• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg
Filtrering
Type
Vis mere... Vis mindre
Pris
500 DKK 24795 DKK
Kaffedrikke
Vis mere... Vis mindre
Mælkedrikke
Vis mere... Vis mindre
Display
Vis mere... Vis mindre
App-funktion
Vis mere... Vis mindre
Farve front/ kabinet
Vis mere... Vis mindre
Plejekomfort
Vis mere... Vis mindre
Features
Vis mere... Vis mindre
Kan ses i Skanderborg
Vis mere... Vis mindre
Tilmeld dig vores nyhedsmail!
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag


Hos Rigtig Kaffe kan du betale med MobilePay

Miele espressomaskiner

Der er 12 varer.
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail

Fuldautomatiske espressomaskiner fra Miele

Hos Rigtig Kaffe finder du Mieles store udvalg af fritstående fuldautomatiske espressomaskiner, som fordeler sig over tre forskellige produktserier - CM5, CM6 og CM7.

Fælles for alle Mieles espressomaskiner er, at kvalitet og brugervenlighed er i top - det centrale display, gør det nemt at vælge mellem de forskellige kaffedrikke, ændre indstillinger samt vedligeholde maskinen i form af eksempelvis afkalkning og rengøring.

Med en Miele espressomaskine opnår du den bedste kaffeoplevelse og kaffenydelse, du kunne ønske dig. Hver enkelt kaffe- og mælkedrik er nøje afstemt og kan indstilles, så du får præcist den drik, du foretrækker, fx i forhold til mængden af mælk kontra kaffe, kaffestyrke, preinfusion og meget mere.

Miele produktfordele

Herunder kan du læse om Mieles særlige funktioner og produktfordele.

Miele OneTouch

OneTouch

Med OneTouch-funktionen, kan du ved blot et tryk på en knap starte tilberedningen af kaffe- og mælkedrikkene.

Miele OneTouch for Two

OneTouch for Two

Et tryk - dobbelt nydelse. Med OneTouch for Two-funktionen, kan du lave 2 kopper kaffe ad gangen ved blot et tryk på en knap, både med og uden mælk.

Miele CupSensor

CupSensor

Udvalgte modeller er udstyret med Mieles unikke CupSensor, der selv kan registrere koppens kant og dermed placere kaffe- og mælkedysen korrekt.

Miele Kaffekande-funktion

Kaffekande-funktion

Mieles espressomaskiner er udstyret med en smart og praktisk kaffekande-funktion, der gør det muligt at brygge op til 8 kopper kaffe efter hinanden direkte ned i eksempelvis en termokande.

Miele Eksperttilstand

Eksperttilstand

Med Eksperttilstand har du mulighed for at programmere hver enkelt kaffedrik, fx kaffestyrke samt mængden af mælk og kaffe - på den måde kan du få præcis den kop kaffe, du bedst kan lide.

Miele AromaticSystem

AromaticSystem

Mieles espressomaskiner er udstyret med et dynamisk bryggekammer, som udvider sig, når vandet strømmer ind. På den måde blandes den malede kaffe og vandet særligt intensivt, hvilket giver en mere intens smagsoplevelse.

Miele Cappuccinatore

Cappuccinatore

Takket være det fuldautomatiske mælkesystem, kan du hurtigt og nemt brygge en cremet cappuccino, en fyldig latte eller lignende. Maskinen suger selv mælk op af en mælkebeholder eller mælkekarton, hvorefter den varmer (og evt. skummer) mælken før den sendes ud i koppen - nemt og bekvemt.

Miele CoffeeSelect

CoffeeSelect

Udvalgte modeller er udstyret med det smarte CoffeeSelect-system, hvilket gør det muligt at anvende hele tre forskellige slags kaffebønner. Bønnebeholderen er delt op i tre og du kan indstille, hvilket bønne, der skal anvendes til hver enkelt drik. Når maskinen har malet den mængde bønner, der skal bruges, fejes og pustes kammeret rent inden næste brygning, så der ikke ligger rester tilbage (max 0,02g vil ligge tilbage i kammeret).

Miele Kopvarmer

Kopvarmer

Ved hjælp af den integrerede kopvarmer, kan du forvarme dine kopper inden brygning, og dermed undgå det varmetab, der vil opstå, når den varme kaffe rammer den kolde kop. Kopvarmer findes i udvalgte modeller.

Miele@home App-funktion

Miele@home

Med Miele@home app’en kan du styre din espressomaskine ved hjælp af din smartphone eller tablet - komfortabel og intelligent styring af udvalgte modeller.

Miele AutoDescale

AutoDescale

Takket være det patenterede AutoDescale-system, sørger udvalgte modeller selv for at afkalke løbende ved hjælp af en afkalkningspatron, der monteres bagi maskinen. Afkalkningen foregår dagligt på et valgfrit tidspunkt, og du undgår dermed at kalk sætter sig i systemet.

Miele ComfortClean

ComfortClean

God hygiejne er vigtigt og takket være Miele ComfortClean, kan mange af espressomaskinens dele komme i opvaskemaskinen, fx vandtank og grumsbeholder.

Miele Tidsfunktioner

Tidsfunktioner

Udvalgte modeller er udstyret med programmerbare tænd- og sluktider, så maskinen selv tænder eksempelvis kort før vækkeuret ringer.

Miele Bryggeenhed

Udtagelig bryggeenhed

Bryggeenheden er kernen i en fuldautomatisk espressomaskine, og her er regelmæssig rengøring altafgørende for at sikre en høj hygiejne og den gode smag. Mieles bryggeenhed kan let tages ud af maskinen, og det anbefales at den rengøres ugenligt under den varme hane.

Miele ECO

ECO-funktion

Energiforbruget reduceres så meget som muligt takket være ECO-funktionen, der kan aktiveres og deaktiveres i indstillingsmenuen. ECO-funktionen sørger for at maskinen først opvarmes umiddelbart inden brygning.