Bloomingville

Bloomingville er lækkert dansk interiør og design i god kvalitet til fornuftige priser! Hos Rigtig Kaffe finder du et nøje udvalgt sortiment fra det danske designmærke, bl.a. barudstyr, smukt stentøj, kaffeborde og meget mere.

8 produkter i alt

Dansk interiør & design - Bloomingville

Bloomingville er til dig, der er vild med lækkert, prisvenligt dansk design - her finder du køkkenudstyr, kaffeudstyr og barudstyr i lange baner!

Bloomingville er et dansk interiørmærke grundlagt i 2000 af Betina Stampe, der siden da har delt sin vision for kreativitet og konstant forandring i hjemmet.

I dag er Betinas mand, Simon Stampe, direktør i firmaet, der de seneste år har været i stor vækst, hvilket er årsagen til, at de i dag er en af de primære globale brands indenfor bolig. Missionen er stadig den samme som altid: at levere glade forandringer til hverdagens designere. 

I 2014 blev virksomheden en del af det amerikanske selskab Regent Holding.

Bloomingville strækker sig over 1000-vis af varenumre og skiftende kollektioner, men fælles for alt er det brede udvalg af moderne produkter i god kvalitet til fornuftige priser! Hvert år lanceres to hovedkollektion, fem ekspreskollektioner samt en julekollektion.

Hos Rigtig Kaffe finder du et bredt udvalg af Bloomingvilles lækre produkter, bl.a. service, kopper og glas, barudstyr, kaffeborde og køkkenudstyr i lange baner! Vi har nøje udvalgt vores Bloomingville sortiment og er glade for at præsentere det populære mærke.