Spar 48%
Siemens TI9573X5RW EQ9 Plus Edition s700 Børstet Antracit Billigst på PriceRunner

Fra

Siemens TI9573X5RW EQ9 Plus Edition s700 Børstet Antracit Espressomaskine

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

12.999,00 DKK

24.999,00 DKK

Spar 12.000,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Delbetaling
453 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 12.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 453 kr. Samlede kreditomk. 3.278 kr. Samlet tilbagebetaling 16.277 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,34%. Der er fortrydelsesret.

 • Limited Edition
 • Home Connect
 • MyCoffee & CoffeePlaylist funktion
 • Barista Mode & Kandefunktion
 • Programmeringsfunktion på kaffe- og mælkedrikke
 • 2 individuelle bønnebeholdere og kværne
 • AutoMilk clean
Delbetaling
453 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 12.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 453 kr. Samlede kreditomk. 3.278 kr. Samlet tilbagebetaling 16.277 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,34%. Der er fortrydelsesret.

Produktbeskrivelse

Siemens TI9573X5RW EQ9 Plus Edition s700 er en limited edition, og fås kun hos Rigtig Kaffe!

Maskinen er en smuk og elegant fuldautomatisk espressomaskine med Home Connect - EQ9-seriens topmodel med to bønnebeholdere. Et teknologisk vidunder, der giver dig utallige indstillingsmuligheder og funktioner.

Med Siemens Home Connect kan du tilslutte og styre espressomaskinen via WIFI med en app på din smartphone og tablet. App’en giver dig yderligere 15 forskellige internationale kaffespecialiteter at vælge i mellem via funktionen Coffee World.

Takket være coffeePlaylist funktionen, kan du og dine gæster lave en playliste med hver sine ønsker, som maskinen efterfølgende brygger en for en. Home Connect har desuden en masse spændende kaffeinformation om ristninger, bønnesorter, formaling osv. samt en række opskrifter, hvor kaffe indgår som ingrediens.

Denne model er 2. generation af EQ9, og dermed en ny og forbedret version i forhold til tidligere udgaver. Her er naturligvis samme brugervenlighed og komfort, samt større bønnebeholder og grumsbeholder samt ny udformning af kaffe/mælkeudløbet.

Siemens TI9573X5RW EQ9 Plus Edition er udstyret med Barista Mode, som giver dig endnu flere muligheder for at tilpasse din kaffe- eller mælkedrik, så den bliver præcis, som du ønsker.

Barista Mode åbner bl.a. op for endnu flere kaffestyrker og muligheden for at indstille intensiteten på kaffen, dvs om du ønsker at forlænge ekstraktionstiden, så der kommer mere smag og kraft med ud af bønnerne. Derudover kan temperaturen individuelt indstilles i 6 niveauer på alle kaffe- og mælkedrikke. Derudover har du mulighed for at indstille på varm vands temperaturen, så du kan få den perfekte temperatur til din te.

Kaffetemperaturen kan indstilles til følgende grader: 88, 90, 92, 94, 95 & 96.

Varmt vands temperaturen kan indstilles til følgende grader: 60, 70, 80, 85, 90 & 97.

Med den praktiske aftagelige mælkebeholder, kan du hurtigt og let brygge lækre, cremede mælkedrikke som fx cappuccino og latte efter dine egne præferencer. Du kan vælge kaffestyrke, forholdet mellem mælk og kaffe samt den totale mængde. Derudover har maskinen også 10 personlige profiler, som gør det muligt for dig at lave og gemme dine egne personlige indstillinger på alle drikke, samt på varmt mælk, mælkeskum og varmt vand. Takket være OneTouch DoubleCup funktionen kan der brygges to kopper af alle typer kaffe- og mælkedrikke ad gangen.

I forhold til EQ9 s500 har denne model følgende funktioner:

 • dualBean system - to bønnebeholdere & kværne

Siemens TI9573X5RW EQ9 Plus Edition er udstyret med to individuelle bønnebeholdere og kværne, som gør det muligt for dig at vælge, hvilken type bønne du ønsker at bruge til din kaffe- eller mælkedrik. Du kunne fx vælge en stærk bønne til espresso i den ene beholder og en anden bønne til mælkedrikke i den anden. Udvælgelsen af bønnetypen er utroligt simpel - du trykker blot på knappen foran den bønnebeholder, der indeholder din yndlings bønne.

