Ref: 12H-21475

- EAN: 8711871352465

Bredemeijer Jang Tekopper 2 stk. Sort

Fra Bredemeijer

Bredemeijer Jang Tekopper 2 Stk Sort

Leveringstid 2-4 hverdage

199,95 DKK

Bredemeijer Jang tekopperne er et perfekt match til den elegante Jang Tekande. Sættet indeholder to sorte tekopper med en nupret overflade.

Produktbeskrivelse

Bredemeijer Jang tekopperne er et perfekt match til den elegante Jang Tekande. Sættet indeholder to sorte tekopper med en nupret overflade.

Elegance og traditionelt japansk design forenes i den smukke Jang serie, der er fremstillet af sort støbejern - et materiale, der er blevet anvendt siden 1700-tallet.

Indersiden af kopperne er sortemaljeret, hvilket giver kopperne et smukt look.

 

Bredemeijer er et hollandsk firma, der designer og producerer smukke te- og kaffekander i topkvalitet. Produktionen foregår i Holland på moderne maskiner, mens den sidste finish gives via håndkraft - alle tekander er fx håndpoleret for at opnå et helt perfekt resultat.

Tekniske specifikationer

Farve Sort
Materiale Stentøj

Relaterede produkter du bør overveje

Bredemeijer
Bredemeijer
Hollandske tekander og tilbehør fra Bredemeijer Bredemeijer er grundlagt i Holland i 1914 af Gerardus Bredemeijer - et firma, der producerer luksusprodukter indenfor te og kaffe. Produkterne i Bredemeijers sortiment er udført i et smukt design og fremstillet af materialer i topkvalitet. Vælger du et produkt fra Bredemeijer får du altså et utroligt lækkert produkt i en helt fantastisk kvalitet. Bredemeijer er i særdeleshed kendt for sine tekander i støbejern, bl.a. den klassiske Jang...

Se flere produkter fra Bredemeijer

0 anmeldelser af Bredemeijer Jang Tekopper 2 Stk Sort

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse