Spar 15%
Miele CVA 7440 CleanSteel Billigst på PriceRunner

Fra

Miele CVA 7440 CleanSteel Espressomaskine

Leveringstid 2-4 hverdage
Gratis levering på dette produkt

21.526,00 DKK

25.295,00 DKK

Spar 3.769,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Delbetaling
608 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 21.526 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 608 kr. Samlede kreditomk. 7.628 kr. Samlet tilbagebetaling 29.154 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,94%. Der er fortrydelsesret.

 • Kun hos Miele: CupSensor - automatisk justering af udløbet
 • AromaticSystemFresh - ingen rester i kværnen
 • ComfortClean 
 • App-funktion
 • 10 individuelle profiler
 • Dobbeltshot-funktion
 • DirectSensor display
Delbetaling
608 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 21.526 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 608 kr. Samlede kreditomk. 7.628 kr. Samlet tilbagebetaling 29.154 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,94%. Der er fortrydelsesret.

Produktbeskrivelse

Miele CVA 7440 er en espressomaskine til indbygning med patenteret CupSensor til maksimal kaffenydelse - en super fed maskine med mange nyttige funktioner samt et intuitivt og brugervenligt display med DirectSensor.

Miele CVA 7440 har hele 13 forskellige kaffe- og mælkedrikke på programmet samt muligheden for at lave en portion varm mælk, mælkeskum eller vand. Takket være "Onetouch for Two"-funktionen kan du brygge to kopper på én gang både med og uden mælk - en praktisk og tidsbesparende funktion, når du fx skal servere kaffe for gæster.

Alle drikke kan tilpasses, så de bliver præcist, som du bedst kan lide - du kan bl.a. indstille temperatur, kaffestyrke samt mængden af hhv. kaffe, mælk og mælkeskum - lav fx en perfekt latte macchiato med 1/3 kaffe, 1/3 varm mælk og 1/3 mælkeskum.

Mælkesystemet på denne maskine er fuldautomatisk, hvilket vil sige, at maskinen selv sørger for at dosere mængden af mælk - du skal blot stikke slangen direkte ned i mælkekartonen eller anvende den medfølgende termo-mælkebeholder. Efter brygningen vil maskinen bede om at få skyllet mælkesystemet og mælkeslangen igennem - dette gøres ved blot et tryk på en knap, hvorefter slangen og mælkeudløbet skylles grundigt igennem. En hygiejnisk og praktisk funktion, der sikrer det bedste resultat ved hver eneste brygning.

Ved hjælp af dobbelt shot-funktion, kan du vælge at brygge én kop kaffe ad to omgange, hvilket giver en mere intens og kraftig kaffe. Ønsker du en endnu mere intens kop kaffe, kan du med fordel anvende Preinfusion-funktionen - her fugter maskinen den malede kaffe med en smule vand inden brygning, så aromastofferne lettere frigives.

Er man flere kaffedrikkere, der anvender maskinen, kan man med fordel gøre brug af de 10 individuelle profiler. Profilerne gør det muligt at tilpasse hver enkelt drik, så de bliver præcis, som man bedst kan lide dem, fx i forhold til kaffestyrke, mængden af mælk/kaffe samt hvilken kaffetype, der skal anvendes. På den måde har man altid sine foretrukne indstillinger klar og kan blot trykke på den ønskede drik, for at starte brygningen.

Med Miele@home-app'en kan du betjene din espressomaskine via din smartphone eller tablet. App’en giver dig mulighed for at fjernstyre maskinen, dvs sætte den i gang med at brygge kaffe. Du kan desuden ændre på drikkenes indstillinger, opdatere maskinen ved hjælp af RemoteUpdate-funktionen, se statistik og følge op på maskinens rengøringsstatus.

CupSensor  - Altid i den rigtige position

Perfekt positioneret: Takket være CupSensor registreres højden på din kop automatisk, så centraludløbet placeres i den rigtige position. CupSensor kan køres 4 cm nedad og op til 16,5 cm opad. Således er det muligt at undgå sprøjt fra brygningen samt få plads til store latte macchiato-glas.

Kandefunktion - Komfortabel servering

Som noget helt særligt, har Miele CVA 7440 en smart og praktisk kaffe- og tekande-funktion, som gør det muligt at brygge op til 1 liter ad gangen (3-8 kopper) - perfekt, hvis du skal servere kaffe eller te for mange på én gang.

EkspertMode

Med EkspertMode-funktionen slået til kan du tilpasse kaffestyrken samt mængden af mælk og kaffe, mens maskinen kører i stedet for at skulle gøre det under standardindstillingerne.

Aromatic System - Altid friskmalet

Bryggekammeret i maskinen udvides, når vandet strømmer ind - på den måde blandes den malede kaffe og vandet i kammeret, hvilket giver et endnu mere intenst kafferesultat.

OneTouch for Two - Mere nydelse for to

Kaffenydelse for to: Har du gæster, som du vil byde på en kop kaffe? Med funktionen OneTouch for Two er det både hurtigt og nemt: Med et enkelt tryk kan du hurtigt tilberede to skønne kaffespecialiteter. Det valgte program starter automatisk. Du skal ikke længere vente på, at først den ene og så den anden kop brygges - og det sparer tid, som I i stedet kan nyde sammen.

Nem betjening - DirectSensor

Med det intuitive og brugervenlige DirectSensor display er Miele CVA 7440 utroligt let at bruge, uanset om du skal brygge en dejlig kop kaffe eller rengøre, afkalke eller lignende.

BrilliantLight: Kopbelysning ved brygning

Miele CVA 7440 er udstyret med LED-kopbelysning, som aktiveres, så snart der brygges en kop kaffe eller lignende. Med et blødt LED-lys sørger BrilliantLight for smuk iscenesættelse af hver eneste kop.

Brugerprofil/parameterindstillinger - til individuel nydelse

Til individuel kaffenydelse: For at undgå besværet med foretage indstillingerne til din yndlingsdrik hver gang kan du gemme dem i brugerprofilen. Det er muligt at have op til ti profiler. Under brugerprofilen gemmes alle parametre til dine yndlingsdrikke: kaffesort, bønnemængde, vandtemperatur og -mængde samt evt. mængde af mælk og mælkeskum.

ComfortClean - Bedste rengøring i opvaskemaskine

Med ComfortClean er rengøringen nemmere end nogensinde: Næsten alle espressomaskinens komponenter kan rengøres bekvemt i opvaskemaskinen. Det gælder blandt andet den aftagelige vandtank, drypbakke og grumsbeholder. Det giver optimal hygiejne og bidrager til at forøge produktets levetid.

Udtagelig bryggeenhed

Maskinens bryggeenhed kan let fjernes og rengøres under rindende vand, så kaffefedt og kaffegrums fjernes. Det anbefales at gøre dette en gang om ugen, for at sikre den bedste hygiejne.

Autotænd og -sluk

Miele CVA 7440 har indbygget autotænd-funktion, hvilket betyder, at du kan indstille maskinen til fx at tænde om morgenen, når morgenkaffen skal nydes. Ligeledes har maskinen også en autosluk-funktion, som gør det muligt at indstille, hvor længe maskinen må stå i standby, inden den automatisk slukkes.

Tevands-funktion

Miele CVA 7440 er udstyret med en række forudindstillede tevandsfunktioner, der lader dig vælge mellem flere forskellige teprogrammer afhængigt af, hvilken type te, du skal brygge. Med den indbyggede timerfunktion, kan du desuden indstille den ønskede trækketid, så maskinen giver lyd, når teen er færdigbrygget.

Smart opbevaring af mælkeslange

Bag døren, hvor du også finder bryggeenheden, har Miele lavet en smart opbevaringsløsning til mælkeslangen, hvor den let kan gemmes, når du ikke har brug for at brygge mælkedrikke. På den måde, har du altid mælkeslangen lige ved hånden.

Varmt vands-funktion

Ved hjælp af maskinens praktiske varmt vandshane, kan du tappe vand til fx en kop te eller kakao. Du skal blot trykke på "Flere programmer"-knappen for at finde funktionen.

Hele bønner eller malet kaffe

Maskinen har indbygget kværn og maler selv den mængde kaffe, der skal anvendes til den valgte kop kaffe - 6-14g pr. kop.

Stor vandtank & bønnebeholder

Miele CVA 7440 er udstyret med en 2,7 liter stor vandtank, samt to bønnebeholdere med en kapacitet på 300g hver. Vandtanken kan let tages op af maskinen, så den kan fyldes direkte under hanen.

Pas godt på din Miele espressomaskine

Mieles espressomaskiner har automatiserede rengørings- og afkalkningsprogrammer, som gør det let for dig, at passe bedst muligt på den. Vi anbefaler, at du anvender filtreret vand, så du undgår at få kalk ind i maskinens system - brug fx en vandfilterkande.

Testet til at holde til 25.000 brygninger

Mieles espressomaskiner er lavet i kvalitetsmaterialer og er testet til at holde til hele 25.000 brygninger - svarende til 20 års brug.

Medfølgende tilbehør

 • Afkalkningsmiddel
 • Rensetabs
 • Rengøringsmiddel til mælkeslanger
 • Mælkebeholder, Glas
 • Mælkeslange
Maskinkategori Fuldautomatisk
Serie Miele Indbygningsmaskine
Kaffedrikke Americano
Kaffedrikke Lungo
Kaffedrikke Kande
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Kaffedrikke Ristretto
Kaffedrikke Long black
Kaffedrikke Espresso
Mælkedrikke Espresso Macchiato
Mælkedrikke Cafe au lait / Cafe Latte
Mælkedrikke Mælkeskum
Mælkedrikke Flat White
Mælkedrikke Cappuccino
Mælkedrikke Varm mælk
Mælkedrikke Latte Macchiato
Mælkesystem Ja - fuldautomatisk
Mælkebeholder Ja
Justerbar mælk/ mælkeskum Ja
MyCoffee funktion Ja, 10 opskrifter
Dobbelt shot-funktion Ja
Separat mælk/ mælkeskum funktion Ja
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1 - 2
Programmerbare kaffemængder Ja
Programmerbare temperaturer Ja
Maks. Glas- & Kophøjde 16,5 cm
Kopbelysning ved brygning Ja / LED
Display type Touchskærm
Display DirectSensor
Kværn/ indstillinger Stål / 5
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 300g + 300g / ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Kopvarmer Aktiv
Vandtank / sensor (tom vandtank) 2,7L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Nej
Grumsbeholder kapacitet ca. 16 kopper
Pumpetryk 15
App-funktion Ja
Automatisk rense program Ja
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front / kabinet Rustfri Stål / Sort
Bredde 59,5 cm
Højde 45,5 cm
Dybde 47,5 cm
Features Programmerbare brugerprofiler
Features CupSensor
Features Tidsfunktioner
Features ECO mode
Features AromaticSystem
Plejekomfort Udtagelig bryggeenhed
Plejekomfort ComfortClean
Plejekomfort Automatisk skyllefunktion
Plejekomfort Indbyggede rengøringsprogrammer
Plejekomfort Automatisk skylning af mælkesystem
Plejekomfort Aftagelig mælkeslange
Miele

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde