Spar 17%
Fellow Ode Brew Kaffekværn Mat Sort Billigst på PriceRunner

Fra Fellow

Fellow Ode Brew Elektrisk Kaffekværn Mat Sort

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt


2.196,00 DKK

2.649,00 DKK

Spar 453,00 DKK

Fellow Ode Brew kaffekværn er den populære og i høj grad omtalte og anmelderroste kaffekværn, som er designet i en elegant størrelse og giver dig kvalitet for pengene.

Denne model er en opdateret version, som kværner 100 microns finere end 1.0 versionen.


Produktbeskrivelse

Fellow Ode Brew kaffekværn er den populære og i høj grad omtalte og anmelderroste kaffekværn, som er designet i en elegant størrelse og giver dig kvalitet for pengene. Denne model er en opdateret version, som kværner 100 microns finere end 1.0 versionen.

Fellow Ode er en fantastisk kværn med et lavt lydniveau, en stor nøjagtighed samt god brugervenlighed. Kværnen har 31 formalings indstillinger, så du får en utroligt præcis formaling, hvilket giver dig mulighed for at indstille kværnen til lige præcis den bryggemetode, du ønsker at bruge. Kværnen er dermed velegnet til aeropress, stempelkande, filterbryg, pour over, koldbryg, Fellow prismo m.m. 

Kværnen har en enkeltdosisindlæsning, hvor bønnebeholderen har en kapacitet på 80g hele kaffebønner og motoren på kværnen er med PID-feedbackkontrol.

Som en ekstra feature er låget udstyret med en guide over anbefalet kværnindstilling, alt efter hvilken bryggemetode du vil anvende. På denne måde kommer du nemt og hurtigt igang med kværnen, hvor du selv kan justere kværnindstillingerne finere eller grovere, alt efter hvad der passer bedst til din smag og den bryggemetode du vælger at kværne til.

Fellow Ode har en tænd/sluk knap på fronten af kværnen, og den fungerer ved, at du fylder bønnebeholderen op med den ønskede dosis kaffebønner, efterfølgende trykker du på tænd/sluk knappen og her vil kaffekværnen male bønnerne indtil, der ikke er flere tilbage. Herefter vil den automatisk slukke igen. 

Som en ekstra smart feature har Fellow sørget for, at dit formalede kaffe ender sikkert i beholderen under kværnen ved at tilføje en magnet under bunden af bægeret, så det altid står præcist under udløbet af kværnen. Magneten sikrer, at beholderen sidder fast og er nem at arbejde med. Beholderen er desuden udstyret med designede kanter, således du kan hælde din formalet kaffe præcist ud og få et godt flow. 

Fellow Ode har desuden en knap i siden af kværnen, som trykkes ned et par gange, når du har kværnet dine bønner. Dette sikrer, at du får de sidste kafferester med ned i beholderen. 

Med Fellow Ode kværnen får du en kvalitetsrig, nøjagtig og brugervenlig kværn, som gør et fremragende arbejde i at formale dine kaffebønner til din daglige kaffe. Med sin vægt på 7 kg står den stabilt på bordet og er en fryd for øjet.

Et godt tip, hvis du oplever, at kaffen bliver statisk: tilføj 1-2 dråber vand ned til dine bønner, inden du kværner dem. Dette mindsker det statiske og gør den formalet kaffe nemmere at arbejde med. 

Brugermanualen er på engelsk. 

Anbefalet kværnindstillinger

1-2: Fellow Prismo

2-3: Cupping

1-4: AeroPress

2-5: Pour-Over

4-6: Filterkaffe

6-10: Stempelkaffe

9-11: Koldbryg

fellowode11.jpg

Bønnebeholder 80 g
Kværnintervaller 31 indstillinger
Materiale krop Aluminium
Materiale bønnebeholder Plastik
Produktionskapacitet 3,5 gram/sek
Autosluk Ja
Farve Mat
Farve Sort
Kværnblade, størrelse 64 mm
Kværnblade, type Flade
Kværnblade, materiale Stål
Velegnet til Aeropress, pour over, stempelkande, filterbryg, koldbryg
Strømforbrug (Effekt) 140 W
Bredde 10,5 cm
Højde 24,1 cm
Dybde 23,9 cm
Vægt 4,5 kg
Fellow
Fellow
Fellow har gennem tiden produceret mange skønne produkter indenfor kaffeverdenen. Helt særligt er deres kaffekværn Fellow Ode Brew, som udover dens lave lydniveau og brugervenlighed, kværner bønnerne med stor nøjagtighed. Se alle vores produkter fra Fellow her.

Se flere produkter fra Fellow

3 anmeldelser af Fellow Ode Brew Elektrisk Kaffekværn Mat Sort

5 stjerner

(3 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (3)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
29/11 2021
Verificeret køber

Fantastik kværn

Lækkert design og lækkert produkt

Stjerner
15/11 2021
Verificeret køber

Stilrent og lækkert produkt

Virkelig smuk og innovativ kaffekværn - der er kræset for detaljerne og den er smuk at se på!

Stjerner
14/11 2021
Verificeret køber

Stilrent og lækkert produkt

Virkelig smuk og innovativ kaffekværn - der er kræset for detaljerne og den er smuk at se på!