ItalCaffè

ItalCaffè er autentisk italiensk kaffe, der ristes nær La Spezia i det nordlige Italien - her finder du et bredt udvalg af nogle helt utroligt lækre kaffeblends, som er særdeles velegnede til sort kaffe såvel som mælkedrikke.

57 produkter i alt

Italiensk prisvindende kaffe - ItalCaffè

ItalCaffè er et italiensk risteri med mange år på bagen og med base nær La Spezia i det nordlige Italien.

Kaffeblends fra ItalCaffè er ristet efter autentiske italienske traditioner, og de grønne bønner importeres fra kaffeplantager fra flere forskellige kontinenter i det kaffedyrkende bælte. Bønnerne ristes ved hjælp af avanceret udstyr og leveres i poser med en envejsventil, der sørger for, at gasserne ledes ud uden at luft ledes ind.

ItalCaffè leverer kaffebønner i topkvalitet med et mål om at opnå den helt rette smag, aroma, crema og body i alle kaffeblends. Dette er grundlaget for ægte italiensk kaffe, som er perfekt til espresso, kaffe og mælkedrikke som cappuccino og latte.

Rigtig Kaffe & ItalCaffè

Det brede sortiment består af kaffeblends i et bredt prisleje - prøv bl.a. nogle af bedstsælgerne Aroma Bar og Aroma Espresso, som begge er utroligt spændende, kraftige og fyldige espressokaffer! ItalCaffè er ligeledes kendte for sine prisvindende kaffeblends, som i 2010 og 2012 vandt guldmedaljer i International Coffee Tasting konkurrencen.

Hos Rigtig Kaffe er vi glade for, at byde ItalCaffè velkommen - vi er eneste officielle forhandler i Danmark og importerer selv direkte fra risteriet. Sortimentet dækker over hele kaffebønner, mixpakker, kaffekapsler og E.S.E pods - er du til autentisk italiensk kaffe, så er det her, du skal slå til.