Kimbo

Kimbo er italiensk espressokaffe, når det er allerbedst - her får du italienske bønner af højeste kvalitet, ristet efter stolte napoletanske traditioner. Kimbo har mere end 50 års erfaring og er i særdeleshed et populært risteri.

47 produkter i alt

Italiensk succeshistorie om autentisk italiensk kaffe - Kimbo

Kimbo er en af de store italienske succeshistorier, og er grundlagt i 1963 af Rubino-brødrene. Risteriet ligger i Napoli, og her ristes efter stolte napolitanske traditioner og selvfølgelig med ægte italiensk autentisitet.

På højden af det spændende økonomiske boom i tresserne, tog kaffemarkedet fart, da det blev tilladt at sælge kaffe i dåser. Siden da har Kimbo fortsat deres vækst og er nu en af de største kaffeproducenter i Europa.

Kimbos mission er at sprede italiensk kvalitetskaffe over hele verden, og hos Rigtig Kaffe har vi Kimbos serie, som består af tre forskellige varianter - Kimbo Gold, Kimbo Aroma Intenso og Kimbo Espresso Napoletano (alle varianter fås også som formalet kaffe). De tre varianter er utroligt forskellige og strækker sig fra 50% til 100% arabica - alle tre er velegnede til både sort kaffe såvel som mælkedrikke. Udover de tre klassiske kaffeblends, har Kimbo også en serie af E.S.E pods af samme høje kvalitet.

I mere end 50 år har Kimbo forsynet verden med et højkvalitetsprodukt inspireret af den stolte napoletanske tradition - med en vision om at blive et fast referencepunkt for alle kaffeelskere verden over. I dag er Kimbo repræsenteret i mere end 40 lande fordelt over hele verden og serveres desuden på en lang række cafeer, engelske pubs og hoteller.