Alessi Moka Espressokande 3 Kop. Billigst på PriceRunner

Fra Alessi

Alessi Moka 3 Kop. Espressokande Alu

Leveringstid 1-2 hverdage


Andre varianter

340,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Alessis Moka Alessi er en elegant espressokande - en succesfuld nyfortolkning af den klassiske espressokande. Kanden har en kapacitet på 3 kopper svarende til ca 15 cl. 


Produktbeskrivelse

Alessis Moka Alessi er en elegant espressokande - en succesfuld nyfortolkning af den klassiske espressokande. Kanden har en kapacitet på 3 kopper svarende til ca 15 cl. 

Espressokanden er udført i aluminium, hvor den har et gråt plastik håndtag. Moka kanden er designet af arkitekten David Chipperfield, og er en hyldest til Italiens ottekantede espressokande og dens opfinder, Alfonso Bialetti.

Denne espressokande har elleve kanter, og er udstyret med et fladt låg, som kan bruges til opvarmning af ens kopper mens espressokanden varmer op.

Moka kanden kan anvendes på alle komfurtyper - dog ikke induktion. Hvis den benyttes på et gaskomfur må man forvente, at kanden bliver misfarvet, og dette dækkes ikke af reklamationsretten. Bør kun vaskes op i hånden, da aluminium ikke tåler opvaskemaskine!

Sådan bruger du en espressokande


Hæld vand i bunden
 
Indsæt filteret og fyld det med malet kaffe


Sæt toppen af espressokande på og skru den fast
 

Varm kanden på kogepladen indtil den øverste del er fyldt med kaffe. Servér med det samme.
Kapacitet 0,15 L
Antal kopper 3 kopper
Virker til induktion Nej
Farve Aluminium
Materiale Aluminium
Materiale Plastik
Diameter 16 cm
Alessi
Alessi
Danmarks største udvalg af Alessi! Alessi er italiensk design, når det er allerbedst! Firmaet er grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi, og startede som et lille værksted, der fokuserede på at producere service af messing, nikkel og sølv. I dag er firmaet drevet af 3. generation af Alessi-familien og der skabes stadig unikke designklassikere, som er kendt og elsket verden over.

Se flere produkter fra Alessi

2 anmeldelser af Alessi Moka 3 Kop. Espressokande Alu

5 stjerner

(2 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (2)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
01/02 2023

Smuk og funktionel kande

En dejlig nyfortolkning af Moka Express'en. Obs, der er er vand til tre kopper, men filterkurven rummer kaffe til fire kopper, så kaffen kan laves lidt stærkere end i en Bialetti.

Stjerner
24/11 2021
Verificeret køber

Perfekt.

Den bedste moka kande. Man kan sætte sin kop på den flade top. så den varmer sig under brygningen. Den er i aluminium, så man skal være obs på rengøringen, så ikke kaffen smager af metal. Men så godt som den ser ud, så kan jeg bare sige, jeg elsker denne moka.