Miele CVA 7845 Obsidiansort Espressomaskine Billigst på PriceRunner

Fra

Miele CVA 7845 Obsidiansort Espressomaskine

Leveringstid 2-4 hverdage
Gratis levering på dette produkt

37.195,00 DKK

Finansiering over 12-60 måneder (udvid tekst)

Eksempler

Sparxpres

 • Stort touchdisplay med bevægelsessensor - M Touch + MotionReact 
 • Individuel nydelse - med tre bønnebeholdere - CoffeeSelect
 • Bedste vedligeholdelse, helt automatisk: AutoDescale og AutoClean
 • Perfekt position: Takket være den patenterede CupSensor
 • To kopper samtidigt med ét tryk - OneTouch for Two
 • MyMiele funktion
 • MotionReach på display & lys
 • Direkte vandtilslutning

Produktbeskrivelse

Miele CVA 7845 er en espressomaskine til indbygning, som er udført med et stort touchdisplay med bevægelsessensor. En gennemført maskine med mange indstillingsmuligheder og fede funktioner. Denne maskine er udstyret med tilslutning til fast vandinstallation.

Miele CVA 7845 har hele 14 forskellige kaffe- og mælkedrikke på programmet samt muligheden for at lave en portion varm mælk, mælkeskum eller vand. Takket være "Onetouch for Two"-funktionen kan du brygge to kopper på én gang både med og uden mælk - en praktisk og tidsbesparende funktion, når du fx skal servere kaffe for gæster.

Alle drikke kan tilpasses, så de bliver præcist, som du bedst kan lide - du kan bl.a. indstille temperatur, kaffestyrke samt mængden af hhv. kaffe, mælk og mælkeskum - lav fx en perfekt latte macchiato med 1/3 kaffe, 1/3 varm mælk og 1/3 mælkeskum.

Mælkesystemet på denne maskine er fuldautomatisk, hvilket vil sige, at maskinen selv sørger for at dosere mængden af mælk - du skal blot stikke slangen direkte ned i mælkekartonen eller anvende den medfølgende termo-mælkebeholder. Efter brygningen vil maskinen bede om at få skyllet mælkesystemet og mælkeslangen igennem - dette gøres ved blot et tryk på en knap, hvorefter slangen og mælkeudløbet skylles grundigt igennem. En hygiejnisk og praktisk funktion, der sikrer det bedste resultat ved hver eneste brygning.

Ved hjælp af dobbelt shot-funktion, kan du vælge at brygge én kop kaffe ad to omgange, hvilket giver en mere intens og kraftig kaffe. Ønsker du en endnu mere intens kop kaffe, kan du med fordel anvende Preinfusion-funktionen - her fugter maskinen den malede kaffe med en smule vand inden brygning, så aromastofferne lettere frigives.

Maskinen er udført med det komfortable EasyClick-mælkesystem, som gør det enkelt at sætte mælkesystemet i og tage det ud på espressomaskinens front. Mælkebeholderen er af førsteklasses glas. Udover nem rengøring har glas den fordel, at man altid kan se, hvor meget mælk der er i beholderen.

Er man flere kaffedrikkere, der anvender maskinen, kan man med fordel gøre brug af de 10 individuelle profiler. Profilerne gør det muligt at tilpasse hver enkelt drik, så de bliver præcis, som man bedst kan lide dem, fx i forhold til kaffestyrke, mængden af mælk/kaffe samt hvilken kaffetype, der skal anvendes. På den måde har man altid sine foretrukne indstillinger klar og kan blot trykke på den ønskede drik, for at starte brygningen.

Med Miele@home-app'en kan du betjene din espressomaskine via din smartphone eller tablet. App’en giver dig mulighed for at fjernstyre maskinen, dvs sætte den i gang med at brygge kaffe. Du kan desuden ændre på drikkenes indstillinger, opdatere maskinen ved hjælp af RemoteUpdate-funktionen, se statistik og følge op på maskinens rengøringsstatus.

Miele CVA 7845 er som ekstraordinært udstyret med motionReact, hvilket betyder at både displayet og lyset i maskinen tændes ved registrering af bevægelse. 

Slutteligt er CVA 7845 fremstillet med tre separate beholdere til forskellige kaffesorter - så hver enkelt kaffespecialitet brygges med den passende bønne. De kan vælges manuelt eller tildeles permanent til en drik, så du får den største fleksibilitet. Bønnesorterne blandes aldrig, da ingen kafferester bliver tilbage i systemet. Takket være AromaticSystemFresh males friske bønner til enhver kop kaffe, der brygges med det samme - med en intensiv smag. Med CoffeeSelect får du desuden fordelen ved tre separate bønnebeholdere - således tilberedes hver enkelt kaffespecialitet altid med den passende bønne.

Nem betjening

Intuitiv og komfortabel: Ved hjælp af touch-teknologi kan du let tilberede den perfekte kaffe- og tespecialitet. Intelligente funktioner som CupSensor, OneTouch for Two eller timerfunktionen gør desuden din Miele espressomaskine særligt bekvem at håndtere.

CoffeeSelect - Individuel nydelse

Maksimal valgfrihed: Med Mieles patenterede CoffeeSelect opnår du perfekt kaffenydelse i den bedste kvalitet. Tre separate beholdere til forskellige kaffebønner - så hver enkelt kaffespecialitet brygges med den passende bønne. De kan vælges manuelt eller tildeles permanent til en drik, så du får den største fleksibilitet. Bønnesorterne blandes aldrig, da ingen kafferester bliver tilbage i systemet.

CupSensor  - Altid i den rigtige position

Perfekt positioneret: Takket være CupSensor registreres højden på din kop automatisk, så centraludløbet placeres i den rigtige position. CupSensor kan køres 4 cm nedad og op til 16,5 cm opad. Således er det muligt at undgå sprøjt fra brygningen samt få plads til store latte macchiato-glas.

EasyClick-mælkesystem - Lettere tilslutning af mælkesystemet

Det komfortable EasyClick-mælkesystem gør det enkelt at sætte mælkesystemet i og tage det ud på espressomaskinens front. Mælkebeholderen er af førsteklasses glas. Udover nem rengøring har glas den fordel, at man altid kan se, hvor meget mælk der er i beholderen.

OneTouch for Two - Mere nydelse for to

Kaffenydelse for to: Har du gæster, som du vil byde på en kop kaffe? Med funktionen OneTouch for Two er det både hurtigt og nemt: Med et enkelt tryk kan du hurtigt tilberede to skønne kaffespecialiteter. Det valgte program starter automatisk. Du skal ikke længere vente på, at først den ene og så den anden kop brygges - og det sparer tid, som I i stedet kan nyde sammen.

Tre separate bønnebeholdere - Den ægte smagsoplevelse

Nyd din kaffe i fulde drag med førsteklasses espressomaskiner fra Miele. Takket være AromaticSystemFresh males friske bønner til enhver kop kaffe, der brygges med det samme - med en intensiv smag. Med CoffeeSelect får du desuden fordelen ved tre separate bønnebeholdere - således tilberedes hver enkelt kaffespecialitet altid med den passende bønne.

AromaticSystemFresh - Altid friskmalet

Smag forskellen: Til hver eneste kop kaffe friskmales bønnerne i vores kegleformede maleenhed og brygges med det samme på en helt særlig måde, der skåner aromaen. Dette kan lade sig gøre, da maleenheden nu er placeret direkte oven over bryggeenheden. Fordelen: Efter malningen efterlades ingen kafferester i maleenheden, og du får en ren smagsoplevelse. Den nye kegleformede maleenhed er særdeles lydsvag, så du kan nyde din kaffe uforstyrret.

Timer - Altid til tiden

Lige når du har lyst: Takket være timeren kan du helt selv vælge, hvornår din Miele espressomaskine skal tænde og slukke. Således kan den fx indstilles til at tænde præcis til morgenmaden og slukke om aftenen. Det er også muligt at indstille starttiden til den automatiske rengøring og afkalkning - til større fleksibilitet. For at spare energi kan maskinen også indstilles til at slukke automatisk, når det ikke har været i brug i længere tid.

