Videochat eller skriv med en rådgiver

Videochat direkte om din næste espressomaskine

Videochat eller skriv med os

Få videorådgivning til din næste espressomaskine

Tal direkte med en rådgiver man-fre fra. 10 til 12.
Du kan se os, men vi kan ikke se dig.

Videochat er åben man-fre fra kl. 10 til 12.

Der er pt. ingen videorådgivere tilgængelige. Du kan i stedet skrive med vores chatbot.

eller

Skriv med en sælger

Se om vores chatbot kan hjælpe dig - ellers viderestilles du til en af vores sælgere.

Mepal

Mepal er funktionalitet og innovation, når det er bedst. Her kan du se hele vores udvalg af Mepals elegante, stilsikre og utroligt praktiske opbevaringsbokse, skåle mm. fra bl.a. Cirqula og Modula serierne.

76 produkter i alt

Køkkenudstyr efter stolte traditioner - Mepal opbevaringsbokse & skåle

Mepal har siden 1950 designet og produceret funktionelle plastikprodukter til tilberedning og opbevaring af mad, tørvarer og lignende - smukke, praktiske og nyttige produkter, der findes i utallige danske husstande.

Med sit stilsikre, funktionelle og tidløse design er Mepals produkter klassikere, der holder i årevis og som gør organisering af køkkenet nemt og overskueligt. Designet er inspireret af den tyske Bauhaus-tradition, hvor funktionalitet og enkelthed var i højsæde - fælles for alle Mepals produkter er holdbarhed og bæredygtighed.

Brug de mange forskellige opbevaringsbøtter og skåle til eksempelvis rester fra aftensmaden, til grøntsager, mel, pasta, nødder og lignende, så køkkenskufferne altid er lette at overskue. Med de transparente låg, er det hurtigt at danne sig et overblik over, hvad hver bøtte og skål indeholder.

Fælles for alle Mepals opbevaringsbokse og skåle er, at de findes i mange forskellige størrelser og former, så man altid har en boks eller skål, der kan bruges, hvad enten det er til en lille madpakke eller til store mængder.

Mepals sortiment spænder over flere forskellige serier, bl.a. de populære Cirqula-skåleEllipse-bægrene til salater, yoghurt og lignende samt de praktiske Modula opbevaringsbokse