Videochat eller skriv med en rådgiver

Videochat direkte om din næste espressomaskine

Videochat eller skriv med os

Få videorådgivning til din næste espressomaskine

Tal direkte med en rådgiver man-fre fra. 10 til 12.
Du kan se os, men vi kan ikke se dig.

Videochat er åben man-fre fra kl. 10 til 12.

Der er pt. ingen videorådgivere tilgængelige. Du kan i stedet skrive med vores chatbot.

eller

Skriv med en sælger

Se om vores chatbot kan hjælpe dig - ellers viderestilles du til en af vores sælgere.

Opskrift på lækker konfekt med chokolade, marcipan og espresso!

10/12 2021 : Opskrifter
Opskrift på lækker konfekt med chokolade, marcipan og espresso!

Lækker konfekt med espresso, der vil skabe glæde!

I den skønne juletid skal der konfekt på bordet. Her får du en dejlig opskrift på konfekt med de klassiske ingredienser chokolade og marcipan hertil krydret med espresso. Velbekomme!

Konfekt med chokolade, marcipan og espresso

Til ca. 6-8 personer.

Ingredienser:

  • 200 g mørk chokolade 70%
  • 100 g blød nougat
  • ½ dl stærk kaffe (gerne espresso) (prøv Rigtig Kaffe Super Crema)
  • 1 spsk amaretto (italiensk mandellikør)
  • 100 g ren rå marcipan
  • Evt. ristede mandler og hakkede kaffebønner som pynt

Fremgangsmåde:

  • Skær chokolade og nougat i små stykker, og smelt dem sammen med den varme kaffe. Rør amaretto i.
  • Skær marcipan i terninger, ca. 1 cm, og bland dem i chokolademassen.
  • Beklæd en lille firkantet form, ca. 10 x 20 cm, med film eller en opklippet frysepose.
  • Fyld den med chokolademassen og stil formen tildækket i køleskabet.
  • Pynt med mandler og/eller bønner og skær den stivnede chokoladekonfekt i snitter.

Log ind for at give en anmeldelse

Del dette indlæg