Fuldautomatiske espressomaskiner

De fuldautomatiske espressomaskiner klarer hele brygningen for dig pga. de automatiserede processer og forudindstillede kaffedrikke. Den fuldautomatiske maskine har egen bønnebeholder, hvorfra den selv doserer, kværner og stamper kaffen til den ønskede styrke. Rigtig Kaffe har Danmarks største udvalg af espressomaskiner og er autoristeret forhandler på flere mærker. Vi har altid masser af tilbud og de seneste nyheder indenfor espressomaskiner. Se alle fuldautomatiske espressomaskiner her.

Produkter
There are 206 products.

206 produkter i alt

Fuldautomatiske espressomaskiner

Hvorfor skal jeg vælge en fuldautomatisk espressomaskine?

Vi anbefaler fuldautomatiske espressomaskiner til dig, der ønsker en maskine, der kan klare hele processen for dig ved blot et tryk på en knap - mælkedrik eller ej.

En fuldautomatisk espressomaskine kan ved enkelte tryk helt automatisk brygge den kaffedrik, som du ønsker med eller uden mælk - nemt og bekvemt. Denne type maskine har nemlig indbygget kværn, som maler bønnerne fint for dig.

Den fuldautomatiske maskine har desuden egen bønnebeholder, hvorfra den selv doserer, kværner og stamper kaffen til den ønskede styrke.

Alt du skal gøre, for at få en lækker kop kaffe, er at trykke på en knap, hvorefter maskinen kværner den mængde bønner, som skal bruges, samt tilsætter den angivne vandmængde, og kort tid efter kan du nyde din friskbryggede kaffe.

Alle fuldautomatiske- og automatiske espressomaskiner har altid indbygget kaffekværn. Det er nemlig kun semiautomatiske espressomaskiner, der ikke har kværn. Mange synes, at kaffemaskiner med kværn er nemme at have med at gøre, da man ikke skal til at investere i en kværn ved siden af, men er du mere til hele barista-oplevelsen ved ta brygge kaffe, så bør du se vores udvalg af semiautomatiske espressomaskiner.

Fuldautomatiske espressomaskiner er udstyret med et automatisk mælkesystem, som gør det muligt at lave en række mælkedrikke med et enkelt tryk på en knap. Du er derfor fri for at steame mælken efterfølgende - maskinen laver nemlig lækre og cremet skum. Fuldautomatiske espressomaskiner med mælkeskummer gør det nemt at lave dejlig espressokaffe som, du kender det fra fortorvscafeerne. Det er kun vores fuldautomatiske kaffemaskiner, som har indbygget mælkeskummer. Det er også en af de store forskelle på en fuldautomatisk espressomaskine og en automatisk espressomaskine.

Langt de fleste fuldautomatiske espressomaskiner giver dig mulighed for at tilpasse din kaffe efter eget ønske. Dette betyder, at du afhængigt af maskinen kan justere vand- og kaffemængde, kaffestyrke med mere, så du får den kop kaffe, du bedst kan lide.

Er du i tvivl om hvilken type espressomaskine, du skal købe?

Så læs vores store espressomaskine købsguide, hvor vi kommer rumt om alle de vigtigste forskelle, funktioner og typer af espressomaskiner. Herefter skulle du meget gerne være blevet klogere på, hvilken type og ikke mindst hvilken specifik espressomaskiner, der dækker alle dine behov. Her finder du vores store Espressomaskine Købsguide

Fordele ved en fuldautomatisk espressomaskine

  • Hurtig og nem kaffebrygning
  • Friskbrygget mælkedrik med et enkelt tryk
  • Indbygget kaffekværn
  • Nem og enkel rengøring af maskinen

Mærker inden for fuldautomatiske espressomaskiner

jura.jpg

Blandt de mest populære mærker indenfor fuldautomatiske espressomaskiner finder du Schweiziske Jura, der med sine tre fokusomårder, nemlig at skabe den bedste espresso, brugervenlighed og stilrent design, har vundet rigtig mange kaffeelskeres hjerter.
Find alle Jura espressomaskiner her.

miele.jpg

Tyske Miele har med deres solide håndværk udviklet nogle unikke espressomaskiner, der passer ind i de fleste køkkener. De har bl.a. udviklet en serie ved navn MilkPerfection, som med den såkaldte dobbelte venturiproces ikke kun øger temperaturen på mælkeskummet, men sørger også for en særligt finporet struktur.
Find alle Miele espressomaskiner her.

siemens.jpg

Tyske Siemens har skabt nogle stilrene og yderst brugervenlige espressomaskiner, der passer ind i fleste køkkener. De har bl.a. udviklet modeller, der har BaristaMode og WiFi-opkobling.
Find alle Siemens espressomaskiner her.

nivona.jpg

En espressomaskine fra tyske Nivona er kendetegnet ved sit slanke og stilrene design, som sammen med den enkle og hurtige betjening, gør alle disse espressomaskiner til en sand fornøjelse at have stående i køkkenet.
Find alle Nivona espressomaskiner her.

gaggia.jpg

Italiensk når det er allerbedst! Gaggia har med sine unikke espressomaskiner altid haft en ting for øje: At tilbyde en unik nydelse af autentisk italiensk espresso. Deres espressomaskiner designes og produceres fortsat i Italien.
Find alle Gaggia espressomaskiner her.

KØBSGUIDES

Læs meget mere i vores købsguides

Find alle vores købsguides og få en masse viden om espressomaskiner, kværne, kaffe m.m.