Filtrering
Kaffetype
Vis mere... Vis mindre
Kaffestyrke
Vis mere... Vis mindre
Pris
49 DKK 5600 DKK
Arabica
75 % 100 %
Noter
Vis mere... Vis mindre
Oprindelse
Vis mere... Vis mindre
EU Økologi mærket
Vis mere... Vis mindre
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Le Piantagioni Del Caffè - se hele sortimentet her

Autentisk italiensk kaffe fra passionerede kaffeentusiaster - kaffen fra Le Piantagioni er i en klasse for sig med sine nøje udvalgte bønner fra respekterede kaffeplantager. Rigtig Kaffe er eneste danske importør af Le Piantagioni og du kan se hele udvalget her.

Vil du vide mere om Le Piantagioni Del Caffè? - Læs mere her.
pr side
pr side

Le Piantagioni Del Caffè

Autentisk italiensk speciality kaffe - Le Piantagioni

Le Piantagioni er et italiensk kafferisteri, som er grundlagt i 1994 og som siden 2005 har været en del af risteriet Arcaffe. Her får man noget af det absolut ypperste indenfor kaffeverdenen - skabt af kaffeentusiaster, der absolut ikke går på kompromis med kvaliteten.

Bag Le Piantagioni finder man en passion for kaffe, samt en stræben og et løfte om at opnå den højeste kvalitet indenfor kaffe- og espressobønner.

Kaffen fra Le Piantagioni er estate kaffe, hvilket betyder, at hver bønnetype kan spores helt tilbage til hvilket land, hvilket område og hvilken farm, kaffen er fra - en sporbarhed, som man sætter stor ære i!

Hver farm er nøje udvalgt, så høsten og forarbejdningen af kaffebønnerne kan kontrolleres. Dette er Le Piantagionis garanti for topkvalitet, da ikke blot placeringen af farmen, jorden og klimaet spiller en rolle for kaffen, men også høstningen, forarbejdningen og ristningen. Inspirationen hertil kommer fra vinens verden, hvor man har indført Doc-begrebet, for at bevise brugen af de korrekte råvarer, og ikke mindst at behandlingen af råvarerne er korrekte.

Hvert Le Piantagioni blend har sin helt egen unikke karakteristika og på det farvede label fremgår der tydeligt hvilke bønner, der er brugt til blenden og hvor bønnerne stammer fra.

Le Piantagioni fås primært i hele bønner, men fås som formalet kaffe. Se desuden vores mange kaffepakker, hvor du kan få pakker med forskellige varianter eller samme variant i 3kg, 6kg og 24kg.

Hvor kommer kaffen fra