Spar 15%
Alessi Moka Induction Espressokande 9 Kop. Billigst på PriceRunner

Fra Alessi

Alessi Moka Induktion 9 Kop. Espressokande Alu

Leveringstid 1-2 hverdage


892,50 DKK

1.050,00 DKK

Spar -15%

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Alessis Moka Induction er en elegant espressokande - en succesfuld nyfortolkning af den klassiske espressokande. Kanden har en kapacitet på 9 kopper svarende til ca 45 cl.


Produktbeskrivelse

Alessis Moka Induction er en elegant espressokande - en succesfuld nyfortolkning af den klassiske espressokande. Kanden har en kapacitet på 9 kopper svarende til ca 45 cl.

Espressokanden er udført i aluminium, men er udstyret med en bund i rustfrit stål, hvilket betyder at espressokanden også kan bruges på induktionskomfur. Moka kanden er designet af arkitekten David Chipperfield, og er en hyldest til Italiens ottekantede espressokande og dens opfinder, Alfonso Bialetti.

Denne espressokande har elleve kanter, og er udstyret med et fladt låg, som kan bruges til opvarmning af ens kopper mens espressokanden varmer op.

Moka kanden kan anvendes på alle komfurtyper. Hvis den benyttes på et gaskomfur må man forvente, at kanden bliver misfarvet, og dette dækkes ikke af reklamationsretten. Bør kun vaskes op i hånden, da aluminium ikke tåler opvaskemaskine!

OBS. Inden du tager induktionskanden i brug anbefales det, at du tester om den virker til din induktionskogeplade. Dette gøres blot ved at sætte kanden på kogepladen UDEN kaffe og vand i, og mærke om kanden bliver varmet. Test gerne dette på flere af dine kogefelter - kanderne virker ofte bedst på kogefelter, der passer i størrelsen. 

Sådan bruger du en espressokande


Hæld vand i bunden
 
Indsæt filteret og fyld det med malet kaffe


Sæt toppen af espressokande på og skru den fast
 

Varm kanden på kogepladen indtil den øverste del er fyldt med kaffe. Servér med det samme.

Espressokande til induktion

Espressokanden virker til induktionskomfur. Du skal dog være opmærksom på, at kombinationen af dit induktionskomfur og kanden kan betyde, at kanden ikke vil tænde.

 

Undersøg om dit komfur, stiller specielle krav til diameteren på det, som sættes på komfuret. Hvis den gør, så se om espressokanden matcher dette. Tjek også om der er specielle krav til overflade for det magnetiske produkt der sættes på dit induktionskomfur. På nogle induktionskomfurer er der forskel på om de enkelte zoner kan tænde espressokanden.

 

Når du modtager kanden så pak den forsigtigt ud, og sæt den tom på komfuret, for at tjekke om espressokanden kan tænde på dit komfur. Hvis den tænder, så fjern den med det samme, således den ikke brænder af, fordi der ikke er vand i.

Kapacitet 0,45 L
Antal kopper 9 kopper
Virker til induktion Ja
Farve Aluminium
Materiale Rustfrit stål
Materiale Aluminium
Materiale Plastik
Diameter 18 cm
Alessi
Alessi
Danmarks største udvalg af Alessi! Alessi er italiensk design, når det er allerbedst! Firmaet er grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi, og startede som et lille værksted, der fokuserede på at producere service af messing, nikkel og sølv. I dag er firmaet drevet af 3. generation af Alessi-familien og der skabes stadig unikke designklassikere, som er kendt og elsket verden over.

Se flere produkter fra Alessi

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde