Filtrering
Kategorier
Vis mere... Vis mindre
Pris
29 DKK 2999 DKK
Farve
Vis mere... Vis mindre
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag:09.00-17.00
Lørdag:10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Blomsterbergs - se hele sortimentet her

Se det store udvalg af Mette Blomsterbergs serie af bageudstyr og køkkenudstyr til overkommelige priser. Blomsterbergs serie består af alt fra forme og udstikkere til gryder, pander og bestik samt et spændende udvalg af bøger.

Vil du vide mere om Blomsterbergs ? - Læs mere her.
pr side
pr side

Blomsterbergs

Praktisk og prisvenligt køkken- og bageudstyr - Blomsterbergs

Mette Blomsterberg er kendt fra tv, hvor hun, med sin baggrund som konditor, har imponeret med sine evner i bl.a. "Det søde liv" og "Den Store Bagedyst" i en lang årrække. Hun har fra år 1995-2011 drevet sin egen café og konditori i Ny Carlsberg Glyptotek, samtidig med at hun har udgivet et stort antal kage- og dessertbøger og optrådt på dessertudsendelser i tv'et. Se vores sortiment af Mette Blomsterbergs bøger her.

Blomsterbergs serie består af alt hvad hjertet begærer indenfor bageudstyr og køkkenudstyr, og hos Rigtig Kaffe finder du bl.a. det store udvalg af bageforme, udstikkere, sprøjtetyller og lignende. Se også den fantastiske serie af smukke gryder, bestik, skåle, fade og lignende til servering af kager, desserter og måltider.

Med bage- og køkkenudstyr fra Blomsterbergs får du kvalitetsudstyr til gode priser - alle produkter er nøje udvalgte, testet og udviklet af Mette Blomsterberg, der med høj faglig dygtighed og øje for æstetik ikke går på kompromis med sit udstyr. Blomsterbergs er til dig, der nyder at stå i køkkenet, hvadenten du bager eller laver mad!