Filtrering
Kaffetype
Vis mere... Vis mindre
Kaffestyrke
Vis mere... Vis mindre
Pris
21 DKK 3580 DKK
Arabica
40 % 100 %
Noter
Vis mere... Vis mindre
Oprindelse
Vis mere... Vis mindre
EU Økologi mærket
Vis mere... Vis mindre
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Kimbo - se hele sortimentet her

Kimbo er italiensk espressokaffe, når det er allerbedst - her får du italienske bønner af højeste kvalitet, ristet efter stolte napoletanske traditioner. Kimbo har mere end 50 års erfaring og er i særdeleshed et populært risteri.

Vil du vide mere om Kimbo? - Læs mere her.
pr side
pr side

Kimbo

Italiensk succeshistorie om autentisk italiensk kaffe - Kimbo

Kimbo er en af de store italienske succeshistorier, og er grundlagt i 1963 af Rubino-brødrene. Risteriet ligger i Napoli, og her ristes efter stolte napolitanske traditioner og selvfølgelig med ægte italiensk autentisitet.

På højden af det spændende økonomiske boom i tresserne, tog kaffemarkedet fart, da det blev tilladt at sælge kaffe i dåser. Siden da har Kimbo fortsat deres vækst og er nu en af de største kaffeproducenter i Europa.

Kimbos mission er at sprede italiensk kvalitetskaffe over hele verden, og hos Rigtig Kaffe har vi Kimbos serie, som består af tre forskellige varianter - Kimbo Gold, Kimbo Aroma Intenso og Kimbo Espresso Napoletano (alle varianter fås også som formalet kaffe). De tre varianter er utroligt forskellige og strækker sig fra 50% til 100% arabica - alle tre er velegnede til både sort kaffe såvel som mælkedrikke. Udover de tre klassiske kaffeblends, har Kimbo også en serie af E.S.E pods af samme høje kvalitet.

I mere end 50 år har Kimbo forsynet verden med et højkvalitetsprodukt inspireret af den stolte napoletanske tradition - med en vision om at blive et fast referencepunkt for alle kaffeelskere verden over. I dag er Kimbo repræsenteret i mere end 40 lande fordelt over hele verden og serveres desuden på en lang række cafeer, engelske pubs og hoteller.