Delonghi Plejeprodukter

Her finder du alt pleje til din espressomaskine fra DeLonghi. Det er vigtigt at passe godt på sdin espressomaskine, så du kan have den i mange år og nyde god kaffe hver dag.

Produkter
There are 23 products.

23 produkter i alt

Delonghi plejeprodukter

Når du investere mange penge i en espressomaskine fra Delonghi, eller ethvert andet mærke, så brug altid plejeprodukter beregnet til det pågældende mærke. Se bla. vores DeLonghi Plejepakke som indeholder alt hvad du har brug for.

Espressomaskiner er komplicerede maskiner som kræver din opmærksomhed, hvis en espressomaskine skal kunne holde længe, så er det nødvendigt med de rigtige plejeprodukter. Brug aldrig andre afkalkningsmidler, da du kan risikere at ødelægge maskinen.

DeLonghi afkalkning

Økologisk afkalkningsmiddel til Delonghi espressomaskinerne. På grund af det meget hårde og kalk fyldige vand vi har i Danmark anbefaler vi at man minimum afkalker en gang i måneden.

Dette afkalkningsvæske kan anvendes til alle Delonghi maskiner.

DeLonghi kalkfilter

Har du en Delonghi Intensa maskine, kan du installere de specielle DeLonghi vandfiltre, som sikre at vandet er friskt når der skal brygges. Derved undgår du en eventuel bismag i din espresso. Filtret er nemt at installere og udskifter, du skal blot huske at indstille maskinen til at kører med vandfilter.

Kan benyttes til Delonghi Intensa (ECAM) modellerne og BCO420/421 og BCO410/411.

Kalkfilter_1.jpg