Gaggia Cadorna Style Espressomaskine

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

3 499,00 DKK

-2 500,00 DKK 5 999,00 DKK
Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Sparxpres


Ref: 25A-RI9600
EAN: 8710103907398

Gaggia Cadorna Style er en automatisk espressomaskine, der ved blot et tryk på en knap brygger en fantastisk kop kaffe. Du kan vælge mellem hele fem forskellige kaffedrikke - autentisk italiensk kaffenydelse, når det er bedst!

Maskinen er utroligt let at anvende takket være det intuitive og brugervenlige TFT display, der guider dig igennem ethvert forløb - uanset om du skal brygge kaffe, steame mælk eller rengøre og vedligeholde maskinen. Under displayet finder du frem store knapper til hhv. tænd/sluk, brugerprofiler, hjem, indstillinger samt start/stop - med andre ord, så er alle funktioner hurtige at tilgå.

Ved et tryk på knappen ud for en kaffedrik, åbner du op for muligheden for at indstille kaffestyrke i fem forskellige trin, temperatur, kaffemængde samt om du ønsker at brygge en eller to kopper. På den måde kan du hurtigt og nemt tilpasse drikken, så du får præcis den kop kaffe, du bedst kan lide.

Takket være de fire personlige brugerprofiler, kan du gemme indstillingerne for hver enkel drik, så de altid er tilpasset din kaffesmag. Du åbner let din profil via "My favourites"-knappen og vælger den profil, du ønsker at anvende. Hereefter skal du blot vælge den kaffedrik, du har lyst til, trykke på start og efter et øjeblik er du klar til at nyde din friskbryggede kaffe.

Maskinen er udstyret med den patenterede Panarello-steamer, som gør det hurtigt og let at steame og varmer mælk til en cremet cappuccino eller en fyldig latte. Takket være det unikke Panarello-system er du sikret en kraftig damp, mens der på samme tid skabes rotationer i mælken, så du opnår den helt rigtige tætte konsistens på mælkeskummen.

Gaggia Cadorna Style er en kompakt og elegant sort espressomaskine med frontbetjent vandtank og grumsbeholder. Maskinen er perfekt til dig, der ønsker en Cadorna og bekvemmelig maskine, der brygger en fremragende kop kaffe.

Fordele ved Gaggia Cadorna Style

 • Overskuelig betjening via TFT display
 • Fem forskellige kaffedrikke
 • 4 personlige brugerprofiler
 • Preinfusion
 • Panarello steamer i plastik
 • Udtagelig bryggeenhed

Rigtigkaffe.dk er eneste officielle forhandler af Gaggia i Danmark, og har egen import af maskinerne direkte fra Milano, og eget serviceværksted i Skanderborg.

 

OBS. Det er vigtigt at du anvender de rigtige plejeprodukter til din espressomaskine. Læs mere her

  Preinfusion

  Maskinen er udstyret med Preinfusion, hvilket betyder at den malede kaffe fugtes under lavt tryk inden brygningen begynder. Dette giver et mere jævnt pres under brygningen, så du får fuldt udbytte af din kaffe.

  4 personlige brugerprofiler

  Ved at oprette en personlig brugerprofil, kan du indstille hver enkel drik, så den passer præcis til dine behov. Indstillingerne gemmes, så du blot skal trykke start - du behøver dermed ikke ændre på styrke, kaffemængde eller lignende hver gang.

  Nyt interface

  Det nye, store TFT farvedisplay gør det langt mere simpelt at overskue indstillingsmuligheder, renseprogrammer osv. Du kan bladre mellem flere sider, for at finde frem til den ønskede kaffedrik - på Gaggia Cadorna Style finder du espresso, kaffe samt vand og steam på forsiden, samt ristretto, espresso lungo og americano på side 2.

  Keramisk kværn

  Gaggia Cadorna Style er udstyret med en lydsvag keramisk kværn, der selv sørger for at dosere og male præcis den mængde bønner, der skal bruges til den valgte kaffedrik. Formalingsgraden kan justeres i 10 trin, så du kan tilpasse formalingen til de bønner, du ønsker at bruge. Kværnen må kun justeres, mens den kører.

  Beholder til kaffebønner

  Den indbyggede bønnebeholder har en kapacitet på op til 300g hele bønner og er udstyret med et aromabevarende låg, så bønnerne holder sig friske. Har du brug for at brygge en kop kaffe med eksempelvis koffeinfri kaffe, kan du med fordel anvende formalet kaffe-funktionen, som gør det muligt at tilføje en skefuld malet kaffe.

  Stor vandtank

  Maskinen er udstyret med en frontbetjent vandtank med en kapacitet på 1,5 liter. Vandtanken kan tages ud af maskinen og fyldes direkte under vandhanen. Vi anbefaler, at du bruger et Gaggia Intenza kalkfilter i vandtanken, så kalken filtreres fra inden det kommer ind i maskinen.

  Udtagelig bryggeenhed

  Bryggeenheden kan tages ud ved at åbne servicedøren på siden af maskinen. For at få det bedste kafferesultat, er det er vigtigt at rengøre bryggeeenheden mindst en gang i ugen under rindende varmt vand, så kaffefedt, kaffegrums og lignende skylles væk. 

  Justerbart kaffeudløb

  Kaffeudløbet kan justeres op og ned således den passer til koppen. Maskinens frihøjde er 11,5 cm.

  Varmt vand-funktion

  Gaggia Cadorna Style giver dig muligheden for at tappe varmt vand til eksempelvis te. Dette gøres ved at trykke på den pågældende knap på displayet, hvorefter vandet kommer ud af steameren.

  MaskinkategoriAutomatisk
  KaffedrikkeRistretto
  KaffedrikkeEspresso
  KaffedrikkeAmericano
  KaffedrikkeLungo
  KaffedrikkeCafe Creme / sort kaffe
  MælkesystemJa - steamer
  MyCoffee funktionJa
  Varm vand funktionJa
  Antal kopper pr. bryg (Kaffe)1 - 2
  Programmerbare kaffestyrker5
  Programmerbare kaffemængderJa
  Maks. Glas- & Kophøjde11,5 cm
  DisplayTFT
  Kværn/ indstillingerKeramisk / 10
  Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder)300g / Ja
  Hele bønner / Formalet bønnerJa / Ja
  KopvarmerOverskudsvarme
  Vandtank / sensor (tom vandtank)1,5L / Ja
  Mulighed for kalkfilter i vandtankJa - Købes som tilbehør
  Grumsbeholder kapacitetca. 10 kopper
  Pumpetryk15
  App-funktionNej
  Automatisk rense programJa
  Automatisk afkalkningsprogramJa
  Automatisk tænd/ sluk funktionJa
  Farve front/ kabinetSort / Sort
  Strømforbrug (Effekt)1900 W
  Bredde26 cm
  Højde34,5 cm
  Dybde40 cm
  Vægt8,7 kg

  Om Gaggia

  Gaggia
  Vis alle produkter fra Gaggia

  Filer

  Her kan du downloade alle relevante og tilgængelige filer for dette produkt.

  0 anmeldelser af Gaggia Cadorna Style Espressomaskine

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Anbefalet tilbehør

  Andre produkter i samme kategori: