Spar 15%
Alessi 9090 Espressokande 6 Kop Billigst på PriceRunner

Fra Alessi

Alessi 9090 6 Kop. Espressokande Stål

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt


Andre varianter

1.360,00 DKK

1.600,00 DKK

Spar -15%

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Alessi 9090 espressokanden er en skulpturel og smuk kande med en kapacitet på 6 kopper svarende til ca 30 cl. Udført i blanktpoleret rustfrit stål - virker også til induktion.


Produktbeskrivelse

Alessi 9090 espressokanden er en skulpturel og smuk kande med en kapacitet på 6 kopper svarende til ca 30 cl. Udført i blanktpoleret rustfrit stål - virker også til induktion.

Denne model er udstyret med et praktisk "reducer filter", hvilket gør det muligt, at lave 3 kopper i espressokanden, svarende til ca 15 cl.

9090 er den første espressokande i Alessis historie og det første Alessi produkt til køkkenet siden 1930’erne. Kanden er designet af Richard Sapper i 1978 og er en fast del af The Museum of Modern Art’s design udstilling i New York.

Den elegante, raketformede espressokande er i sandhed en klassiker med over 2 millioner solgte i verden - kanden er det første Alessi produkt, der vandt en Compasso d’Oro pris, som er en italiensk pris indenfor industrielt design.

Kanden har en patenteret lukning, hvilket betyder, at kandens top og bund ikke skrues sammen, som en traditionel espressokande. Kanden samles i stedet ved at sætte toppen på bunden og derefter trykke håndtaget ned, så den klikkes fast til bunden.

Espressokanden bør kun vaskes op i hånden! Kan anvendes på alle typer komfur - også induktion. Hvis den benyttes på et gaskomfur må man forvente, at kanden bliver misfarvet, og dette dækkes ikke af reklamationsretten.

Richard Sapper er en prisvindende tysk industriel designer, som bl.a. har designet produkter til Alessi, Kartell, B&B Italia, Heuer og mange flere.

Bemærk: Undgå at efterlade vand i kanden efter brug, da det danner rust. 

OBS. Inden du tager induktionskanden i brug anbefales det, at du tester om den virker til din induktionskogeplade. Dette gøres blot ved at sætte kanden på kogepladen UDEN kaffe og vand i, og mærke om kanden bliver varmet. Test gerne dette på flere af dine kogefelter - kanderne virker ofte bedst på kogefelter, der passer i størrelsen. 

Sådan bruger du en espressokande

 


Hæld vand i bunden
 
Indsæt filteret og fyld det med malet kaffe


Sæt toppen af espressokande på og skru den fast
 

Varm kanden på kogepladen indtil den øverste del er fyldt med kaffe. Servér med det samme.

 

Espressokande til induktion

Espressokanden virker til induktionskomfur. Du skal dog være opmærksom på, at kombinationen af dit induktionskomfur og kanden kan betyde, at kanden ikke vil tænde.

 

Undersøg om dit komfur, stiller specielle krav til diameteren på det, som sættes på komfuret. Hvis den gør, så se om espressokanden matcher dette. Tjek også om der er specielle krav til overflade for det magnetiske produkt der sættes på dit induktionskomfur. På nogle induktionskomfurer er der forskel på om de enkelte zoner kan tænde espressokanden.

 

Når du modtager kanden så pak den forsigtigt ud, og sæt den tom på komfuret, for at tjekke om espressokanden kan tænde på dit komfur. Hvis den tænder, så fjern den med det samme, således den ikke brænder af, fordi der ikke er vand i.

Kapacitet 0,3 L
Antal kopper 6 kopper
Virker til induktion Ja
Farve Stål
Materiale Rustfrit stål
Diameter 12,5 cm
Alessi
Alessi
Danmarks største udvalg af Alessi! Alessi er italiensk design, når det er allerbedst! Firmaet er grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi, og startede som et lille værksted, der fokuserede på at producere service af messing, nikkel og sølv. I dag er firmaet drevet af 3. generation af Alessi-familien og der skabes stadig unikke designklassikere, som er kendt og elsket verden over.

Se flere produkter fra Alessi

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde