Alessi 870 Shaker 0,5 L Blank Billigst på PriceRunner

Fra Alessi

Alessi 870 Shaker 0,5 L Blank

Leveringstid 6-10 hverdage
Gratis levering på dette produkt


1.000,00 DKK

Alessi 870 cocktail shakeren er en elegant og klassisk shaker med et twist. Shakeren er udført i blankpoleret rustfrit stål og har en kapacitet på 0,5 liter.


Produktbeskrivelse

Alessi 870 cocktail shakeren er en elegant og klassisk shaker med et twist. Shakeren er udført i blankpoleret rustfrit stål og har en kapacitet på 0,5 liter.

870 shakeren er en af de første Alessi produkter, som er designet af eksterne designere, og i dag er den at finde i barer over hele verden! Dette er det bedstsælgende produkt i hele Alessis barsektion med mere end 1 million solgte eksemplarer!

Alessi 870 cocktail shakeren er designet i 1957 af Luigi Massoni og Carlo Mazzeri, som fra slut 50’erne og frem til starten af 70’erne designede produkter for Alessi, som primært var tiltænkt hotelbranchen.

Denne elegante shaker er lige så smuk, som den er funktionel, og dette er også grunden til, den er godkendt af Italian Association of Barmen and Supporters.

Shakeren består af tre dele; krop, låg og si. Et mesterværk i sig selv, som vil klæde enhver bar - både hjemmebaren og den professionelle!

Kapacitet 0,5 L
Materiale Rustfrit stål
Højde 20 cm
Alessi
Alessi
Danmarks største udvalg af Alessi! Alessi er italiensk design, når det er allerbedst! Firmaet er grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi, og startede som et lille værksted, der fokuserede på at producere service af messing, nikkel og sølv. I dag er firmaet drevet af 3. generation af Alessi-familien og der skabes stadig unikke designklassikere, som er kendt og elsket verden over.

Se flere produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi 870 Shaker 0,5 L Blank

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse