Filtrering
Type
Vis mere... Vis mindre
Pris
500 DKK 24999 DKK
Kaffedrikke
Vis mere... Vis mindre
Mælkedrikke
Vis mere... Vis mindre
Display
Vis mere... Vis mindre
App-funktion
Vis mere... Vis mindre
Farve front/ kabinet
Vis mere... Vis mindre
Plejekomfort
Vis mere... Vis mindre
Features
Vis mere... Vis mindre
Kan ses i Skanderborg
Vis mere... Vis mindre
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag:09.00-17.00
Lørdag:10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Miele espressomaskiner

Der er 19 varer.

Hos Rigtig Kaffe finder du Mieles store udvalg af fritstående fuldautomatiske espressomaskiner, hvor kvalitet og brugervenlighed er i top - det centrale display, gør det nemt at vælge mellem de forskellige kaffedrikke, ændre indstillinger samt vedligeholde maskinen i form af eksempelvis afkalkning og rengøring.

Fuldautomatiske espressomaskiner fra Miele

Hos Rigtig Kaffe finder du Mieles store udvalg af fritstående fuldautomatiske espressomaskiner, som fordeler sig over tre forskellige produktserier - CM5, CM6 og CM7.

Fælles for alle Mieles espressomaskiner er, at kvalitet og brugervenlighed er i top - det centrale display, gør det nemt at vælge mellem de forskellige kaffedrikke, ændre indstillinger samt vedligeholde maskinen i form af eksempelvis afkalkning og rengøring.

Med en Miele espressomaskine opnår du den bedste kaffeoplevelse og kaffenydelse, du kunne ønske dig. Hver enkelt kaffe- og mælkedrik er nøje afstemt og kan indstilles, så du får præcist den drik, du foretrækker, fx i forhold til mængden af mælk kontra kaffe, kaffestyrke, preinfusion og meget mere.

Miele produktfordele

Herunder kan du læse om Mieles særlige funktioner og produktfordele:

CoffeeSelect

Udvalgte modeller er udstyret med det smarte CoffeeSelect-system, hvilket gør det muligt at anvende hele tre forskellige slags kaffebønner. 

OneTouch for Two

Et tryk - dobbelt nydelse. Med OneTouch for Two-funktionen, kan du lave 2 kopper kaffe ad gangen ved blot et tryk på en knap, både med og uden mælk.

Kaffekande-funktion

Mieles espressomaskiner er udstyret med en smart og praktisk kaffekande-funktion, der gør det muligt at brygge op til 8 kopper kaffe efter hinanden direkte ned i eksempelvis en termokande.

AromaticSystem

Mieles espressomaskiner er udstyret med et dynamisk bryggekammer, som udvider sig, når vandet strømmer ind. På den måde blandes den malede kaffe og vandet særligt intensivt, hvilket giver en mere intens smagsoplevelse.

Tilpasset dig

På en Miele-espressomaskine kan du tilpasse alle parametre. Indstil fx forbrygning, malegrad af kaffebønner, mængden af malede kaffebønner, vandmængde, mælkemængde og temperatur. Med Miele får du altid din drik, som du allerbedst kan lide den. Når du har fundet din perfekte drik, kan du gemme den under din brugerprofil.

Rengøringsprogrammer & ComfortClean

Brug din tid på andet end rengøring - alle Miele espressomaskiner har rengøringsprogrammer, og takket være ComfortClean kan mange dele rengøres i opvaskemaskine.  Modeller med AutoDescale og AutoClean tilbyder 100% fuldautomatisk rengørings- og afkalkningssystemer.

AutoDescale

Takket være det patenterede AutoDescale-system, sørger udvalgte modeller selv for at afkalke løbende ved hjælp af en afkalkningspatron, der monteres bagi maskinen. Afkalkningen foregår dagligt på et valgfrit tidspunkt, og du undgår dermed at kalk sætter sig i systemet.

Te

Mieles espressomaskiner tilbyder et hav af muligheder. Udover alverdens kaffespecialiteter kan du også tilberede den perfekte kop te. På de langt fleste modeller kan du nemt få varmt vand til din te. Nogle espressomaskiner kan endda justere varmtvandstemperaturer ift. den ønskede tesort og tilpasser automatisk trækketiden til tesorten.

Miele App

Oplev høj brugerkomfort og betjen din espressomaskine fra afstand med Miele-app’en. Du kan fx starte en drik fra afstand, modtage notifikationer om tom beholdere eller se vedligeholdes- og rengøringsstatus. Med BaristaAssistant kan app’en også hjælpe dig med indstille maskinen til netop dine smagspræferencer. Altid en god kop kaffe med Miele.

Barista- & Latte-mode

Indstil din espressomaskine til kortere bryggetid ved brygning af kaffe- og espressodrikke eller til hurtigere mælkedispensering.

Party-mode

Med Miele er det ikke noget problem at brygge kaffe til alle dine gæster. Med Party-mode får du flere drikke uden forstyrrelser – maskinen skyller færre gange og går ikke på stand-by. Byd dine gæster en god kop kaffe.

ECO-funktion

Energiforbruget reduceres så meget som muligt takket være ECO-funktionen, der kan aktiveres og deaktiveres i indstillingsmenuen. ECO-funktionen sørger for at maskinen først opvarmes umiddelbart inden brygning.