Brugerprofil/parameterindstillinger - til individuel nydelse

Til individuel kaffenydelse: For at undgå besværet med foretage indstillingerne til din yndlingsdrik hver gang kan du gemme dem i brugerprofilen. Det er muligt at have op til ti profiler. Under brugerprofilen gemmes alle parametre til dine yndlingsdrikke: kaffesort, bønnemængde, vandtemperatur og -mængde samt evt. mængde af mælk og mælkeskum.

Kandefunktion - Komfortabel servering

Skal du brygge kaffe til flere? Med touch-funktionen kan du indstille din Miele espressomaskine til at brygge op til otte kopper kaffe lige efter hinanden og direkte ned i en kaffekande, der kan placeres under udløbet. På samme måde er det muligt at få tevand til en hel kande. Anvend den praktiske termokande fra Miele, som fås som tilbehør: Så holder kaffe og te sig varm i ekstra lang tid.

BrilliantLight: Kopbelysning ved brygning

Miele CVA 7845 er udstyret med LED-kopbelysning, som aktiveres, så snart der brygges en kop kaffe eller lignende. Med et blødt LED-lys sørger BrilliantLight for smuk iscenesættelse af hver eneste kop.

EkspertMode

Med EkspertMode-funktionen slået til kan du tilpasse kaffestyrken samt mængden af mælk og kaffe, mens maskinen kører i stedet for at skulle gøre det under standardindstillingerne.

Til rengøring med mere komfort

Ren uden besvær: Praktiske funktioner gør det nemt at rengøre din Miele espressomaskine. Mælkerøret og bryggeenheden rengøres automatisk takket være AutoClean - det sparer tid og giver større frihed. Manuel afkalkning er næsten helt unødvendig, da AutoDescale-funktionen klarer det for dig. De forskellige komponenter kan næsten alle nemt rengøres i en opvaskemaskine takket være Comfort Clean.

AutoDescale/AutoClean  - Den bedste vedligeholdelse

Slip for rengøring og afkalkning: For at du kan bruge din tid på det, der betyder noget, klarer Miele rengøringen og afkalkningen af din espressomaskine. Takket være AutoClean rengøres og affedtes mælkerør og bryggeenhed - så din espressomaskine altid er ren. Tidskrævende afkalkning bliver næsten også helt elimineret: Den patenterede AutoDescale-funktion sikrer automatisk afkalkning af dit produkt.

ComfortClean - Bedste rengøring i opvaskemaskine

Med ComfortClean er rengøringen nemmere end nogensinde: Næsten alle espressomaskinens komponenter kan rengøres bekvemt i opvaskemaskinen. Det gælder blandt andet vandbeholderen, afddrypningsbakken og affaldsbeholderen.. Det giver optimal hygiejne og bidrager til at forøge produktets levetid.

Udtagelig bryggeenhed

Maskinens bryggeenhed kan let fjernes og rengøres under rindende vand, så kaffefedt og kaffegrums fjernes. Det anbefales at gøre dette en gang om ugen, for at sikre den bedste hygiejne.

DirectWater - Altid klar til brug

Praktisk og bekvemt: Mange af Mieles espressomaskiner er udstyret med tilslutning til fast vandinstallation. Så slipper du for at skulle fylde vand på - du får mere tid og større komfort. Hvis du foretrækker det, kan espressomaskinen også ændres fra at anvende fast vandinstallation til at anvende vandbeholder.  

Autotænd og -sluk

Miele CVA 7845 har indbygget autotænd-funktion, hvilket betyder, at du kan indstille maskinen til fx at tænde om morgenen, når morgenkaffen skal nydes. Ligeledes har maskinen også en autosluk-funktion, som gør det muligt at indstille, hvor længe maskinen må stå i standby, inden den automatisk slukkes.

