Hvad kan vi hjælpe dig med?
Hvad betyder semiautomatisk?
En semiautomatisk espressomaskine kaldes også for en manuel espressomaskine, hvor du selv har fuld kontrol over hele kaffebrygningen. Du investerer i et håndværk og hele oplevelsen i arbejdet med at brygge kaffe. Det kan lyde omstændigt, men når først man forstår princippet og teknikken, så er det faktisk ganske let. Resultatet er samtidig i en klasse helt for sig selv med det primære fokus at få den mest optimale aroma og crema.
Du kan fordybe dig i processen helt fra kværning af kaffebønner til steaming af mælkeskum. Kaffebrygningen på en semiautomatisk espressomaskine sker ved, at du hælder fintmalet kaffe i dit portafilter, hvorefter du stamper kaffen med en tamper. Her sikrer du, at vandet får den rette gennemløbstid (ca. 20-25 sekunder) gennem kaffen. Herefter kan du selv skabe cremet mælkeskum ved hjælp af steameren på maskinen. Tilbehør til en semiautomatisk espressomaskine er en espressokværn, tamper, mælkekande og evt. et termometer, tamperstation og måtte.