DeLonghi

Delonghi er grundlagt i 1902 og udvikler i dag elektriske køkkenartikler, herunder espressomaskiner og espresskander samt kaffekværne, elkedler og meget mere. Se hele vores udvalg af Delonghi her.

13 produkter i alt

Italiensk design og kvalitet - Delonghi

Med mere end 100 år på bagen, er Delonghi en solid og anerkendt italiensk producent, der er kendte for sine smukke og brugervenlige produkter til køkkenet.

Delonghi har til huse i espressoens hjemland Italien, hvor de verdenskendte maskiner bliver produceret. Firmaet har en lang tradition for at udvikle kaffe- og espressomaskiner, og alle maskiner er skabt til at få et optimalt udbytte af kaffens bedste egenskaber lige fra de ristede bønner til kaffen i koppen.

Maskinerne bliver samlet i hånden, og kommer igennem flere forskellige tests, inden de afgår fra fabrikken, derfor kan du også opleve at finde kafferester i maskinen hvis du vælger en Delonghi maskine.

Delonghi karakteriseres af funktionalisme, design og teknik. Der bliver ikke gået på kompromis med noget, og Delonghi laver maskiner som er designrigtige, brugervenlige, moderne, højteknologiske og holdbare.