Videochat eller skriv med en rådgiver

Videochat direkte om din næste espressomaskine

Videochat eller skriv med os

Få videorådgivning til din næste espressomaskine

Tal direkte med en rådgiver man-fre fra. 10 til 12.
Du kan se os, men vi kan ikke se dig.

Videochat er åben man-fre fra kl. 10 til 12.

Der er pt. ingen videorådgivere tilgængelige. Du kan i stedet skrive med vores chatbot.

eller

Skriv med en sælger

Se om vores chatbot kan hjælpe dig - ellers viderestilles du til en af vores sælgere.

Ref: 12U-17345

- EAN: 032622025789

Spar 41%
Luigi Bormioli Birrateque Ølglas Sæt

Fra Luigi Bormioli

Luigi Bormioli Birrateque Ølglas Sæt

Leveringstid 1-2 hverdage

399,95 DKK

679,95 DKK

Spar 280,00 DKK

Luigi Bormioli Birrateque sættet består af 3 forskellige ølglas x 2, som er den perfekte pakke til alle øl-entusiaster, der er passionerede omkring øl. Dette skyldes, at hvert enkelt glas i pakken er designet til en specialøl. 

Produktbeskrivelse

Luigi Bormioli Birrateque sættet består af 3 forskellige ølglas x 2, som er den perfekte pakke til alle øl-entusiaster, der er passionerede omkring øl. Dette skyldes, at hvert enkelt glas i pakken er designet til en specialøl. 

I pakken får du 2 x tester, som er glas med stilk til sensorisk analyse af alle specialøl. Glasset er designet i en let og elegant stil, som samler skummet i et fint og kompakt lag - samtidig med at glasset forbedrer enhver specialøl specifikke aromaer. 

Du får 2 x ale, som med sin tilspidsede og lette form kombinerer kunstnerisk harmoni og teknisk præcision. Designet gør glasset til en "universalnøgle", mens formen og størrelsen på stilken, gør glasset nemt at håndtere. Glasset giver alle IPA og Ale-øl et smukt skum og bringer humle og de citrusagtige aromaer frem. 

Slutteligt får du 2 x hvede, som med sin brede og afrundede form gør glasset perfekt til ølsmagning i moderne omgivelser med afslappet elegance. Glassets indadbøjede kant giver den specielle hvedeøls-aroma en forstærket duft, så du kan nyde alle øllen gode aspekter. 

Birrateque-serien består af unikt, hightech glasdesign, der passer til specialøllens unikke smag og aromaprofil. Ølglassene har desuden Foam Control System, som betyder, at glassene har en gravering i bunden, som opretholder en konstant strøm af bobler, som bevarer skummet på toppen. 

Sættet er udført af det utroligt holdbare og modstandsdygtige SON.hyx krystalinglas, som er fuldstændigt transparent og fri for bly. Luigi Bormiolis glas er kendt for sin styrke og holdbarhed overfor stød og vrid - fx giver de 25 års garanti på skår og misfarvning.

Tekniske specifikationer

Størrelse 78 cl
Størrelse 42 cl
Størrelse 54 cl
Farve Gennemsigtig
Materiale SON.hyx® krystalinglas

0 anmeldelser af Luigi Bormioli Birrateque Ølglas Sæt

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse