Spar 44%
Arcaffe Margo 6 kg Billigst på PriceRunner

Fra Arcaffe

Arcaffe Margo 6kg Hele kaffebønner

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt


999,95 DKK

1.799,70 DKK

Spar 799,75 DKK

Margo er en afbalanceret kaffebønne, som umiddelbart har en kontant smag, men hurtigt viser sig at være både blød og cremet, med små hints af chokolade.

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Mørk

Dette er hele kaffebønner


Pakkeindhold i dette produkt

 • Se produkt Vare info

  Margo er en raffineret og intens kaffebønne, som ved første bekendtskab virker konstant i sin smag, men som ved nærmere eftertanke både er blød og cremet i sin smag, med små hints af chokolade. En kraftfuld men absolut ikke bitter oplevelse.

  Margo blandingen er 50% Arabica tilsat 50% Robusta af aller højeste klasse. Det giver smagen en unik og spændende sammensætning, men Robustaen er virkelig med til at give en lækker mørk crema på toppen. Et virkelig godt bud på den perfekte bønne til cappuccinl, latte m.fl.

  Vi anbefaler Arcaffe Margo til dig der gerne vil have en kraftig kaffe, eller til dig der vil have en lækker spændende cappuccino eller latte.

  Køb også Arcaffe Margo 6 kg.

   

  6 x

  Ref: 25B-A648

  6 anmeldelser 

  Spændende sammensat kaffeblanding, som giver en kraftig kop kaffe med masser smag og små...

  Kaffestyrke Mørk
  Udvid tekst

Produktbeskrivelse

Margo er en afbalanceret kaffebønne, som umiddelbart har en kontant smag, men hurtigt viser sig at være både blød og cremet, med små hentydninger af chokolade.

Margo blandingen er 50% Arabica tilsat 50% Robusta af aller højeste klasse. Det giver smagen en unik og spændende sammensætning, men Robustaen er virkelig med til at give en lækker mørk crema på toppen.

Vi anbefaler Arcaffe Margo til dig der gerne vil have en kraftig kaffe, eller til dig der vil have en lækker spændende cappuccino eller latte.

Kaffestyrke Mørk
Arabica 50%
Robusta 50%
Kaffetype Hele kaffebønner
Noter Chokolade
Vægt 6 kg

0 anmeldelser af Arcaffe Margo 6kg Hele kaffebønner

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse