Filtrering
Kategorier
Vis mere... Vis mindre
Pris
1119 DKK 1199 DKK
Farve
Vis mere... Vis mindre
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Kenwood - se hele sortimentet her

Kenwood

Kenwood er grundlagt i den engelske by Woking i 1947 af Kenneth Maynard Wood. I dag er Kenwood en af de førende producenter af køkkenmaskiner - herunder blendere, foodprocessorer, elkedler og brødristere. I 1962 flyttede Kenwood til Havant, hvor hovedkontoret stadig ligger i dag, og i 1989 blev den første fabrik i Kina åbnet, for at produktionen kunne følge med den store efterspørgsel.

Kenwood er grundlagt med kvalitet, innovation og design som fundamentet for virksomheden og produkterne. Kun de bedste produkter produceres efter “form follows function”-princippet - funktionen og designet hænger tæt sammen i et Kenwood produkt.

På verdensplan sælges der et Kenwood apparat hvert tredje sekund, og millioner af kokke verden over bruger Kenwoods produkter dagligt.

Det første Kenwood produkt hed A100 og var en revolutionerende brødrister, som blev opfundet af Kenneth og produceret i hans garage. Brødristeren var det første af sin slags, og kunne riste brødet på begge sider - på samme tid.

I 1950 lancerede Kenwood den første udgave af Kenwood Chef køkkenmaskinen, og i løbet af 60’erne havde maskinen fået succes over hele verden. Kenwood Chef produceres stadig den dag i dag.

Det tidsløse og prisvindende design på Kenwoods produkter betyder, at produktet ikke blot vil pynte, men også gøre køkkenarbejdet lettere i flere generationer.

I år 2000 blev Kenwood en del af DeLonghi-koncernen, som vi kender og elsker for espressomaskiner, elkedler mm.