Alessi 9090 6 Kop. Espressokande

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

1 300,00 DKK


Ref: 11-9090/6
EAN: 8003299011773

Alessi 9090 espressokanden er en skulpturel og smuk kande med en kapacitet på 6 kopper svarende til ca 30 cl. Udført i blanktpoleret rustfrit stål - virker også til induktion.

 

Denne model er udstyret med et praktisk "reducer filter", hvilket gør det muligt, at lave 3 kopper i espressokanden, svarende til ca 15 cl.

 

9090 er den første espressokande i Alessis historie og det første Alessi produkt til køkkenet siden 1930’erne. Kanden er designet af Richard Sapper i 1978 og er en fast del af The Museum of Modern Art’s design udstilling i New York. 

 

Den elegante, raketformede espressokande er i sandhed en klassiker med over 2 millioner solgte i verden - kanden er det første Alessi produkt, der vandt en Compasso d’Oro pris, som er en italiensk pris indenfor industrielt design.

 

Kanden har en patenteret lukning, hvilket betyder, at kandens top og bund ikke skrues sammen, som en traditionel espressokande. Kanden samles i stedet ved at sætte toppen på bunden og derefter trykke håndtaget ned, så den klikkes fast til bunden

 

Espressokanden bør kun vaskes op i hånden! Kan anvendes på alle typer komfur - også induktion. Hvis den benyttes på et gaskomfur må man forvente, at kanden bliver misfarvet, og dette dækkes ikke af reklamationsretten.

 

Richard Sapper er en prisvindende tysk industriel designer, som bl.a. har designet produkter til Alessi, Kartell, B&B Italia, Heuer og mange flere.

Fås også i følgende størrelser: 1 kop3 kop10 kop

Bemærk: Undgå at efterlade vand i kanden efter brug, da det danner rust. 

OBS. Inden du tager induktionskanden i brug anbefales det, at du tester om den virker til din induktionskogeplade. Dette gøres blot ved at sætte kanden på kogepladen UDEN kaffe og vand i, og mærke om kanden bliver varmet. Test gerne dette på flere af dine kogefelter - kanderne virker ofte bedst på kogefelter, der passer i størrelsen. 

  Sådan bruger du en espressokande

   


  Hæld vand i bunden
   
  Indsæt filteret og fyld det med malet kaffe


  Sæt toppen af espressokande på og skru den fast
   

  Varm kanden på kogepladen indtil den øverste del er fyldt med kaffe. Servér med det samme.

   

  Espressokande til induktion

  Espressokanden virker til induktionskomfur. Du skal dog være opmærksom på, at kombinationen af dit induktionskomfur og kanden kan betyde, at kanden ikke vil tænde.

   

  Undersøg om dit komfur, stiller specielle krav til diameteren på det, som sættes på komfuret. Hvis den gør, så se om espressokanden matcher dette. Tjek også om der er specielle krav til overflade for det magnetiske produkt der sættes på dit induktionskomfur. På nogle induktionskomfurer er der forskel på om de enkelte zoner kan tænde espressokanden.

   

  Når du modtager kanden så pak den forsigtigt ud, og sæt den tom på komfuret, for at tjekke om espressokanden kan tænde på dit komfur. Hvis den tænder, så fjern den med det samme, således den ikke brænder af, fordi der ikke er vand i.

  Antal kopper6 kopper
  Virker til induktionJa
  FarveStål
  MaterialeRustfrit stål
  Diameter12,5 cm

  Om Alessi

  Alessi
  Vis alle produkter fra Alessi

  0 anmeldelser af Alessi 9090 6 Kop. Espressokande

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Relaterede blogindlæg

  Andre produkter i samme kategori: