Eva Solo

Eva Solo er prisvindende dansk design med mere end 100 år på bagen - her finder du vores udvalg af Eva Solos smukke, funktionelle og tidsløse produkter til borddækning, madlavning eller kaffebrygning.

2 produkter i alt

Dansk design til køkken & hjem - Eva Solo

Eva Solo er en dansk familievirksomhed med mere end 100 år på bagen, som i dag ledes af 4. generation af stifteren, Kai Rohde Fog.

I 1913 blev Eva Solo grundlagt, og siden da har firmaet leveret eksklusivt, klassisk boligtilbehør og køkkengrej i lækkert dansk design. Udgangspunktet for Eva Solos produkter er kombinationen af æstetik, funktionalitet og kvalitet - en kombination, der giver redskaber, der er en nydelse at se på og at anvende.

I 1952 slog Eva-mærket igennem takket være en brød- og pålægsmaskine, der efterfølgende er blevet en sand designklassiker - den første af mange. Med mere end 200 internationale designpriser er Eva Solo blevet et prisvindende og anerkendt mærke, som forhandles over hele verden.

Eva Solo har fire grundlæggende værdier: passion, integritet, nytænkning og købmandsskab, som danner fundamentet og ambitionen i virksomheden. Produkterne skal udtrykke personlighed, have karakter og være nytænkende indenfor form, funktion og materiale.

Eva Solo arbejder tæt sammen med førende designere og kunsthåndværkere, og har bl.a. arbejdet med designduoen Tools gennem mere end 15 år. Et samarbejde, der har spillet en afgørende rolle for serien og som stadig er en stor del af Eva Solo. 

I 70’erne designede danske Ole Palsby produkterne til Eva Trio serien, som den dag i dag, stadig skiller sig ud. Serien blev udviklet med filosofien om at udvikle den ultimative gryde- og pandeserie. Produkterne var banebrydende takket være den professionelle kvalitet, kombinationen af kobber, støbejern og aluminium og det markante formsprog.

Familievirksomheden er i dag ledet og ejet af Jan Engelbrecht, som er fjerde generation. Jans mor hedder Eva og det er hende, der i 1950 har lagt navn til virksomheden.

Eva Solos sortiment

Hos Rigtig Kaffe finder du et stort udvalg af Eva Solo' og Eva Trios lækre produkter - vi har alt fra udstyr til kaffebrygning, herunder kaffebryggere, elkedler, kopper og glas, samt et bredt udvalg af service og køkkenudstyr - se bl.a. den eksklusive Nordic Kitchen-serie i smuk nordisk-inspireret stil, hvor der arbejdes med rå keramik, rustfrit stål og egetræ.