for at gemme din kvittering og emballage, og ønsker du at returnere produktet sker dette også via My Siemens (Gælder kun for privatpersoner. Tilbehør og pleje refunderes ikke). Der fratrækkes 100kr ved returnering. Læs mere her.

  AutoMilk Clean

  Siemens har introduceret et helt nyt fuldautomatisk dampsystem, som sættes igang så snart man har brygget en kop kaffe med mælk. AutoMilk Clean systemet fjerner eventuelle mælkerester, så du blot kan nyde din friskbryggede kaffe. Mælkesystemet bør desuden rengøres ved hjælp af det indbyggede program efter behov.

  IndividualCup Volume

  Siemens EQ6 er udstyret med 3 kopstørrelser (lille, medium, stor), og hver kaffedriks kopstørrelser kan indstilles til præcis det antal ml, som man ønsker - så din yndlingsdrik passer præcis til de kopper, du har der hjemme.

  SensoFlow System    

  SensoFlow systemet sikrer en konstant bryggetemperatur og garanterer dig maksimal espresso nydelse hver gang.

   

  Dobbeltbrygning af kaffe & mælkedrikke

  Med denne EQ6 espressomaskine fra Siemens, er det muligt at tilberede to kopper kaffe både med og uden mælk på samme tid.

   

  Taler dansk

  Siemens EQ6 espressomaskinen har stort grafisk display med interaktiv menu, der gør betjeningen til en leg - et utroligt elegant og brugervenligt display.

   

  AromaDouble Shot

  Med det innovative aromaDouble Shot system, kan du få ekstra power på din kaffe. Når man vælger dobbeltshot styrken, maler maskinen bønner ad to omgange til en kop kaffe, så du får dobbelt op på smag uden at gå på kompromis med kvaliteten.

   

  OneTouch Function    

  Med et enkelt tryk på touchskærmen kan du vælge mellem en lang række forskellige kaffedrikke. Menuvalget vises i displayet. Styrke, kopstørrelse og forholdet mellem mælk og kaffe kan justeres efter din personlige smag. 

   

  Automatisk rengøring

  Siemens TE657313RW EQ6 har automatisk rengøring, hvor maskinen gennemskyller når du tænder og slukker maskinen.

   

  Pas godt på din espressomaskine

  Hos Rigtig Kaffe er vi autoriseret Siemens forhandler, hvilket betyder at espressomaskinen bliver hentet hos dig, hvis der opstår problemer.

   

  Husk altid at passe godt på din espressomaskine, brug kalkfilter, rengørinspiller og så skal afkalke din espressomaskine når den beder om det.

   

  Siemens EQ6 espressomaskinen er nem at vedligeholde, og den giver selv besked når den skal renses, afkalkes eller have skiftet filter.

  MaskinkategoriFuldautomatisk
  KaffedrikkeCafe Creme / sort kaffe
  KaffedrikkeEspresso
  KaffedrikkeAmericano
  MælkedrikkeCafe au lait / Cafe Latte
  MælkedrikkeVarm mælk
  MælkedrikkeLatte Macchiato
  MælkedrikkeEspresso Macchiato
  MælkedrikkeCappuccino
  MælkedrikkeMælkeskum
  MælkedrikkeFlat White
  MælkedrikkeCortado
  MælkesystemJa - fuldautomatisk
  MælkebeholderKøbes som tilbehør
  Justerbar mælk/ mælkeskumJa
  MyCoffee funktionJa, 4 opskrifter
  Dobbelt shot-funktionJa
  Varm vand funktionJa
  Antal kopper pr. bryg (Kaffe)1 - 2
  Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe)1 - 2
  Programmerbare kaffestyrker7
  Programmerbare kaffemængderJa (20 - 240 ml)
  Programmerbare temperaturer3
  Maks. Glas- & Kophøjde14 cm
  Kopbelysning ved brygningJa
  DisplayTFT m. touch
  Kværn/ indstillingerceramDrive / 5
  Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder)300g / Ja
  Hele bønner / Formalet bønnerJa / Ja
  KopvarmerNej
  Vandtank / sensor (tom vandtank)1,7L / Ja
  Mulighed for kalkfilter i vandtankJa - Købes som tilbehør
  Pumpetryk19
  App-funktionNej
  Automatisk rense programJa
  Automatisk afkalkningsprogramJa
  Automatisk tænd/ sluk funktionJa
  Farve front/ kabinetStål / Sort
  SerieEQ6
  Strømforbrug (Effekt)1500 W
  Strømforbrug i standby0 watt
  Bredde28 cm
  Højde38,5 cm
  Dybde46,5 cm
  Vægt9,6 kg

  Om Siemens

  Siemens
  Vis alle produkter fra Siemens

  2 anmeldelser af Siemens TE657313RW EQ6 s700 Espressomaskine

  Samlet bedømmelse: 5,0 ud af 5 stjener baseret på 2 anmeldelser
  Annie Sønderskov 23/04 2021

  Siemens EQ6 plus s700

  Jeg er meget glad for kaffemaskinen, men der er et lille minus, og det er, at når vi laver Latte macchiato, er kaffen ikke særlig varm. Rigtig kaffe siger, at den skal være 70 grader, men vi syntes ikke, den er så varm som 70 grader.

   Sara 21/09 2020

   Älskar!

   Jag älskar denna maskin, gör perfekt espresso!

    Skriv en anmeldelse

    Anbefalet tilbehør

    Relaterede blogindlæg

    Andre produkter i samme kategori: