Videochat eller skriv med en rådgiver

Videochat direkte om din næste espressomaskine

Videochat eller skriv med os

Få videorådgivning til din næste espressomaskine

Tal direkte med en rådgiver man-fre fra. 10 til 12.
Du kan se os, men vi kan ikke se dig.

Videochat er åben man-fre fra kl. 10 til 12.

Der er pt. ingen videorådgivere tilgængelige. Du kan i stedet skrive med vores chatbot.

eller

Skriv med en sælger

Se om vores chatbot kan hjælpe dig - ellers viderestilles du til en af vores sælgere.

Kaffemaskine med kværn

Her på siden finder du vores store udvalg af kaffemaskiner med indbygget kværn. Har du en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn, er det let at hælde en pose af dine yndingskaffebønner i bønnebeholderen. Kaffemaskinen til hele bønner sørger for at brygge dig en kop frisk kaffe af nykværnede kaffebønner, så du får den allerbedste kaffeoplevelse uden al besværet.

Produkter
There are 154 products.

154 produkter i alt

Helt frisk kaffe - Kaffemaskiner med kværn

Her på siden finder du vores store udvalg af kaffemaskiner med indbygget kværn. Vælger du en fuldautomatisk espressomaskine, skummer den endda også mælken til din latte for dig. En kaffemaskine med kværn er helt perfekt til dig, der elsker en god kop friskbrygget kaffe, er klar over at friskmalede bønner er essentielle og ikke har tid eller lyst til at kværne bønnerne eller gennemgå en besværlig bryggeproces.

Har du en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn, er det let at hælde en pose af dine yndingskaffebønner i bønnebeholderen - for eksempel en ægte italiensk kaffe fra Lavazza eller en af vores mange andre lækre kaffeblends. I stedet for, at du selv skal dosere og male kaffebønnerne, kan du overlade ansvaret til espressomaskinen.

Kaffemaskinen til hele bønner sørger for at brygge dig en kop frisk kaffe af nykværnede kaffebønner, så du får den allerbedste kaffeoplevelse uden al besværet. Mange espressomaskiner har også indbyggede rengøringsprogrammer, som gør det legende let at vedligeholde maskinen - god hygiejne er nemlig vigtig for en god kop kaffe. 

Hvilken kaffemaskine skal du vælge?

Det kan være svært at vælge den rigtige kaffemaskine. Hvis du har spørgsmål til vores espressomaskiner, er du velkommen til at kontakte os, så vil vi gerne hjælpe dig med at finde den bedste kaffemaskine med kværn til dig. Eller besøg vores butik, og test kaffemaskinerne selv.

Måske er det en Siemens espressomaskine, der passer bedst til dine behov. Siemens laver enormt gode kaffemaskiner, der er nemme at betjene. Brugervenlighed er i fokus, så alle de indviklede processer, der indgår i at brygge en rigtig espresso, bliver varetaget 100% af maskinen; men du har stadig rig mulighed for at finjustere kaffedrikkene efter din personlige smag. Ved et tryk på en knap vil den fuldautomatiske kaffemaskine forvandle dine valgte bønner til dampende kaffe.

I vores sortiment kan du også finde en Miele kaffemaskine med kværn og mælkeskummer, som kan gøre dig til den mest populære hjemmebarista i din vennekreds. Uanset, om det vigtigste for dig er perfekte mælkedrikke, en lydsvag kværn eller en indbygningskaffemaskine, der ikke optager plads på køkkenbordet, har tyske Miele helt sikkert en espressomaskine til dig.

For mange er den klassiske kaffemaskine med filter blevet symbol på den traditionelle, danske kaffe, og landet over bliver de startet hver morgen. Du kan sætte den klar aftenen før, så den går i gang med brygningen før du står op, og bipper når den er færdig. På lærerværelser landet over står der kaffemaskiner og snurrer for at dække de koffeinhungrende underviseres behov. Efter devisen “keep it simple” er filterbrygning nemlig både en god og let måde at brygge større mængder kaffe uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Vi har “gammeldags” filterkaffemaskiner med indbygget kværn, hvis du er glad for en almindelig kop filterkaffe. Den største forskel er, at kaffen bliver brygget på helt friskmalede bønner, hvilket giver en langt mere smagfuld kaffeoplevelse. De fuldautomatiske kaffemaskiner kan også brygge en aromatisk espresso og et udvalg af kaffespecialiteter med lækker, cremet mælkeskum, så er du blandt dem, der elsker en Latte Macchiatto på caféen, vil en fuldautomatisk espressomaskine helt sikkert være det rigtige valg for dig.

Hele kaffebønner - Få mest ud af din kaffemaskine med kværn

Hvis du spørger os, er der få ting, der dufter så dejligt som friskmalede kaffebønner. Der bliver frigivet en masse aromaer, når bønnerne bliver kværnet, og derfor får du en helt vidunderlig kaffeoplevelse, der starter allerede inden vandet er begyndt at løbe igennem. Har du ikke en kaffekværn, kan det virke nemmere at købe formalet kaffe, der er klar til brug.

Hos Rigtig Kaffe anbefaler vi altid at du bruger friskkværnede hele kaffebønner, uanset hvilken bryggemetode du bruger. Det gør vi, fordi de hele bønner bevarer smagen og aromaen bedre sammenlignet med formalet kaffe. Derfor kan du altid finde et stort udvalg af lækre kaffebønner og masser af gode tilbud ved os.