Pour over

Pour over er en meget populær og elsket bryggemetode. Ved at brygge på pour over-metoden, får du nemlig udnyttet kaffen og dens smagsnuancer bedre, fordi du får hældt kaffe ud over alle de malede bønner. Her finder du de fedeste pour over fra forskellige brands - så kan du med garanti skabe fantastiske kaffeoplevelser.

Produkter
There are 64 products.

64 produkter i alt

Bryggemetoden pour over giver kaffen den perfekte smag

Kaffebryggemetoden pour over er en meget populær måde at brygge kaffe på. Grunden til at det hedder pour over, er fordi du hælder vand over det malede kaffe i et filter, hvor vandet herefter siver igennem det malede kaffe og ned i en kaffekande eller server. Filteret er med til at absorbere olien og aromaen inden det passerer igennem bunden af filteret og ned i din termokande. Filteret kan enten være et genanvendeligt filter i metal eller nylon, der kan skylles af efter brug. Det kan også være et papirfilter, som du efter brygning nemt kan smide ud efter brygning. Husk at du kan genanvende din kaffegrums. Læs meget mere om det her.  

Brygggemetoden er blevet meget populær gennem de seneste mange år, og der er kommet utrolig mange forskellige pour over produkter frem. Blandt nogle af producenterne finder du HarioFellow, Brewista og Asobu. De forsøger alle at skabe fremragende pour overs, der gør kaffebrygning til en leg. 

Hario er overlegen med sin V60-serie 

Japanske Hario har gennem en lang årrække udviklet og fremstillet nogle af de bedste pour over bryggere i verden. Hario er en glasproducent med egen fabrik, der siden 1921 har dedikeret sig til design, produktion og salg af varmesikkert glas. Hario betyder kongen af glas, og navnet forpligter - i dag er Hario et synonym for glasproduktion på højeste niveau.

I dag er Hario et anerkendt og solidt brand indenfor kaffeverdenen, hvor det især er deres V60 drippers og tilbehør, der er populært. I de seneste år er begrebet slow brew blevet synonymt med god tid. Den ikoniske V60-tragt, der er blevet produceret siden 1950’erne, findes i flere størrelser til brygning af 1-4 kopper kaffe ad gangen. Filterholderen kan placeres over en serveringskande eller direkte over din kaffekop, for at gøre det let at lave en enkelt kop kaffe.

Hario har givet serien navnet V60 ud fra den 60-graders vinkel, som tragten har. Dette tilføjer dybde til kaffen. Filterholderen findes i flere forskellige farver og materialer som for eksempel plastik, keramik, metal eller (selvfølgelig) en glastragt.

Brugen af produkter fra Hario V60-serien giver stor kontrol med bryggeprocessen, hvilket klart har været den væsenligst faktor i forhold til hvorfor bryggemetoden er så populær. Som homebarista skal du være omhyggelig og have en lille smule tålmodighed og øvelse for at få den perfekte kaffe - men når du først har knækket koden, kan pour over give en kaffeoplevelse, som du ikke kan finde andre steder.

Hario tilbyder også mange andre produkter til pour over. De har udviklet nogle fantastiske kedler og elkedler med gooseneck i mange forskellige designs. Hario V60 Buono Kedlen er det perfekte redskab til dem, som holder af at brygge med pour over metoden. Kedel findes i 1 L og 1,2 LHario Smart G kedel i mat sort er en elegant kedel designet i en minimalistisk og industriel stil. Den har også den såkaldte gooseneck hældetud, som gør den perfekt til filterbryg. Er du på udkig efter en serveringskande, kan Hario også tilbyde dette. Den elegante V60 Range Server er lavet med varme resistent glas, som er perfekt til servering af varm kaffe. Range Serveren er designet til at supplere Hario Cup dripper og Buono kedel. V60 drippers kan sidde direkte på toppen af Range serveren. Hario har alt hvad dit brændende kaffehjerte begære, og den helt store udfording for dig ligger i at begrænse sig i forhold til indkøb af alt for meget udstyr. Men hey - kan man få for meget kaffeudstyr? 

Smukke pour overs fra Asobu

Asobu designer og fremstiller nogle af de smukkeste pour overs. Asobu Pour Over har integreret kaffefilter, og med disse kaffebryggere kan du brygge op til 1 L kaffe helt uden papirfiltre. Du får en forseglet, isoleret kande, der holder temperaturen i timevis! Disse pour overs er utrolig let at bruge - tilsæt lidt kaffe, hæld varmt vand på, vent et øjeblik, og kaffen er klar. Alle materialer er af høj kvalitet, holdbare og fødevaresikre. Kanderne er lavet af rustfrit stål, og selve bryggekammeret er lavet af borosilikatglas af høj kvalitet. Det aftagelige filter kan nemt skylles under vandhanen. Kaffebryggeren kommer i en smuk æske, hvilket gør den perfekt som gave til den ægte kaffeelsker. Du finder alle Asobus pour over her.

Brandet Asobu er inspireret af japansk kultur og refererer til en sjov og legende natur, og produkterne er designet til at understrege enkelhed, renhed og smuk æstetik. Asobus klassiske orange farve bruges til at symbolisere glæde, lykke og kreativitet.