Videochat eller skriv med en rådgiver

Videochat direkte om din næste espressomaskine

Videochat eller skriv med os

Få videorådgivning til din næste espressomaskine

Tal direkte med en rådgiver man-fre fra. 10 til 12.
Du kan se os, men vi kan ikke se dig.

Videochat er åben man-fre fra kl. 10 til 12.

Der er pt. ingen videorådgivere tilgængelige. Du kan i stedet skrive med vores chatbot.

eller

Skriv med en sælger

Se om vores chatbot kan hjælpe dig - ellers viderestilles du til en af vores sælgere.

Blomsterbergs

Se det store udvalg af Mette Blomsterbergs serie af bageudstyr og køkkenudstyr til overkommelige priser. Blomsterbergs serie består af alt fra forme og udstikkere til gryder, pander og bestik samt et spændende udvalg af bøger.

27 produkter i alt

Praktisk og prisvenligt køkken- og bageudstyr - Blomsterbergs

Mette Blomsterberg er kendt fra tv, hvor hun, med sin baggrund som konditor, har imponeret med sine evner i bl.a. "Det søde liv" og "Den Store Bagedyst" i en lang årrække. Hun har fra år 1995-2011 drevet sin egen café og konditori i Ny Carlsberg Glyptotek, samtidig med at hun har udgivet et stort antal kage- og dessertbøger og optrådt på dessertudsendelser i tv'et. Se vores sortiment af Mette Blomsterbergs bøger her.

Blomsterbergs serie består af alt hvad hjertet begærer indenfor bageudstyr og køkkenudstyr, og hos Rigtig Kaffe finder du bl.a. det store udvalg af bageforme, udstikkere, sprøjtetyller og lignende. Se også den fantastiske serie af smukke gryder, bestik, skåle, fade og lignende til servering af kager, desserter og måltider.

Med bage- og køkkenudstyr fra Blomsterbergs får du kvalitetsudstyr til gode priser - alle produkter er nøje udvalgte, testet og udviklet af Mette Blomsterberg, der med høj faglig dygtighed og øje for æstetik ikke går på kompromis med sit udstyr. Blomsterbergs er til dig, der nyder at stå i køkkenet, hvadenten du bager eller laver mad!