XL Coffee gør det muligt at brygge en stor kop kaffe med den helt nye Triple Shot-styrke, dvs her maler og brygger maskinen kaffen over tre omgange, så der ekstraheres mest muligt smag og aroma uden bitterstoffer.

Maskinen er udstyret med en praktisk kaffekande-funktion, så du kan brygge 2-6 kopper kaffe direkte i en kande - perfekt når du har gæster! Maskinen er brugervenlig og utroligt let at betjene uanset om du skal brygge kaffe eller vedligeholde maskinen med de indbyggede rengøringsprogrammer.

Siemens 100 dages tilfredshedstilbud

Siemens tilbyder dig et 100 dages tilfredshedstilbud, der giver dig mulighed for at prøve espressomaskinen i op 100 dage efter leveringsdatoen. Dette træder i kraft, hvis du registrerer dig og din Siemens espressomaskine på “My Siemens” senest to uger efter købet. Fordelsprogrammet giver dig som kunde mere service, mere inspiration og mere tryghed - lever produktet ikke op til dine forventninger, får du pengene retur fra Siemens.

Du skal sørge for at gemme din kvittering og emballage, og ønsker du at returnere produktet sker dette også via My Siemens (Gælder kun for privatpersoner. Tilbehør og pleje refunderes ikke). Der fratrækkes 100kr ved returnering. Læs mere her.

Siemens Home Connect

 • Tilslut din fuldautomatiske espressomaskine til WIFI og styr via app
 • Du får 15 ekstra kaffespecialiteter at vælge mellem
 • coffeePlaylist: lav en liste med din og gæsternes ønskekaffe, som maskinen brygger en efter en
 • Kaffeviden: information om bønnesorter, formaling, ristning mm.
 • Digital brugsanvisning altid tilgængelig i app’en
 • Kundeservice via fjernstyring - lad Siemens kundeservice få fjernadgang til din maskine
 • Al data er krypteret ved en sikker forbindelse

AromaDouble Shot & Triple Shot

Foretrækker du en ekstra stærk kaffe? Takket være aromaDouble Shot-funktionen kan du brygge din foretrukne kaffe- eller mælkedrik med dobbeltshot, dvs maskinen maler en portion bønner og brygger to espressoer ad to omgange, for at få mest mulig power og på samme tid undgå at trække bitterstofferne med ud af bønnerne (Kan ikke vælges ved ristretto).

Triple Shot er præcis samme princip, her males og brygges der i stedet over tre omgange - denne funktion kan kun vælges ved kaffedrikken XL Coffee.

Integreret mælkebeholder

På maskinens venstre side sidder en integreret mælkebeholder, som let kan tages ud og fyldes med mælk. Beholderen passer i køleskabsdøren og tåler desuden vask i opvaskemaskinen.

OneTouch DoubleCup

De innovative maskiner fra EQ9-serien er udstyret med OneTouch DoubleCup, som giver dig mulighed for at tilberede to kopper på samme tid - med eller uden mælk.

baristaMode

Kaffe for sande connoisseurs er også muligt for fuldautomatiske kaffemaskiner: Den fine indstilling i baristaMode betyder, at det er muligt at få selv de mest personlige nuancer af smag.

individualCoffee System

Få altid din kaffe præcis som du gerne vil have den. individualCoffee System gemmer navne og preferencer på brugerne. Og husker alle indstillinger - fra styrken til kopstørrelse - så brugere nemt kan lave deres egen favorit kaffe med eller uden mælk ved bare et tryk på en taste .

iAroma - det perfekte samspil for den perfekte smag

iAroma er det perfekte samspil mellem intelligent varmesystem, keramisk kværn, optimalt tryk og en højkvalitets bryggeenhed. Et avanceret system, der sikrer maksimal aromaudvinding af kaffebønnerne og giver dig espresso med den bedst tænkelige balance – kop efter kop efter kop.

CeramDrive - keramisk kaffekværn    

Siemens EQ9 har indbygget superSilent keramisk kværn, med et utroligt lavt lydniveau. Sensor systemet i kværnen, gør at kværnen automatisk tilpasser kværningstiden efter den kaffeblanding der er i.

SuperSilent

Nu kan du nyde stilheden mens du laver kaffe takket være god ingeniørkunst og optimeret lyddæmpning hvilket gør EQ9 til en lydsvag espressomaskine.

