Filtrering
Kategorier
Vis mere... Vis mindre
Pris
59 DKK 600 DKK
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Chaplon - se hele sortimentet her

Chaplon te er økologisk luksus te med et bredt udvalg af smagsvarianter - hos Rigtig Kaffe finder du både teerne i dåser og som refill.

Vil du vide mere om Chaplon ? - Læs mere her.
pr side
pr side

Chaplon

Økologisk & bæredygtigt luksus te - Chaplon Te

Hos Rigtig Kaffe finder du et nøje udvalgt sortiment af Chaplons populære og lækre teer - vi har dem både i de smukke tedåser samt i refills i op til 700g - se hele udvalget af de populære og lækre teer her!

Chaplon elsker og dyrker god økologisk te fra Sri Lanka. De insisterer på at drive en etisk forsvarlig forretning, hvilket gøres ved kombinationen af at producere te af højeste kvalitet, samtidig med at skabe en bæredygtig udvikling på Sri Lanka. 

De rene og økologiske teer fra Chaplons plantager på Sri Lanka aromatiseres med tørrede blomster, frugter, urter og naturlige olier. Der høstes kun de fineste skud på tebuskene og de forarbejdes mindst muligt for at bevare naturens gode smag. Teerne forarbejdes desuden med respekt for både mennesker og naturens ressourcer. 

Chaplon te er mere end blot en varm drik og med dette brand på hylderne derhjemme, vil teerne blive præsenteret i smukke dåser og repræsentere både kærlighed til te, naturen og mennesker. 

Du kan købe dåser med forskellige smagsvarianter, hvor du efterfølgende har mulighed for at købe refills, således du ikke behøver at købe en ny dåse hver gang, du har tømt en.