Filtrering
Kategorier
Vis mere... Vis mindre
Pris
48 DKK 1999 DKK
Farve
Vis mere... Vis mindre
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Bloomingville - se hele sortimentet her

Bloomingville er lækkert dansk interiør og design i god kvalitet til fornuftige priser! Hos Rigtig Kaffe finder du et nøje udvalgt sortiment fra det danske designmærke, bl.a. barudstyr, smukt stentøj, kaffeborde og meget mere.

Vil du vide mere om Bloomingville? - Læs mere her.

Bloomingville

Dansk interiør & design - Bloomingville

Bloomingville er til dig, der er vild med lækkert, prisvenligt dansk design - her finder du køkkenudstyr, kaffeudstyr og barudstyr i lange baner!

Bloomingville er et dansk interiørmærke grundlagt i 2000 af Betina Stampe, der siden da har delt sin vision for kreativitet og konstant forandring i hjemmet.

I dag er Betinas mand, Simon Stampe, direktør i firmaet, der de seneste år har været i stor vækst, hvilket er årsagen til, at de i dag er en af de primære globale brands indenfor bolig. Missionen er stadig den samme som altid: at levere glade forandringer til hverdagens designere. 

I 2014 blev virksomheden en del af det amerikanske selskab Regent Holding.

Bloomingville strækker sig over 1000-vis af varenumre og skiftende kollektioner, men fælles for alt er det brede udvalg af moderne produkter i god kvalitet til fornuftige priser! Hvert år lanceres to hovedkollektion, fem ekspreskollektioner samt en julekollektion.

Hos Rigtig Kaffe finder du et bredt udvalg af Bloomingvilles lækre produkter, bl.a. service, kopper og glas, barudstyr, kaffeborde og køkkenudstyr i lange baner! Vi har nøje udvalgt vores Bloomingville sortiment og er glade for at præsentere det populære mærke.