AutoMilk Clean - automatisk rensning

En god hygiejne er vigtig, når der anvendes frisk mælk til dine foretrukne mælkedrikke, og derfor har Siemens udviklet deres autoMilk Clean-system - et fuldautomatisk damprengøringssystem, der damper systemet efter hver brygning.

Udtagelig bryggeenhed

For hygiejnisk rengøring af bryggeenheden - den er nem at tage ud, skylle under vandhanen og sætte tilbage igen. Dette sikrer en vedvarende god smag og forlænger maskinens levetid. Så kan du nyde den rene aroma i den fineste kaffe.

Skjult vandtank

Vandtanken er blevet en integreret del af maskinen i EQ9-serien. Den har fået et chrome ydre og vippes let af på højre side af maskinen. Vandtanken har en kapacitet på 2,3 liter - maskinen fortæller dig, når det er tid til at fylde vandtanken, så der altid er nok vand til din foretrukne kaffe!

SensoFlow System

SensoFlow systemet sikrer en konstant bryggetemperatur og dermed garanterer dig maksimal espresso nydelse hver gang.

Stor bønnebeholder

Over kværnen sidder en stor bønnebeholder til hele bønner, og espressomaskinen kværner kun den mængde der skal bruges til hver enkel kop. Bønnebeholderen kan rumme 290g hele bønner, som er beskyttet af et aromabevarende låg. Maskinen fortæller dig, når der ikke er nok bønner i beholderen.

Taler dansk

Siemens EQ9 espressomaskinen har stort grafisk display, med interaktiv menu. Espressomaskinen kan skrive mange sprog, blandt andet dansk.

SinglePortion Cleaning - automatisk rengøring

Siemens EQ9 har automatisk rengøring, hvor maskinen gennemskyller når du tænder og slukker maskinen. Ligeledes sørger maskinen for at skylle systemet igennem efter hver brygning, så der altid brygges med frisk vand - dette kaldes singlePortion Cleaning og er perfektion ned til mindste detalje!

15.000 kopper garanti

Siemens yder en garanti på ensartet smagsresultat for op til 15.000 kopper indenfor de første to år (Gælder for maskiner, der anvendes til privat brug).

Pas godt på din EQ9

Hos Rigtig Kaffe er vi autoriseret Siemens forhandler, hvilket betyder at espressomaskinen bliver hentet hos dig, hvis der opstår problemer.

Husk altid at passe godt på din espressomaskine, brug kalkfilter, rengørinspiller og så skal du afkalke din espressomaskine når den beder om det.

Siemens EQ9 espressomaskinen er nem at vedligeholde, og den giver selv besked når den skal renses, afkalkes eller have skiftet filter.

Maskinkategori Fuldautomatisk
Kaffedrikke XL Coffee
Kaffedrikke Kande
Kaffedrikke Doppio
Kaffedrikke Americano
Kaffedrikke Ristretto
Kaffedrikke Espresso
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Mælkedrikke Cappuccino
Mælkedrikke Mælkeskum
Mælkedrikke Flat White
Mælkedrikke Cortado
Mælkedrikke Cafe au lait / Cafe Latte
Mælkedrikke Varm mælk
Mælkedrikke Latte Macchiato
Mælkedrikke Espresso Macchiato
Mælkesystem Ja - fuldautomatisk
Mælkebeholder Ja
Justerbar mælk/ mælkeskum Ja
MyCoffee funktion Ja
Dobbelt shot-funktion Ja
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1 - 2
Programmerbare kaffestyrker 15
Programmerbare kaffemængder Ja
Maks. Glas- & Kophøjde 15 cm
Display type Med knapper
Display TFT Farve
Kværn/ indstillinger superSilent ceramDrive / 6
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 250g + 270g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Kopvarmer Aktiv
Vandtank / sensor (tom vandtank) 2,3 L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Ja - Købes som tilbehør
Grumsbeholder kapacitet ca. 15 kopper
Pumpetryk 19
App-funktion Ja
Automatisk rense program Ja
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front / kabinet Børstet antracit
Serie Siemens EQ9
Strømforbrug (Effekt) 1500 W
Strømforbrug i standby 0 watt
Bredde 31,6 cm
Højde 39,2 cm
Dybde 47 cm
Vægt 11,5 kg
Siemens

0 anmeldelser af Siemens TI9573X5RW EQ9 Plus Edition s700 Børstet Antracit Espressomaskine

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse