Mill & Mortar

Mill & Mortar er i al sin enkelhed at fortælle de mange fantastiske historier om krydderierne og at give dig lysten og råvarerne til at krydre din mad og drikke. Krydderierne er bl.a. udviklet til at toppe din kaffe, te eller anden varm drik og give den et ekstra pift. Se vores udvalg af Mill & Mortar produkter her.

1 produkter i alt

Formålet med Mill & Mortar er i al sin enkelhed at fortælle de mange fantastiske historier om krydderierne og at give dig lysten og råvarerne til at krydre din mad og drikke. Krydderierne udvælges efter et princip, de kalder ‘Product of Origin’, og det indebærer, at de går efter:

  1. Krydderier af årets høst, der ligner, dufter og smager, som da de blev høstet
  2. Krydderier med en oprindelse. De ved hvornår og hvordan de er dyrket og høstet. Og de ved, at det er sket på en måde, så jordens ressourcer ikke udpines til skade for mennesker, dyr eller andre økosystemer
  3. Unikke produkter, der kan fortælle en historie om mennesker, der arbejder for at skabe noget unikt.

De mener også, at kvalitet er, at forbrugeren bliver vejledt i og inspireret til at bruge råvarerne og at produktet passer til vores livsstil i sit udtryk og ser godt ud på køkkenhylden.

Mill & Mortar blev etableret 1. februar 2008 efter at have været i støbeskeen i et halvt års tid. Bag Mill & Mortar står Iben Büchert, som tidligere har arbejdet i konsulentbranchen, men har nu gjort sin hobby og interesse for mad og fødevarekoncepter til sin levevej.