Rigtig Kaffe Mixpakke 8kg Hele kaffebønner

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

999,95 DKK

-999,45 DKK 1 999,40 DKK

124,99 DKK pr. kg


Ref: A1867

Rigtig Kaffe Mixpakken indeholder hele den italienske serie + et ekstra kg af hhv Adrianna, Teodora og Fabiola. Serien består af fem meget forskellige og utroligt lækre kaffeblends - en hyldest til den italienske kaffetradition.

Rigtig Kaffes italienske serie består af fem forskellige kaffeblends, der alle er en hyldest til Italien og den italienske kaffehistorie. Hver kaffeblend symboliserer et område i Italien og dets tradition for kaffesmag og ristning.

Kaffen ristes Danmark.

  • 2 x Rigtig Kaffe Adrianna 1kg Hele kaffebønner

   Rigtig Kaffe Adrianna er en hyldest til den traditionelle mørke og dybe espresso, som serveres på Sicilien. Kaffen består af 60% vasket arabica og 40% robusta fra Columbia og Brasilien.

  • 2 x Rigtig Kaffe Teodora 1kg Hele kaffebønner

   Rigtig Kaffe Teodora er en kaffeblend med en balanceret smag - en hyldest til den stolte napolitanske kaffetradition. Kaffen består af 60% vasket arabica og 40% robusta fra Columbia og Brasilien.

  • 2 x Rigtig Kaffe Dianora 500g Hele kaffebønner

   Rigtig Kaffe Dianora er en hyldest til den norditalienske region Lombardiet og er en high end kaffe bestående af 100% arabica fra Guatamala.

  • 4 x Rigtig Kaffe Fabiola 500g Hele kaffebønner

   Rigtig Kaffe Fabiola er en utroligt fyldig og harmonisk kaffeblend - en hyldest til den toscanske kaffetradition og ristning. Kaffen består af 75% vasket arabica og 25% robusta fra Columbia, Kenya, Guatemala og Brasilien.

  • 2 x Rigtig Kaffe Fiorenza 500g Hele kaffebønner

   Rigtig Kaffe Fiorenza er en spændende og raffineret kaffe - en hyldest til kaffetraditionen i den norditalienske region Piemonte. Kaffen består af 100% arabica fra Columbia, Brasilien og Sumatra.

  KaffetypeMixpakke
  KaffetypeHele kaffebønner
  Vægt8 kg

  Om Rigtig Kaffe

  Rigtig Kaffe
  Vis alle produkter fra Rigtig Kaffe

  0 anmeldelser af Rigtig Kaffe Mixpakke 8kg Hele kaffebønner

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Andre produkter i samme kategori: