Kilner

Kilner er en engelsk virksomhed med et bredt udvalg af glasvarer af højeste kvalitet - se bl.a. de smarte saftdispensere og tilhørende glas i forskellige former, farver og størrelser.

2 produkter i alt

Kvalitets glas og saftdispensere fra engelske Kilner

Kilner er et engelsk firma, der er grundlagt i 1842 af John Kilner med det formål at producere glasflasker og opbevaringskrukker. 

I slutningen af det 19. århundrede blev det originale Kilner-glas med den helt særlige, praktiske lukkemekanisme og det ikoniske design opfundet - kendt og elsket af mange gennem de seneste 175 år!

Fordelen ved Kilners klassiske og ikoniske opbevaringskrukker, er den smarte, tætsluttende lukkemekanisme, som sørger for at indholdet holdes friskt - perfekt til hjemmelavede marmelader, sylte og lignende.

Hos Rigtig Kaffe finder du et stort udvalg af Kilners eksklusive kvalitetsprodukter - se bl.a. de praktiske saftdispensere, som med sikkerhed vil være et hit i sommervarmen, til havefester, sommerfester, konfirmationer og lignende. Fyld saftdispenseren med vand, danskvand, saft eller punch og tilføj frugt og bær for syn- og smagens skyld.

Kilners produkter gennemgår strenge uafhængige kvalitetskontroller for at kunne dokumentere og holde deres høje standard. Bl.a. anvendes der robuste klips af rustfrist stål og lufttætte gummipakninger for at sikre, at indholdet i glassene kan holdes friskt længe. 

Hvadenten du er til ice tea, saft, lækre drinks og cocktails eller sylte, fermentering og lignende, så er Kilners produkter værd at kigge på.

Kilners glas produceres i England og der anvendes op til 35% genbrugsglas i produktionen. I dag anvendes Kilner produkter i restauranter, cafeer og lignende over hele UK og Irland, både til opbevaring og servering.