Hvorfor skal du vælge en Jura erhvervskaffemaskine til din virksomhed?

Vi har listet en lang række grunde til, hvorfor Jura er det eneste rigtig valg indenfor espressomaskiner til virksomheder.

Juras professionelle espressomaskiner til virksomheder kan brygge fra 10 og op til 200 kopper om dagen, hvilket betyder, at de henvender sig til både store og små virksomheder - fra saloner, butikker, værksteder og kontorer til kantiner, mødelokaler og lignende.

Med en Jura espressomaskine er du sikret den bedste schweiziske kvalitet og et bredt udvalg af både kaffe- og mælkedrikke, som kan tilpasses præcist som man ønsker det ved hjælp af den brugervenlige og intuitive menu.

En Jura espressomaskine er utroligt nem at betjene og guider dig igennem alle forløb - fra kaffebrygning til rengøring. Takket være de indbyggede rengøringsprogrammer, skal du blot sætte maskinen i gang, hvorefter den klarer resten - både når det gælder afkalkning og rengøring samt det hygiejniske mælkerengøringsprogram.

10 grunde til at vælge en Jura espressomaskine til din virksomhed

Læs hvorfor, vi anbefaler dig at vælge en Jura espressomaskine til din virksomhed.

1. Jura fuldautomatiske espressomaskiner til erhverv benytter termoblok

Det har den fordel at maskinen er hurtig klar til brygning (ca. 45 sek. alt efter model).

2. Bruger kun ca. 30-40W i timen

Maskiner som benytter kedel, bruger langt mere strøm og har en meget længere opvarmningstid.

3. Jura espressomaskiner er meget nemme at installere og sætte op

Her er brugervenlighed i højsæde.

4. Juras maskiner er yderst nemme at betjene og rengøre

Displayet på maskinen fortæller dig hvad du skal gøre og hvornår du skal gøre det. Ydermere kan du indstille de pre-programmerede kaffevalg - lige som du vil have dem. (f.eks mængden af mælk, skum, styrke osv.)

5. Bryg en hel kande kaffe af gangen

Udvalgte modeller kan brygge en hel kande kaffe ad gangen, hvilket er perfekt til store møder, hvor tiden ikke er der til at lave én kop af gangen.

6. Brygger kaffen hurtigere end sine nærmeste konkurrenter

Juras espressomaskiner brygger lynhurtigt 1-2 kopper sort kaffe ad gangen - eksempelvis tager det blot 53 sekunder for en Jura Giga X8 at brygge 2 kopper espresso.

7. Jura er en af de billigste modeller på markedet, til det antal kopper den yder

Hvor man vel og mærke kan bruge hele bønner og frisk mælk.

8. Brygger kaffe med høj smagsoplevelse og perfekt crema

JURA GIGA X8c har 2 varmelegemer og 2 pumper hvilket gør det muligt at lave ”bypass”. Maskinen kan derved køre vand udenom bryggeenheden, samtidigt med at der brygges kaffe eller espresso (derved opnås højere hastighed, samtidigt med, at ikke alt vand kommer i berøring med kaffen, hvilket giver en bedre smag).

9. Jura espressomaskiner til erhverv findes i mange forskellige prisklasse

Dette hænger også sammen med det antal kopper, som maskinen kan producere om dagen. Dette kan du se under tekniske specifikationer ved den enkelte maskine. Husk - én medarbejder drikker i gennemsnit 3 kopper kaffe om dagen. Hvis du har et kontor med 30 medarbejder, skal maskinen have en daglig bryggekapacitet på min. 90 kopper om dagen.

10. Jura er et billigere valg i længden end f. eks kapselmaskiner

En kapsel, og derved en kop kaffe, koster typisk 2-4 kr. Hvis din virksomhed består af 30 mand, så bliver kapseludgiften alene over 7000 kr om måneden.

Jura espressomaskiner kan anvende malet kaffe og hele bønner (7g kaffe til én kop). Vi anbefaler altid hele bønner da det typisk giver en bedre smagsoplevelse.

Juras kaffemaskiner til erhverv

Juras sortiment breder sig over tre forskellige serier, GIGA X-serien, X-serien og WE-serien, og hver serie er designet med hver sit formål og bryggekapacitet. Herunder ser du alle de aktuelle modeller af Juras erhvervs kaffemaskiner - til alt fra små til store virksomheder.

Jura Giga X-serien

Når kun det bedste er godt nok

Giga X-serien er kraftfulde maskiner med op til to indbyggede kværne og bønnebeholdere samt to pumper og vandsystemer. Maskinerne i denne serie kan brygge op til 200 kopper kaffe om dagen.

Jura X-serien

Robuste maskiner til kontorer mm.

X-serien er en stilfuld, praktisk og pålidelig serie, der henvender sig til kontorer, kantiner og “self-service”-områder. Maskinerne i denne serie kan brygge op til 80 kopper kaffe om dagen.

Jura WE-serien

Workplace Environment - til kaffeelskere i mindre virksomheder

WE-serien er en “plug & enjoy”-maskine, der gør det let at brygge en dejlig kop kaffe - med og uden mælk. Maskinerne i denne serie kan brygge op til 30 kopper kaffe om dagen og henvender sig fx til kontorer, saloner og lignende.