Le Piantagioni Del Caffè

46 produkter i alt

Autentisk italiensk speciality kaffe - Le Piantagioni

Le Piantagioni er et italiensk kafferisteri, som er grundlagt i 1994 og som siden 2005 har været en del af risteriet Arcaffe. Her får man noget af det absolut ypperste indenfor kaffeverdenen - skabt af kaffeentusiaster, der absolut ikke går på kompromis med kvaliteten.

Bag Le Piantagioni finder man en passion for kaffe, samt en stræben og et løfte om at opnå den højeste kvalitet indenfor kaffe- og espressobønner.

Kaffen fra Le Piantagioni er estate kaffe, hvilket betyder, at hver bønnetype kan spores helt tilbage til hvilket land, hvilket område og hvilken farm, kaffen er fra - en sporbarhed, som man sætter stor ære i. 

Hver farm er nøje udvalgt, så høsten og forarbejdningen af kaffebønnerne kan kontrolleres. Dette er Le Piantagionis garanti for topkvalitet, da ikke blot placeringen af farmen, jorden og klimaet spiller en rolle for kaffen, men også høstningen, forarbejdningen og ristningen.
Inspirationen hertil kommer fra vinens verden, hvor man har indført Doc-begrebet, for at bevise brugen af de korrekte råvarer, og ikke mindst at behandlingen af råvarerne er korrekte.

Hvert Le Piantagioni blend har sin helt egen unikke karakteristika og på det farvede label fremgår der tydeligt hvilke bønner, der er brugt til blenden og hvor bønnerne stammer fra.

Le Piantagioni fås primært i hele bønner, men fås som formalet kaffe. Se desuden vores mange kaffepakker, hvor du kan få pakker med forskellige varianter eller samme variant i 3kg, 6kg og 24kg.

Hvor kommer kaffen fra