Kenwood

1 produkter i alt

Kenwood er grundlagt i den engelske by Woking i 1947 af Kenneth Maynard Wood. I dag er Kenwood en af de førende producenter af køkkenmaskiner - herunder blendere, foodprocessorer, elkedler og brødristere. I 1962 flyttede Kenwood til Havant, hvor hovedkontoret stadig ligger i dag, og i 1989 blev den første fabrik i Kina åbnet, for at produktionen kunne følge med den store efterspørgsel.

Kenwood er grundlagt med kvalitet, innovation og design som fundamentet for virksomheden og produkterne. Kun de bedste produkter produceres efter “form follows function”-princippet - funktionen og designet hænger tæt sammen i et Kenwood produkt.

På verdensplan sælges der et Kenwood apparat hvert tredje sekund, og millioner af kokke verden over bruger Kenwoods produkter dagligt.

Det første Kenwood produkt hed A100 og var en revolutionerende brødrister, som blev opfundet af Kenneth og produceret i hans garage. Brødristeren var det første af sin slags, og kunne riste brødet på begge sider - på samme tid.

I 1950 lancerede Kenwood den første udgave af Kenwood Chef køkkenmaskinen, og i løbet af 60’erne havde maskinen fået succes over hele verden. Kenwood Chef produceres stadig den dag i dag.

Det tidsløse og prisvindende design på Kenwoods produkter betyder, at produktet ikke blot vil pynte, men også gøre køkkenarbejdet lettere i flere generationer.

I år 2000 blev Kenwood en del af DeLonghi-koncernen, som vi kender og elsker for espressomaskiner, elkedler mm.