Tevands-funktion

Miele CVA 7845 er udstyret med en række forudindstillede tevandsfunktioner, der lader dig vælge mellem flere forskellige teprogrammer afhængigt af, hvilken type te, du skal brygge. Med den indbyggede timerfunktion, kan du desuden indstille den ønskede trækketid, så maskinen giver lyd, når teen er færdigbrygget.

Smart opbevaring af mælkeslange

Bag døren, hvor du også finder bryggeenheden, har Miele lavet en smart opbevaringsløsning til mælkeslangen, hvor den let kan gemmes, når du ikke har brug for at brygge mælkedrikke. På den måde, har du altid mælkeslangen lige ved hånden.

Varmt vands-funktion

Ved hjælp af maskinens praktiske varmt vandshane, kan du tappe vand til fx en kop te eller kakao. Du skal blot trykke på "Flere programmer"-knappen for at finde funktionen.

Hele bønner eller malet kaffe

Maskinen har indbygget kværn og maler selv den mængde kaffe, der skal anvendes til den valgte kop kaffe - 6-14g pr. kop.

Stor vandtank & tre bønnebeholdere

Miele CVA 7845 er udstyret med en 2,7 liter stor vandtank, samt tre bønnebeholdere med en kapacitet på henholdsvis 300g, 150g og 150g.

Pas godt på din Miele espressomaskine

Mieles espressomaskiner har automatiserede rengørings- og afkalkningsprogrammer, som gør det let for dig, at passe bedst muligt på den. Vi anbefaler, at du anvender filtreret vand, så du undgår at få kalk ind i maskinens system - brug fx en vandfilterkande.

Testet til at holde til 25.000 brygninger

Mieles espressomaskiner er lavet i kvalitetsmaterialer og er testet til at holde til hele 25.000 brygninger - svarende til 20 års brug.

Maskinkategori Fuldautomatisk
Kaffedrikke Long black
Kaffedrikke Espresso
Kaffedrikke Americano
Kaffedrikke Lungo
Kaffedrikke Kande
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Kaffedrikke Ristretto
Mælkedrikke Latte Macchiato
Mælkedrikke Espresso Macchiato
Mælkedrikke Cafe au lait / Cafe Latte
Mælkedrikke Mælkeskum
Mælkedrikke Flat White
Mælkedrikke Cappuccino
Mælkedrikke Varm mælk
Mælkesystem Ja - fuldautomatisk
Mælkebeholder Ja
Justerbar mælk/ mælkeskum Ja
MyCoffee funktion Ja, 10 profiler
Dobbelt shot-funktion Ja
Separat mælk/ mælkeskum funktion Ja
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1 - 2
Programmerbare kaffemængder Ja
Programmerbare temperaturer Ja
Maks. Glas- & Kophøjde 16,5 cm
Kopbelysning ved brygning Ja / LED
Display type Touchskærm
Display M Touch
Kværn/ indstillinger Stål / 5
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 300g + 150g + 150g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Kopvarmer Aktiv
Vandtank / sensor (tom vandtank) 2,7L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Nej
Grumsbeholder kapacitet ca. 16 kopper
Pumpetryk 15
App-funktion Ja
Automatisk rense program Ja
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front/ kabinet Sort / Sort
Vandtilslutning Ja
Serie Miele Indbygningsmaskine
Bredde 59,5 cm
Højde 45,5 cm
Dybde 47,5 cm
Features AromaticSystem
Features Tidsfunktioner
Features ECO mode
Features CoffeeSelect
Features Programmerbare brugerprofiler
Features CupSensor
Plejekomfort Automatisk skylning af mælkesystem
Plejekomfort AutoDescale
Plejekomfort Udtagelig bryggeenhed
Plejekomfort ComfortClean
Plejekomfort Automatisk skyllefunktion
Plejekomfort Aftagelig mælkeslange
Plejekomfort Indbyggede rengøringsprogrammer
Miele

0 anmeldelser af Miele CVA 7845 Obsidiansort Espressomaskine

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse