• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Information

Tilmeld dig vores nyhedsmail!
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag


Hos Rigtig Kaffe kan du betale med MobilePay

Persondata- og privatlivspolitik

Generelle oplysninger
Melcom A/S - Rigtig Kaffe A/S
Cvr: 26556651 

Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

E-mail: info@rigtigkaffe.dk
Telefon: 70777303

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne Privatlivspolitik, kan du kontakte os per mail.

Vores kunder kan sende forespørgsler vedrørende beskyttelse af personlige data, fortrolighed og sikkerhed til os på ovenstående mail.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, tilmelding til nyhedsbrev, deltagelse i konkurrencer eller undersøgelser, registrering som bruger eller abonnent, køb via websitet eller øvrig brug af websitets services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (m.a.o. dine interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, vise dig de annoncer, som med stor sandsynlighed er relevante for dig, registrere dine køb og betalinger, kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev samt at optimere vores services og indhold.

 

Hvilket oplysninger indsamles

Website: Vores hostingselskab, ScanNet A/S er databehandler.

Kontaktformular: Benyttes til at rette henvendelse til os via vores website.

Køb på webshoppen: Navn, efternavn, adresse, telefonnummer, email, land. Vi gør opmærksomme på at vi er dataansvarlige.

Vi gør opmærksom på, at du alene er ansvarlig for at oplyste og indtastede persondata på dig er fyldestgørende.

Betalingsinformationer: Kreditkort oplysninger krypteres, og kan ikke læses af nogen, hverken os, eller fremmed tredjepart.

Betaling sker via QuickPay, hvor følgende oplyses; Kort nr., Udløbsdato, CVV/CVD – Vi gør opmærksom på, at QuickPay er databehandler (betalingsgateway).

Nyhedsbrev: Du modtager kun disse nyhedesbreve du selv aktivt har tilmeldt dig. I nyhedsbreve kan du altid framelde dig, hvis du har fortrudt din tilmelding. Vi gør opmærksom på, at MailPlatform er databehandler af nyhedsbreve.

 

Hvad bruger vi dine oplysninger til

En hvilken som helst oplysning, som vi indsamler fra dig, kan bruges til et eller flere af de følgende formål:

  1. at tilpasse din oplevelse på siden
  2. at forbedre vores hjemmeside
  3. at behandle reklamationer
  4. at sende bestilte produkter til dig
  5. at kunne besvare dine forespørgsler
  6. at identificere dig som en kontrahent
  7. at muliggøre et eventuelt sikkert login til dig
  8. at etablere en primær kommunikationskanal med dig;
  9. at gøre det muligt at udstende en faktura til dig
  10. at automatisere diverse processer
  11. at udføre dine ordrer og levere vores services og ydelser
  12. at håndtere administration af kundeforholdet til dig

 

Afsløring af data for tredjepart

Vi hverken sælger, handler med eller på anden måde overfører personligt identificerbare oplysninger til tredjeparter.

Dette omfatter dog ikke betroede tredjeparter eller underleverandører, som hjælper os med at drive vores hjemmeside, drive vores forretning eller servicere dig. Sådanne betroede parter kan have adgang til personligt identificerbare oplysninger på basis af, hvad der er nødvendigt at vide, og er kontraktmæssigt forpligtede til at behandle dine oplysninger fortroligt.

Vi kan også frigive dine oplysninger, når vi mener, at frigivelsen er passende for at overholde loven, håndhæve vores webstedspolitikker eller beskytte vores eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed. Ydermere kan ikke-personligt identificerbare besøgeroplysninger leveres til andre parter til markedsføring, reklame eller anden brug.

 

Vores underleverandører og betroede trejdeparter består bl.a. af:

  1. Vores hostingselskab, som drifter vores domæne og webhotel, og sørger for at vores webshop kan fungerer gennem en internetforbindelse. Vores hostingselskab er: ScanNet A/S.
  2. Vores nyhedsbrev program, som vi deler e-mails med, for at kunne masse udsende tilbud og nyheder til kunder som bevidst har givet samtykke til dette. Vores nyhedsbrev program: MailPlatform
  3. Vores CRM/ERP system, som vi bl.a. bruger til ordrebehandling, salg, indkøb, lagerstyring m.m.
  4. Vores økonomisystem, som vi bruger til at bogføre, opbevare fakturaer og holde regnskab med.

 

Opbevaring af data

Ingen lagret data bliver overført, kopieret og/eller genoprettet af uden for EU. Al databehandling foregår inden for EU.

Alle data lagres i databaser og filer, som hostes i et Datacenter i Danmark. Der udføres hver dag automatisk backup af data, af sikkerhedsmæssige årsager.

En kopi af kundeoplysningerne gemmes også i vores regnskabssystem.

 

Anmodning om ændring, begrænsning eller sletning af personoplysninger

Du kan når som helst anmode om at få rettet, slettet eller få indsigt i personoplysninger, der vedrører dig, hvilket vil ske uden unødig forsinkelse.

 

Dit samtykke

Ved at bruge denne hjemmeside, accepterer du denne Privatlivspolitik for vores virksomhed.

 

Opdatering af Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik blev senest ændret 07. april 2020.

Cookiedeklaration

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din PC.

Rent teknisk kan "Cookies" deles op i to typer. Den ene type kaldes "sessioncookies" "sessioncookies" er til for at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. "sessioncookies" gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din web-browser.

Der findes en anden type "Cookie" som kaldes "permanent Cookie" og den gemmes som en tekstfil på din PC i ca. en måned. En "permanent Cookie" er med til at vores server kan genkende din PC næste gang du logger ind på vores hjemmeside.  

På www.rigtigkaffe.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende måde: I Internet Explorer slettes cookies under menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "Slet cookies"

Logstatistik: Logstatistik bruges på www.rigtigkaffe.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

På www.rigtigkaffe.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. 

Nødvendige cookies

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

NAVNUDBYDERFORMÅLUDLØBTYPE
Prestashop- rigtigkaffe.dk Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler. Session HTTP Cookie

__________________

Statistik cookies

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

NAVNUDBYDERFORMÅLUDLØBTYPE
_ga Google Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 2 år HTTP Cookie
_gat Google Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren Session HTTP Cookie
_gid Google Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. Session HTTP Cookie

__________________

Marketing cookies

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

NAVNUDBYDERFORMÅLUDLØBTYPE
SNC Sleeknote Sleoknote cookie der bruges til at huske, at du har lukket en popup, så den ikke åbnes igen. 1 år HTTP Cookie
fbp_ Facebook Pixel fra Facebook, som bruges til at tracke besøgsdata og tracke konverteringer. Session HTTP Cookie

__________________


 

Klager

Du har som både kunder og privatperson mulig for, at få oplyst de persondata vi måtte ligge inde med omkring dig. Dette kan gøres per mail, eller hvis du har et login til vores webshop.

Det er dig muligt at angive en klage direkte til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Tlf. 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på www.datatilsynet.dk – Såfremt du ønsker at klage, vil vi gerne orienteres, så vi har mulighed for at håndtere denne.