Miele Espressomaskine test (2022): Vi kårer den bedste Miele espressomaskine

14/05 2021 : Anmeldelser & Test
Miele Espressomaskine test (2022): Vi kårer den bedste Miele espressomaskine

Se vores test af nogle af Mieles bedste espressomaskiner

Når du skal vælge en espressomaskine, er det vigtigt at være klar over, hvilke funktioner du har brug for. Her har vi testet nogle af Mieles bedste espressomaskiner for at give dig et bedre overblik. 

Du skal også være opmærksom på, hvor meget maskinen fylder - er der overhovedet plads til den på dit køkkenbord? Hvis du vælger en maskine, der tager for meget plads, bliver du rigtig træt af at se på den hver dag. Det er også værd at kigge efter en espressomaskine, som passer godt til dit køkkens indretning. Vi har testet og skrevet om følgende maskiner:

Miele CM 5310 - Kundefavoritten

Denne maskine er en bestseller hos Rigtig Kaffe. Det er en elegant, brugervenlig og kompakt fuldautomatisk espressomaskine. Miele CM 5310 giver mulighed for at brygge 1 eller 2 kopper kaffe ad gangen - med eller uden mælk. Den har også en praktisk kaffekande-funktion, hvor du kan brygge op til 1 liter kaffe på en gang.

Modellen hedder Silence, fordi den har en lydsvag motor til kværnen, så du kan brygge din morgenkaffe uden at vække hele huset. Du kan også tilføje op til 12 gram formalet kaffe, og maskinen vil brygge din kaffe på det i stedet.

Miele CM 5310 har et fuldautomatisk mælkesystem, hvor maskinen selv doserer den mængde mælk, som skal bruges til den valgte drik. Mælken bliver suget ind af en slange, der kan placeres direkte i en mælkekarton eller kobles til en mælkebeholder. Efter brug vil maskinen bede om at få skyllet mælkesystemet igennem, hvilket let klares med et tryk på en knap.

De forskellige løsdele som vandtank, grumsbeholder og drypbakke kan rengøres i opvaskemaskinen. Bryggeenheden i maskinen kan nemt fjernes skylles under vandhanen for at fjerne kaffefedt og -grums. 

Bag samme låge som bryggeenheden findes en praktisk opbevaringsløsning til mælkeslangen, så den let kan gemmes væk, når den ikke bliver brugt. 

Tekniske specifikationer:

Bredde: 24,1 cm

Dybde: 46 cm

Højde: 36 cm

Vandtank: 1,3 L

Bønnebeholder: 200g

Flere farver (Sort og rød)

Fordele ved Miele CM 5310

 • Kaffekande-funktion
 • Kompakt og elegant design
 • DirectSensor touchskærm
 • OneTouch for Two - bryg to kopper på en gang
 • Justerbar kaffe, mælk og mælkeskum
 • Silence kværn - 50% mere lydsvag

Miele CM 5510 Silence - Vores testvinder

Miele CM 5510 er en af vores bestsellers, og det forstår vi godt. Den har et praktisk touchdisplay og personlige brugerprofiler, som giver dig mulighed for selv at lave indstillinger på kaffe- og mælkedrikkene. Den fuldautomatiske espressomaskine har et brugervenligt, kompakt og elegant design, der, kombineret med den lydsvage motor, som er i modellen, giver dig en helt fantastisk brugeroplevelse. Derfor er denne vores testvinder, kåret som Mieles bedste espressomaskine (til prisen) hos Rigtig Kaffe.

Du kan brygge 1-2 kopper kaffe ad gangen - også selvom du vælger en variant med mælk - eller bryg en hel kande (1 liter) hvis du har gæster. Du behøver heller ikke være nervøs for at forstyrre dine omgivelser, hvis du gerne vil have en kop aftenkaffe, for maskinen er udstyret med en mere lydløs motor under kværning, hvilket er grunden til, modellen hedder Silence. 

Den overskuelige menu gør det let at vælge og tilpasse din kaffe, mens det fuldautomatiske mælkesystem selv doserer den passende mælkemængde. Mælkeslangen skal bare stikkes i en mælkekarton eller en mælkebeholder, så har du et stort udvalg af mælkedrikke som Cafe Latte og Cappuccino. Når mælkesystemet har været brugt, vil Miele CM 5510 bede om at få renset systemet, hvilket let gøres med et tryk på en knap.

Espressomaskinen giver dig mulighed for at tilpasse de forskellige kaffe- og mælkedrikke, så du får dem præcist, som du vil have dem. Du kan justere mængden af kaffe og mælk samt styrke og temperatur. Ydermere kan du vælge Preinfusion, som giver en mere intens kaffeoplevelse. Når du har fundet den helt perfekte indstilling til din kaffe, kan du gemme den i en af de to brugerprofiler, så du altid kan få din yndlingskaffe med et enkelt tryk. 

Du får hygiejnisk og nem rengøring, da selve bryggeenheden let kan fjernes og skylles under vandhanen for at fjerne grums og kaffeolier. Bag samme låge som bryggeenheden findes en smart opbevaringsløsning, hvor mælkeslangen kan gemmes væk, når den ikke er i brug. Maskinens løsdele (vandtanken, drypbakken og grumsbeholderen) kan komme i opvaskemaskinen. 

Tekniske specifikationer:

Bredde: 24,1 cm

Dybde: 46 cm

Højde: 36 cm

Vandtank: 1,3 L

Bønnebeholder: 200g

Flere farver (Alusølv og Rosagulv)

Fordele ved Miele CM 5510

 • 2 personlige brugerprofiler
 • Varmt vandsfunktion
 • Kaffekande-funktion
 • Kompakt og elegant design
 • DirectSensor touchskærm
 • OneTouch for Two - bryg to kopper på en gang
 • Justerbar kaffe, mælk og mælkeskum
 • Silence kværn - 50% mere lydsvag

Miele CM 6160 Obsidiansort Espressomaskine

Miele CM 6160 - Smart app-funktion

Miele CM 6160 har et elegant og tidsløst design, som får den til at passe ind i de fleste hjem. Den er brugervenlig, intuitiv og har WifiConnct, der gør det muligt at betjene din fuldautomatiske espressomaskine fra din smartphone eller tablet med “Miele@home”-app’en. Du kan altså sætte kaffen i gang med at brygge, mens du sidder med benene oppe. I app’en kan du også følge med i maskinens rengøringsstatus, se statistik og hente opdateringer til maskinen. 

Maskinen har en overskuelig menu, og her kan du selv tilpasse de forskellige drikke til din smag. Du kan blandt andet justere mængden af kaffe og vand samt temperatur. Der er også mulighed for at vælge Preinfusion, der giver en mere intens kaffeoplevelse. Disse tilpasningsmuligheder er også tilgængelige fra Miele@home. I denne maskine får du 4 individuelle brugerprofiler, hvor hver kan gemme sine personlige kaffefavoritter. 

Der er fuldautomatisk mælkeskummer i Miele CM 6160, hvilket betyder, at espressomaskinen selv doserer en passende mængde mælk til din valgte kaffedrik. Via den medfølgende mælkeslange suges mælken op enten direkte fra mælkekartonen eller en mælkebeholder. Når maskinen har brygget mælkedrikke, beder den om at blive rengjort, hvilket let klares med et tryk på en knap. 

Du får hele 19 forskellige kaffespecialiteter at vælge imellem. Har du gæster, kan du brygge to kopper kaffe- eller mælkedrikke ad gangen, eller bryg en hel kande kaffe (op til 1 liter svarende til 8 kopper) så du kan servere til mange på en gang.

Vandtanken kan tages op af maskinen og fyldes under vandhanen. Den kan også komme i opvaskemaskinen ligesom grumsbeholderen og drypbakken. Bryggeenheden kan også let fjernes og skylles under rindende vand for at fjerne kaffegrums og -olier. Samme sted som bryggeenheden findes en praktisk opbevaring til mælkeslangen, hvor du let kan gemme den, når den ikke er i brug. 

Med EkspertMode slået til kan du justere styrken på kaffen og hvor meget mælk og kaffe, der skal i, mens maskinen kører. Ydermere har Miele CM 6160 en tevandsfunktion, der tilbyder forskellige teprogrammer, og timerfunktionen kan fortælle dig, når din te er trukket færdig. 

Tekniske specifikationer:

Bredde: 25,1 cm

Dybde: 42,7 cm

Højde: 35.9 cm

Vandtank: 1,8 L

Bønnebeholder: 300g

Farve: Sort eller hvid

Fordele ved Miele CM 6160

 • 4 personlige brugerprofiler
 • Kaffekande-funktion
 • Moderne og tidløst design
 • DirectSensor touchskærm
 • OneTouch for Two - bryg to kopper på en gang
 • Justerbar kaffe, mælk og mælkeskum
 • WifiConnect

Miele CM 7350 Obsidiansort Espressomaskine

Miele CM 7350 - Luksusmaskinen

Miele CM 7350 er en brugervenlig og intuitiv fuldautomatisk espressomaskine, der gør kaffebrygning til en leg. Maskinen er lidt af et teknologisk vidunder, og den har utallige muligheder. 

Der er 13 forskellige kaffe- og mælkedrikke at vælge imellem, og alle drikkene kan tilpasses præcist efter din smag. Du kan blandt andet justere temperatur og kaffens styrke, men også blandingsforholdet mellem kaffe, mælk og mælkeskum.

Mælkesystemet er fuldautomatisk, og maskinen sørger selv for at tilberede den rette mængde mælk til din valgte kaffe - mælkeslangen skal bare placeres i den medfølgende mælkebeholder eller direkte i mælkekartonen. For at holde systemet rent og hygiejnisk vil espressomaskinen bede om at få renset sit mælkesystem, og du skal bare trykke på en knap, så skylles slange og udløb grundigt igennem.

Med appen Miele@home kan du hente opdateringer til maskinen, se statistik og følge med i din espressomaskines rengøringsstatus. Du kan selvfølgelig også vælge kaffedrikke, tilpasse og sætte kaffebrygningen i gang fra din tablet eller smartphone, mens du sidder og slapper af. 

Hvis I er flere kaffedrikkere, der bruger maskinen, er det en fordel at bruge de 8 individuelle brugerprofiler. Disse personlige profiler gør det muligt at gemme dine foretrukne indstillinger, så de altid ligger klar til bryg med et tryk.

På toppen af maskinen er en aktiv kopvarmer, som kan tændes eller slukkes efter behov. Det giver dig mulighed for at stille kaffekopper til at forvarme på varmepladen, så din kaffe ikke taber varme af at ramme en kold kop.

Med et enkelt tryk kan du brygge en enkelt eller to kopper kaffe samtidig, og du kan vælge mellem alle kaffe- og mælkedrikke. Skal du servere kaffe til mange, har maskinen en praktisk kaffekandefunktion, der giver dig mulighed for at brygge op til en liter kaffe på en gang. 

Kaffe- og mælkeudløbets højde justeres automatisk ved hjælp af Mieles unikke CupSensor. Hvis du slår EkspertMode-funktionen til, har du mulighed for at justere kaffe- og mælkemængden, mens brygningen er i gang. Under brygning er der kopbelysning.

Bryggeenheden kan nemt tages ud og rengøres under vandhanen for at fjerne grums og kaffeolier. Både vandtank, drypbakke og grumsbeholder kan komme i opvaskemaskinen, for at gøre det let for dig at rengøre maskinen.

Miele CM 7250 har en række forudindstillede tevands-programmer, som passer til forskellige typer te. Timerfunktionen kan indstilles, så maskinen siger til, når din te er trukket færdig. Du kan også bare vælge varmt vand, som kan bruges til fx te og kakao. 

Maskinen har en stor vandtank og bønnebeholder, så du ikke skal fylde den op i tide og utide. Bryggeenheden i Miele CM 7250 kan nemt tages ud og rengøres under vandhanen. Bag samme låge som bryggeenheden findes en praktisk opbevaringsløsning til mælkeslangen

Tekniske specifikationer:

Bredde: 31,1 cm

Dybde: 44,5 cm

Højde: 39,7 cm

Vandtank: 2,2 L

Bønnebeholder: 500g

Farve: Obsidiansort/sølv eller brillianthvid/sølv

Fordele ved Miele CM 7350

 • App-funktion
 • 8 individuelle profiler
 • Aktiv kopvarmer
 • Dobbeltshot-funktion
 • Touchdisplay
 • CupSensor
 • Tevands-funktioner & timer
 • Ur og dato i displayet

Miele CM 7750 Obsidiansort Espressomaskine

Miele CM 7750 - Flagskibet - Mieles topmodel

Miele CM 7750 er en superfed espressomaskine med mange praktiske funktioner og et intuitivt og brugervenligt display. Den er Mieles topmodel, hvilket også afspejles i prisen, men den kan bare lige det ekstra, der gør den helt vidunderlig at arbejde med.

Maskinen har CoffeeSelect-systemet, som giver dig mulighed for at bruge tre forskellige typer kaffebønner. Du kan indstille, hvilken slags kaffe, der skal bruges til de forskellige drikke. Når bønnerne er malet, fejes og blæses kammeret rent, så der ikke ligger kafferester til næste brygning. 

Miele CM 7750 har også et patenteret AutoDescale-system, der automatisk sørger for at afkalke maskinen ved hjælp af en afkalkningspatron, som monteres bag i maskinen. Så beregner den selv, hvornår afkalkningsprogrammet skal køres baseret på, hvor meget den bliver brugt. Maskinen doserer selv afkalkningsmidlet, og efter programmet skyller den systemet igennem, så din espressomaskine er klar til brug igen. 

Alle 13 kaffe- og mælkedrikke kan justeres efter din smag. Du kan vælge, hvilken kaffetype, der skal anvendes, indstille temperatur, kaffestyrke og mængden af henholdsvis kaffe, mælk og mælkeskum. Der er også mulighed for at vælge dobbelt-shot eller Preinfusion for en mere intens og kraftig kop kaffe.

Ved hjælp af Miele@home-appen kan maskinen betjenes fra din tablet eller smartphone, og du kan ændre på kaffedrikkenes indstillinger og sætte den i gang med at brygge kaffe fra sofaen. Appen kan også opdatere espressomaskinen, se statistik og holde øje med maskinens rengøringsstatus. 

Mælkesystemet er fuldautomatisk, hvilket betyder, at maskinen selv doserer mængden af mælk. Det eneste, du skal gøre, er at stikke slangen i en mælkekarton eller brug den medfølgende termo-mælkebeholder. Efter brygning af mælkedrikke vil maskinen selv bede om at få mælkesystemet renset - det klarer du let ved et tryk på en knap, så bliver mælkeslangen og -udløbet skyllet igennem. 

Hvis I er flere kaffedrikkere, som bruger maskinen, er det en fordel at bruge de 10 individuelle brugerprofiler, som gemmer dine foretrukne indstillinger for de forskellige kaffedrikke. 

Skal flere drikke kaffe samtidig, har maskinen “Onetuch for Two” som giver mulighed for at brygge to kopper samtidig - med eller uden mælk - og en kaffekandefunktion, der gør det muligt at brygge 3-8 kopper samtidig (op til 1 liter) for at kunne servere kaffe til mange på en gang.

Miele CM 7750 er udstyret med CupSensor, der automatisk justerer højden på kaffe- og mælkeudløbet, så det passer til din valgte kop, kopbelysning, som aktiveres ved brygning, og EkspertMode, der giver dig mulighed for at tilpasse din kaffe, mens maskinen kører.

Denne maskine har også en aktiv kopvarmer, som kan forvarme dine kaffekopper for at undgå varmetab, når varm kaffe kommer i en kold kop. Du kan tænde og slukke varmepladen efter behov.

For at gøre rengøringen nem for dig, kan maskinens løsdele (vandtank, drypbakke og grumsbeholder) komme i opvaskemaskinen, og bryggeenheden kan nemt fjernes og rengøres under vandhanen for at fjerne kaffegrums og -olier. Ved bryggeenheden findes også en praktisk opbevaringsløsning til mælkeslangen.

Til dem, der ikke drikker kaffe, findes også forudindstillede tevandsprogrammer, der passer til brygning af forskellige typer te, og en praktisk varmvandshane, hvor du kan tappe vand til for eksempel te og kakao. Med den indbyggede timerfunktion er det let at holde styr på, hvor længe din te har trukket.

Tekniske specifikationer:

Bredde: 31,1 cm

Dybde: 44,5 cm

Højde: 39,7 cm

Vandtank: 2,2 L

Bønnebeholder: 210g + 180g + 150g

Fordele ved Miele CM 7750

 • Kun hos Miele: CoffeeSelect - 3 bønnebeholdere
 • Kun hos Miele: Patenteret AutoDescale-funktion
 • Kun hos Miele: CupSensor - automatisk justering af udløbet
 • AromaticSystemFresh - ingen rester i kværnen
 • App-funktion
 • 10 individuelle profiler
 • Aktiv kopvarmer
 • Dobbeltshot-funktion
 • Touchdisplay
 • Tevands-funktioner & timer
 • Ur og dato i displayet

Hvorfor vælge en Miele espressomaskine?

Du skal vælge Miele, hvis du er kvalitetsbevidst og stiller høje krav til teknologi og bæredygtighed. Kendetegnene ved Mieles produkter er høj kvalitet og lang levetid. Miele er en tysk, familieejet virksomhed grundlagt i 1899. Siden grundlæggelsen har Mieles motto været “Immer besser” - “Altid bedre”. 

Miele fremstiller hvidevarer og husholdningsapparater med meget stort fokus på holdbarhed, design, energieffektivitet, brugervenlighed, ydeevne og service, hvilket er grunden til, at Miele er et af de mest populære brands i branchen. I Tyskland er Miele kåret til “Best Brand Ever”.

Holdbarhed, design, komfort og kvalitet | Immer Besser

Med over 100 års erfaring er Miele et brand, du kan stole på. De går ikke på kompromis med pålidelighed og holdbarhed, og de tester deres produkter for at være sikker på en lang levetid. 

Miele espressomaskinerne bliver testet på forskellige parametre blandt andet brugervenlighed under påfyldning, justering af indstillinger og rengøring, men også kvaliteten på den bryggede kaffe, temperatur og ensartethed efter flere kopper brygget lige efter hinanden. De tester også maskinens evne til at skumme mælk og dens energiforbrug.

Hos Miele er komforten altid i højsædet; de vil gøre livet lettere for deres kunder. Derfor er det nemt og sjovt at betjene Mieles produkter med pålidelige og komfortable programmer. Fordi virksomheden altid er i udvikling, finder du innovative løsninger og nyeste teknologi. 

Miele er de eneste i branchen, der tester og udvikler deres produkter til holdbarhed på op til 20 år. For espressomaskinerne betyder det, at de er bygget til at kunne klare at brygge 25.000 kopper kaffe i sin levetid.

Mieles produkter har altid et tidløst design og elegance med stilfulde linjer og farvenuancer, så de passer ind i de fleste hjem - og altid passer perfekt til hinanden.

Relaterede indlæg

Log ind for at give en anmeldelse

Del dette indlæg