Filtrering
Kategorier
Vis mere... Vis mindre
Pris
129 DKK 300 DKK
Farve
Vis mere... Vis mindre
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Kilner - se hele sortimentet her

Kilner er en engelsk virksomhed med et bredt udvalg af glasvarer af højeste kvalitet - se bl.a. de smarte saftdispensere og tilhørende glas i forskellige former, farver og størrelser.

Vil du vide mere om Kilner? - Læs mere her.

Kilner

Kvalitets glas og saftdispensere fra engelske Kilner

Kilner er et engelsk firma, der er grundlagt i 1842 af John Kilner med det formål at producere glasflasker og opbevaringskrukker. 

I slutningen af det 19. århundrede blev det originale Kilner-glas med den helt særlige, praktiske lukkemekanisme og det ikoniske design opfundet - kendt og elsket af mange gennem de seneste 175 år!

Fordelen ved Kilners klassiske og ikoniske opbevaringskrukker, er den smarte, tætsluttende lukkemekanisme, som sørger for at indholdet holdes friskt - perfekt til hjemmelavede marmelader, sylte og lignende.

Hos Rigtig Kaffe finder du et stort udvalg af Kilners eksklusive kvalitetsprodukter - se bl.a. de praktiske saftdispensere, som med sikkerhed vil være et hit i sommervarmen, til havefester, sommerfester, konfirmationer og lignende. Fyld saftdispenseren med vand, danskvand, saft eller punch og tilføj frugt og bær for syn- og smagens skyld.

Kilners produkter gennemgår strenge uafhængige kvalitetskontroller for at kunne dokumentere og holde deres høje standard. Bl.a. anvendes der robuste klips af rustfrist stål og lufttætte gummipakninger for at sikre, at indholdet i glassene kan holdes friskt længe. 

Hvadenten du er til ice tea, saft, lækre drinks og cocktails eller sylte, fermentering og lignende, så er Kilners produkter værd at kigge på.

Kilners glas produceres i England og der anvendes op til 35% genbrugsglas i produktionen. I dag anvendes Kilner produkter i restauranter, cafeer og lignende over hele UK og Irland, både til opbevaring og servering.