Rooibos Te

Kunne vi friste med en lækker kop Rooibos te? Rooibos te kaldes også for rød te, da den stammer fra en rød busk, der gror i det allersydligste Afrika. Rooibos te har ofte en flot rubinrød farve og smager fantastisk. Rooibos te indeholder ikke koffein, så du kan derfor med fordel nyde en kop varm te lige før sengetid uden at forstyrre nattesøvnen. Se vores store udvalg af Rooibos te her.

Produkter
There are 23 products.

23 produkter i alt

Her stammer Rooibos te fra

Navnet Rooibos kommer fra afrikaan/hollandsk og betyder rød busk - også kaldet rød te. Rooibos te stammer fra en busk, som gror i det allersydligste Afrika, tæt ved Kap det Gode Håb og ikke fra tebusken Camellia Sinensis, som de øvrige teer. Teen høstes et par gange om året. Rooibos teen får sin flotte rubinrøde farve, gode smag og aroma gennem en fremstillingsproces, som minder om fremstillingen af sort te. Rooibos er også fermenteret lige som sort te. Rooibos findes også i en grøn ufermenteret version.

Rooibos te kaldes også rød te

Rooibos te er som oftest en rød teblanding og deraf kommer navnet. Der er mange sundhedsmæssige fordele ved at drikke Rooibos te. Når du drikker en kop rooibos te får du nemlig utroligt mange sunde vitaminer og antioxidanter med. Du får både C-vitamin, jern og kalcium. Det kan hjælpe med at bidrage til en sund hverdag og balanceret kost. Der er masser af sunde og gavnlige rooibos te egenskaber, som du med fordel kan nyde til daglig.

Rooibos te indeholder ikke koffein

Rooibos te er blevet en meget populær te, hvilket bl.a. skyldes, at Rooibos te ikke indeholder koffein. Derfor kan den med god samvittighed serveres for børn og drikkes både tidlig og sent! Rooibos te vil derfor være et godt alternativ et en kop kaffe. Rooibos te kan også med fordel drikkes, hvis du er gravid. Grunden til, at Rooibos te gravid er godt at drikke er på grund af de høje mængder calcium, magnesium og antioxidanter, der er i teen. De bidrager til at dit system kører sundt og bidrager til en varieret kost.

Rooibos te / FAQ 

Må jeg drikke Rooibos te, når jeg er gravid? 

Du må gerne drikke Rooibos te, når du er gravid. Faktisk indeholder teen så mange gode egenskaber, at det ligefrem er godt for dig som gravid. 

Indeholder Rooibos te koffein? 

Nej, Rooibos te indeholder ikke koffein. Rooibos te indeholder heller ikke garvesyre.

Er Rooibos te sundt? 

Rooibos te er en af de mest sunde teer, som du kan drikke. Teen indeholder sunde vitaminer og antioxidanter, og du får både C-vitamin, jern og kalcium.