Miele espressomaskiner

miele.jpgHos Rigtig Kaffe finder du Mieles store udvalg af fritstående fuldautomatiske espressomaskiner, hvor kvalitet og brugervenlighed er i top. 
Det centrale display, gør det nemt at vælge mellem de forskellige kaffedrikke, ændre indstillinger samt vedligeholde maskinen i form af eksempelvis afkalkning og rengøring.

Produkter
There are 30 products.

30 produkter i alt

Fuldautomatiske espressomaskiner fra Miele

Hos Rigtig Kaffe finder du Mieles store udvalg af fritstående fuldautomatiske espressomaskiner, som fordeler sig over tre forskellige produktserier - CM5, CM6 og CM7.

Fælles for alle Mieles espressomaskiner er, at kvalitet og brugervenlighed er i top - det centrale display, gør det nemt at vælge mellem de forskellige kaffedrikke, ændre indstillinger samt vedligeholde maskinen i form af eksempelvis afkalkning og rengøring.

Med en Miele espressomaskine opnår du den bedste kaffeoplevelse og kaffenydelse, du kunne ønske dig. Hver enkelt kaffe- og mælkedrik er nøje afstemt og kan indstilles, så du får præcist den drik, du foretrækker, fx i forhold til mængden af mælk kontra kaffe, kaffestyrke, preinfusion og meget mere.

Er du i tvivl om, hvilken model, du skal vælge, har vi lavet en test af Mieles espressomaskiner, hvor vi har samlet en del informationer om og fordele ved de forskellige kaffemaskiner. Hvis du stadig ikke ved, hvilken maskine der egner sig bedst til dine behov, er du velkommen til at kontakte os eller besøge vores butik, så vil vi gøre, hvad vi kan, for at hjælpe dig til at finde den rigtige fuldautomatiske kaffemaskine.

Du kan også læse vores komplette espressomaskine-købsguide, som vi har udarbejdet, så du lettere kan beslutte, hvilken maskine du skal vælge. Der er nemlig flere ting, du skal tage stilling til, når du skal beslutte dig.

Husk hele kaffebønner til espressomaskinen

Uanset, hvor god din espressomaskine er, vil den ikke kunne brygge en god kop kaffe på dårlige kaffebønner. Derfor anbefaler vi, at du investerer i nogle velsmagende hele kaffebønner, så du virkelig kan få glæde af alle de mange lækre kaffevarianter. Og frygt ej; de brugervenlige fuldautomatiske espressomaskiner fra Miele tager sig af hele bryggeprocessen lige fra maling af bønnerne til den færdigbryggede kaffedrik.

Italien er espressoens hjemland, og derfor er det oplagt at kigge den vej, når du leder efter de bedste kaffebønner. Det italienske kafferisteri Lavazza har et stort udvalg af de lækreste blends og ristninger - altid i allerhøjeste kvalitet, fordi italienerne ganske enkelt ikke er villige til at gå på kompromis med deres kaffe. Lavazza har stor ekspertise, når det kommer til at riste kaffebønner til perfektion.

Du kan også prøve en af Rigtig Kaffes egne lækre kaffeblends. Vi har gjort os rigtig umage med at sammensætte nogle kaffer, der falder i danskernes smag. Der er stor forskel på de individuelle blends og serier, som er inspireret af kaffekultur verden over. Én serie lægger vægt på de forskellige italienske karaktertræk, mens en anden består af single origin kaffer, der illustrerer nogle af forskellene i smag afhængigt af kaffens oprindelsesland.

Hvilken type espressomaskine skal du vælge

En fuldautomatisk espressomaskine med indbygget mælkeskummer kan også sørge for at varme og skumme mælken til for eksempel en caffe latte, så du ikke behøver gøre andet end at vælge din ønskede kaffedrik, så klarer maskinen resten og brygger dig en lækker kop dampende kaffe - præcis som du helst vil have den.

Har du ikke behov for en maskine, der kan klare alt for dig, kan du overveje en semiautomatisk espressomaskine (også kaldet en manuel espressomaskine). Her har du kontrol over hele brygningen, men du er nødt til at sætte dig ind i, hvordan de forskellige processer fungerer. Derudover vil du få brug for ekstraudstyr som fx. en espressokværn, der kan male den fine kaffe, som skal bruges til espressobrygning. Hvis du er nysgerrig på forskellene mellem fuldautomatiske, automatiske og semi-automatiske espressomaskiner, kan du læse mere om forskellene og fordelene her.

Pas godt på din fuldautomatiske espressomaskine fra Miele

For at forlænge levetiden på din Miele espressomaskine bør du bruge Mieles egne plejeprodukter, der er lavet specifikt til bedst at vedligeholde deres kaffemaskiner. På den måde vil du også lette afkalkning og rengøring for dig selv, mens du sørger for at passe godt på din kaffemaskine.

Hos Rigtig Kaffe har vi et stort udvalg af kaffemaskiner med kværn, der kan klare hele kaffebrygningen for dig. Men uanset, hvilken bryggemetode, du foretrækker at bruge, anbefaler vi dig altid at bruge friskmalede kaffebønner for at få den bedste aroma og smagsoplevelse.

Miele produktfordele

Herunder kan du læse om Mieles særlige funktioner og produktfordele:

CoffeeSelect

Udvalgte modeller er udstyret med det smarte CoffeeSelect-system, hvilket gør det muligt at anvende hele tre forskellige slags kaffebønner.

OneTouch for Two

Et tryk - dobbelt nydelse. Med OneTouch for Two-funktionen, kan du lave 2 kopper kaffe ad gangen ved blot et tryk på en knap, både med og uden mælk.

Kaffekande-funktion

Mieles espressomaskiner er udstyret med en smart og praktisk kaffekande-funktion, der gør det muligt at brygge op til 8 kopper kaffe efter hinanden direkte ned i eksempelvis en termokande.

AromaticSystem

Mieles espressomaskiner er udstyret med et dynamisk bryggekammer, som udvider sig, når vandet strømmer ind. På den måde blandes den malede kaffe og vandet særligt intensivt, hvilket giver en mere intens smagsoplevelse.

Tilpasset dig

På en Miele-espressomaskine kan du tilpasse alle parametre. Indstil fx forbrygning, malegrad af kaffebønner, mængden af malede kaffebønner, vandmængde, mælkemængde og temperatur. Med Miele får du altid din drik, som du allerbedst kan lide den. Når du har fundet din perfekte drik, kan du gemme den under din brugerprofil.

Rengøringsprogrammer & ComfortClean

Brug din tid på andet end rengøring - alle Miele espressomaskiner har rengøringsprogrammer, og takket være ComfortClean kan mange dele rengøres i opvaskemaskine.  Modeller med AutoDescale og AutoClean tilbyder 100% fuldautomatisk rengørings- og afkalkningssystemer.

AutoDescale

Takket være det patenterede AutoDescale-system, sørger udvalgte modeller selv for at afkalke løbende ved hjælp af en afkalkningspatron, der monteres bagi maskinen. Afkalkningen foregår dagligt på et valgfrit tidspunkt, og du undgår dermed at kalk sætter sig i systemet.

Te

Mieles espressomaskiner tilbyder et hav af muligheder. Udover alverdens kaffespecialiteter kan du også tilberede den perfekte kop te. På de langt fleste modeller kan du nemt få varmt vand til din te. Nogle espressomaskiner kan endda justere varmtvandstemperaturer ift. den ønskede tesort og tilpasser automatisk trækketiden til tesorten.

Miele App

Oplev høj brugerkomfort og betjen din espressomaskine fra afstand med Miele-app’en. Du kan fx starte en drik fra afstand, modtage notifikationer om tom beholdere eller se vedligeholdes- og rengøringsstatus. Med BaristaAssistant kan app’en også hjælpe dig med indstille maskinen til netop dine smagspræferencer. Altid en god kop kaffe med Miele.

Barista- & Latte-mode

Indstil din espressomaskine til kortere bryggetid ved brygning af kaffe- og espressodrikke eller til hurtigere mælkedispensering.

Party-mode

Med Miele er det ikke noget problem at brygge kaffe til alle dine gæster. Med Party-mode får du flere drikke uden forstyrrelser – maskinen skyller færre gange og går ikke på stand-by. Byd dine gæster en god kop kaffe.

ECO-funktion

Energiforbruget reduceres så meget som muligt takket være ECO-funktionen, der kan aktiveres og deaktiveres i indstillingsmenuen. ECO-funktionen sørger for at maskinen først opvarmes umiddelbart inden brygning.