Kundecenter

Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag:09.00-17.00
Lørdag:10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Persondatapolitik og GDPR politik 

Generelle oplysninger

Melcom A/S | Rigtig Kaffe A/S
Godthåbsvej 73 | 8660 Skanderborg
Tlf. 70 777 303 | info@rigtigkaffe.dk
Cvr nr. 26556651

Du kan altid sende forespørgsler vedrørende beskyttelse af personlige data, fortrolighed og sikkerhed til os på info@rigtigkaffe.dk. Den dataansvarlige ved Rigtig Kaffe er den Adm. Direktør. 

Personoplysninger

Personoplysninger er alle salgs informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi sådanne informationer. Det sker fx ved almindelig tilgang af indhold, tilmelding til nyhedsmail, deltagelse i konkurrencer eller undersøgelser, registrering som bruger eller abonnent, køb via websitet eller øvrig brug af websites services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering samt hvilke sider, du klikker på (altså dine interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Fornavn, efternavn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivning, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en general tidsramme for, hvornår informationerne slettes. 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, vise dig de annoncer, som med stor sandsynlighed er relevante for dig, registere dine køb og betalinger, kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at fremsende en nyhedsmail samt at optimere vores services og indhold. 

Hvilke oplysninger indsamles?

Website: Vores hostingselskab, ScanNet A/S, er databehandler. 

Kontaktformular
:
Benyttes til at rette henvendelse til os via vores website. 

Køb på webshoppen:
Fornavn, efternavn, adresse, telefonnummer, e-mail og land. Vi gør opmærksom på, at vi er dataansvarlige.

Vi gør opmærksom på, at du alene er ansvarlig for at oplyste og indtastede persondata på dig er fyldestgørende.

Betalingsinformationer: Kreditkortoplysninger krypteres og kan ikke læses af nogen, hverken os eller fremmed tredjepart.

Betaling sker via QuickPay, hvor følgende oplyses: Kortnummer, udløbsdato og CVV/CVD (sikkerhedskode). Vi gør opmærksom på, at QuickPay er databehandler (betalingsgateway).

Nyhedsmails: Du modtager kun nyhedsmails, som du selv aktivt har tilmeldt dig. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsmails, hvis du har fortrudt din tilmelding. Vi gør opmærksom på, at MailPlatform er databehandler af nyhedsmails.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

En hvilken som helst oplysning, som vi indsamler fra dig, kan bruges til et eller flere af følgende formål:

  • at tilpasse din oplevelse på sitet
  • at forbedre vores website
  • at behandle reklamationer
  • at sende bestilte produkter til dig
  • at kunne besvare dine forespørgsler
  • at identificere dig som en kontrahent
  • at muliggøre et eventuelt sikkert login til dig
  • at etablere en primær kommunikationskanal til dig
  • at gøre det muligt at udsende en faktura til dig
  • at automatisere diverse processer
  • at udføre dine ordrer og levere vores services og ydelser
  • at håndtere administation af kundeforholdet til dig

Afsløring af data for tredjepart

Vi hverken sælger, handler med eller på anden måde overfører personligt identificerbare oplysninger til tredjeparter. Dette omfatter dog ikke betroede tredjeparter eller underleverandører, som hjælper os med at drive vores website, drive vores forretning eller servicere dig. Sådanne betroede parter kan have adgang til personligt identificerbare oplysninger på basis af, hvad der er nødvendigt at vide, og er kontraktmæssigt forpligtede til at behandle dine oplysninger fortroligt.

Vi kan også frigive dine oplysninger, når vi mener, at frigivelsen er passende for at overholde loven, håndhæve vores webstedspolitikker eller beskytte vores eller andres rettigheder, egendom eller sikkerhed. Ydermere kan ikke-personligt identificerbare besøgeroplysninger leveres til andre parter til markedsføring, reklame eller anden brug.

Vores underleverandører og betroede tredjeparter består bl.a. af:

  • Vores hostingselskab, som drifter vores domæne og webhotel, og sørger for at vores webshop kan fungere gennem en internetforbindelse. Vores hostingselskab er ScanNet A/S.
  • Vores nyhedsmail-program, som vi deler e-mails med, for at kunne masseudsende tilbud og nyheder til kunder, som bevidst har givet samtykke til dette. Vores nyhedsmail-program hedder MailPlatform.
  • Vores CRM/ERP system, som bl.a. bruges til ordrebehandling, salg, indkøb, lagerstyring mm.
  • Vores økonomisystem, som vi bruger til at bogføre, opbevare fakturaer og holde regnskab med.

Opbevaring af data

Ingen lagret data bliver overført, kopieret og/eller genoprettet uden for EU. Al databehandling foregår indenfor EU.

Alle data lagres i databaser og filer, som hostes i et Datacenter i Danmark. Der udføres hver dag automatisk backup af data af sikkerhedsmæssige årsager. En kopi af kundeoplysningerne gemmes også i vores regnskabssystem. 

Anmodning om ændring, begrænsning eller sletning af personoplysninger

Du kan når som helst anmode om at få rettet, slettet eller få indsigt i personoplysninger, der vedrører dig, hvilket vil ske uden unødig forsinkelse.

Dit samtykke

Ved at bruge dette website, accepterer du denne privatlivspolitik for vores virksomhed.

Denne privatlivspolitik blev senest ændret 11.05.2021.

Cookiedeklaration

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registeres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, fx et indtaste brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cashede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. I forhold til dig som bruger, er det eneste disse cookies bruges til, er at genkende din PC.

Rent teknisk kan cookies deles op i to typer:

  • Den ene type kaldes “sessionscookie”. Disse er til for at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på websitet. “Sessionscookie” gemmes ikke på din PC, men forsvinder, når du lukker din webbrowser.
  • Den anden type kaldes “Permanent cookie”. Den gemmes som en tekstfil på din PC i ca. en måned. En “permanent cookie” er med til at vores server kan genkende din PC næste gang, du logger ind på vores website.

På vores website anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. 

Sådan sletter du cookies

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. I browseren Internet Explorer slettes cookies under menuen “Funktioner” —> “Internetindstillinger” —> “Slet cookies”.

Ulempen ved at deaktivere cookies i browseren er, at websitet derved ikke vil fungere optimalt. Det skyldes, at formålet med de fleste cookies er at sikre funktionaliteten på websitet, fx så den husker, hvad du har lagt i indkøbskurven, hvilket gør det nemmere for dig at finde tilbage til varen, hvis du ikke gennemførte bestillingen med det samme. 

Logstatistik

Logstatistik bruges på vores website og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vores website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af sitet det forlades mm. Vi anvender logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Nødvendige cookies

Nødvendige cookies hjælper med at gøre et website brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner, såsom side-navigation og adgang til at sikre områder af websitet. Websitet kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies. 

Klager

Du har som både kunde og privatperson mulig for at få oplyst de persondata, vi måtte ligge inde med om dig. Dette kan gøres pr. mail til info@rigtigkaffe.dk, eller hvis du har et login til vores website. Det er dig muligt at angive en klage direkte til Datatilsynet, jf. persondataloven §58, stk. 1.

Informationer på Datatilsynet:
Borgergade 28, 5,
1300 København K.
Tlf. 33 19 32 00
dt@datatilsynet.dk

Såfremt du ønsker at klage, vil vi gerne orienteres, så vi har mulighed for at håndtere denne.

Disse cookies anvendes på vores website:

 

NAVNUDBYDER

FORMÅL

UDLØB

TYPE

Prestashop-

rigtigkaffe.dk

Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.

Session

HTTP Cookie

NAVN

UDBYDER

FORMÅL

UDLØB

TYPE

_ga

Google

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

2 år

HTTP Cookie

_gat

Google

Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren

Session

HTTP Cookie

_gid

Google

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

Session

HTTP Cookie

NAVN

UDBYDER

FORMÅL

UDLØB

TYPE

SNC

Sleeknote

Sleoknote cookie der bruges til at huske, at du har lukket en popup, så den ikke åbnes igen.

1 år

HTTP Cookie

fbp_

Facebook

Pixel fra Facebook, som bruges til at tracke besøgsdata og tracke konverteringer.

Session

HTTP Cookie