Videochat eller skriv med en rådgiver

Videochat direkte om din næste espressomaskine

Videochat eller skriv med os

Få videorådgivning til din næste espressomaskine

Tal direkte med en rådgiver man-fre fra. 10 til 12.
Du kan se os, men vi kan ikke se dig.

Videochat er åben man-fre fra kl. 10 til 12.

Der er pt. ingen videorådgivere tilgængelige. Du kan i stedet skrive med vores chatbot.

eller

Skriv med en sælger

Se om vores chatbot kan hjælpe dig - ellers viderestilles du til en af vores sælgere.

Opskrift på de populære macarons med kaffe og chokoladeganache

10/12 2021 : Opskrifter
Opskrift på de populære macarons med kaffe og chokoladeganache

Skønne macarons med kaffe og chokoladeganache

Er du vild med macarons, så skal du prøve denne opskrift med kaffe og chokoladeganache. De smager helt fantastisk med deres seje bid og fantastiske smag af kaffe og chokolade! 

Macarons med kaffe og chokoladeganache

Ca. 25 stk.

Ingredienser:

Macarons

  • 300 g flormelis
  • 100 g mandelmel (eller 100 g fint blendede mandler)
  • 25 g kaffegrums 
  • 120 g æggehvider (stuetemperatur)
  • 30 g sukker

Chokoladeganache

Fremgangsmåde:

Macarons

  • Pisk æggehviderne luftige og pisk derefter sukker i, til du har en stiv marengs.
  • Si flormelis og kaffegrums og vend forsigtigt med mandelmel.
  • Brug en dejskraber til at vende det forsigtigt i de luftige æggehvider
  • Kom din marengs i en sprøjtepose med en lille, rund tyl i og sprøjt ca. 50-60 runde cirkler ud på en bageplade med bagepapir. De skal være ca. 3 cm i diameter.
  • Bank pladen ned i køkkenbordet et par gange for at fjerne eventuelle luftbobler, og lad dem så hvile i 30 minutter på køkkenbordet.
  • Bag dem ved 160 grader over-undervarme i ca. 16-17 minutter.
  • Lad dem køle et par minutter på bagepladen og kom dem derefter, forsigtigt med en palet, over på en rist for at afkøle helt.

Chokoladeganache

  • Lav chokoladeganache ved at varme fløde og kaffe op til lige før kogepunktet.
  • Hak chokoladen fint, hæld den varme kaffefløde over og rør rundt til du har en flydende chokoladesauce. Smag til med et nip salt.
  • Lad chokoladeganachen sætte sig på køl i 30-60 minutter.
  • Pisk herefter ganachen luftig – bare 10-20 sekunder.
  • Kom ganachen i en sprøjtepose med tyl i og sprøjt ganache ud på hver anden macaron.
  • Kom de resterende macarons (uden ganache på) ovenpå og tryk dem forsigtigt sammen. 
  • Opbevar dem i en luftæt boks på køl.

 

Log ind for at give en anmeldelse

Del dette indlæg