• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Information

Tilmeld dig vores nyhedsmail!

Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Hos Rigtig Kaffe kan du betale med MobilePay

Kaffekværn - Få mest mulig ud af dine bønner

Der er, og har altid være meget snak om, at kaffebønner mister størstedelen af sin smag og aroma inden for de første par dage efter posen er åbnet.

På grund af at kaffebønnerne mister så meget aroma så hurtigt er det ekstra vigtigt, at bønnerne købes hele, således de er friskkværnede når du skal bruge dem. Når du kværner bønnerne lige før brug, vil du opleve at de beholder langt største delen af aromaen, og giver en helt anderledes frisk oplevelse.

Uanset om du bruger din kaffekværn til at kværne bønner til espresso, stempelkande eller filtermaskine, er det ekstremt vigtigt at du kværne i den rette grovhed. Bliver bønnerne malet for fint til stempelkanden, vil du opleve at kaffen bliver grumset. Bliver bønnerne kværnet for groft til espressomaskine, løber vandet for hurtigt igennem, og derved opnår du ikke den rette smag.

Uanset hvad du kværner til, er det vigtigt at du eksperimentere indtil du har fundet den helt rette grovhed til din bryggeform og smagsløg.

Kaffekværn

En kaffekværn der er udstyret med en kniv, er som hovedregel den billige løsning, hvor kaffemøllen har en stålkniv der skærer den mængde bønner der er i kammeret, lidt i stil med den kniv du kender fra en blender.

En traditionel stålkværn gør derimod kaffekværnen i stand til, selv at tage den mængde bønner der skal kværnes, således de bliver kværnet jævnt igennem stålkværnen. På denne type kaffekværn er der som hovedregel et kammer som kan indeholde hele bønner, og så en skuffe eller et udtag hvor de kværnede bønner kommer ud.

En kaffekværn udstyret med en traditionel stålkværn giver både den mest præcise maling, og langt de fleste indstillingsmuligheder.